Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
salazol
őstag
A válaszom a topikinditó kérdésedre, szedd le a DVD2SVCD-t, és úgy ahogy van az alapbeállításaival csinálj 1 svcd-t aztán meglátod.
A darabolást jelenethatáron végzi, a hangot bekódolja prologicba, a képe tök jó.
Ha megvan a TMPEGenc jogtisztán, akkor meg annyi van, hogy 30 napon belül megkeresed azt a beállítását, hogy melyik könyvtárban keresse a TMPEGenc-et, azt átállítod a jogtiszta változatra. -
salazol
őstag
Pont az ellenkezőjét tapasztalom, hogy egy szó sem esik erről.
Viszont még senki sem mondta azt, hogy a DVD2SVCD-vel készült lemezt nem bírta volna lejátszani az asztali gépe.
Mifelénk a feketepiacon kapható SVCD-k is mind ezzel készültek, az elején vigyorgó narancsból lehet tudni.
Persze én nem veszek feketepiacon filmet, ezt csak úgy hallottam. -
salazol
őstag
Néhány szoftverrel pórul jártam, több éjszakányi renderelés ment kárba.
A legnagyobb sz.pás a DVDX volt, mert a végtermék lejátszhatósága gépfüggő volt. Az én dimarsonom pl. pont nem szerette.
Amelyik nagyon bevált, az a DVD2SVCD nevű programcsomag.
Merem ajánlani. -
ZCoyote
őstag
Nekem minden szoftverem jogtiszta:DDD:DDD:DDD
Romani ite domum.
-
gLes
őstag
Az ilyenekkel hogy dvd2svcd meg a többi könnyen be lehet égni, sok szart csinálnak. Amit ajánlani tudnék az a DVDx ([L]http://www.labdv.com/dvdx[/L]. Van hozzá honosítás és lehet vele VCD-t, meg SVCD-t is csinálni, igény szerint szétvagdalja a megfelelő méretkre (földarabolja, hogy elférjen 650-es vagy 700-as CD, stb.). Lehet vele DivX-et (vagy XviD-et) cuccolni, egyszóval mindenre jó...és közvetlenül a DVD-re dolgozik, de a vinyóra rippelt DVD fájlból is műxik...ahhoz a SmartRippert ajánlom [L]http://www.webattack.com/get/smartripper.shtml[/L]...
Minden jót...de ugye semmi illegálisra nem készülsz?:) Csak BACKUP-olod a DVD-idet, ugye? A mai világban nem lehet elég óvatos az ember :P -
ZCoyote
őstag
először vinyóra kell menteni, aztán lehet konvertáln?
Romani ite domum.
-
neduddki
nagyúr
HI!
mijjen dvd-d van???? merthogy mikor az uj pijot probaltam akkor egy vegtelen detecting be vagott bele a tosi meg fellvillnatota az ablakot es gond nelkul lehuzta 14 perc alatt lehuzta, a gk pedig a pijorol is god nelkul leszedte???? valhuzogatas???
udv
neduddkihttps://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
neduddki
nagyúr
-
ZCoyote
őstag
Ez szomorú.:O:O:O
Romani ite domum.
-
ZCoyote
őstag
Hi!
el tudná magyarázni v.ki, hogy kell dvd-t átalakítani mondjuk svcd-re.lépésről lépésre, ha lehet érthetően amateur vagyok.Ja es milyen progival a legjobb.
Előre is köszi.(lehet, hogy volt már ilyen de nem láttam) :FRomani ite domum.
Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Már nem okoz teljesítményvesztést az új NVIDIA App
- Politika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Robotporszívók
- CPU léghűtés kibeszélő
- Fujifilm X
- További aktív témák...