-
IT café
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shdgfnn
friss újonc
válasz
LittleBiG007 #23008 üzenetére
Elsőre a kijelzője fogott meg a Libra2- ban...aztán megnéztem egy csomó videót,összehasonlítást, stb..nagyon szimpatikus,h.lehet böngészni egy adott könyvben,fejezetek ugorhatok át úgy,h.van egy előnézeti képem is róla..( a használati utasítás szerint)..az Aqua2- n atom rossz volt oldalakat átugorni( magánvélemény),persze nem szabad összehasonlítani egy fejlettebb konstrukcióval..
A Pocketbook Era meg csak simán..na mondjuk ki..nekem nagyon szép...meg én jegyzetet már az Aguan is csak karikázással csináltam,nem aláhúzással,ami itt is megvan..a Librára hogyan lehet angol- magyar szótárat telepíteni? Az Era- n van előre telepített eng- hun az tuti.. nem értek hozzá sajna
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Milyen egeret válasszak?
- Spilled! teszt
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sorozatok
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- SoundBlaster X-Fi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Honor Pad8 bontatlan, új eladó
- újszerű iPad Pro 12.9" (3. generációs) (2018) Wi-Fi + cellular 256GB asztroszürke
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest