Új hozzászólás Aktív témák
-
M107
addikt
válasz harkai1 #13711 üzenetére
De jó volt visszaolvasni, én mint kis senki felhasználó mint etalon.....
Köszönöm bár már régen kiszálltam a dvdírásból, de azért jó esett hallani még egyszer köszönöm.
A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
-
pami5
aktív tag
Gondolom az elméletileg 'tökéletes" írás a nulla lenne.
Na, erről ne is álmodj, még egy U.A.E.-es Verbatim esetén se!
Az U.A.E.-es MCC 004-es Verbatim össze sem hasonlítható az MCC 03RG20 Verbatim-al.
Ezzel is nagyon elégedett lehetsz!
Egyébként mindenben igazat kell adjak VBB-nek!!"Kinek a pap, kinek a papné. ...."
-
verybigboy
senior tag
Igen, M107 által feltett írás tényleg etalon szerű, de ehhez persze jó író, jó firmware, jól megválasztott írási sebesség, és kiváló alapanyag is kellett. Ő amit csak lehetett mindent megtett mindezért (kutatott és beruházott nem is keveset írókba, lemezekbe) és meg is lett az eredménye.
Persze ezen alapanyagot nem egy esti film kedvéért használta fel, erre, ilyen alapanyagra csakis tartós anyagokat írok én is, mert azért 200-300 Ft-os lemezeket én sem (és gondolom Ő sem) csak úgy írogat el.
Amúgy visszakeresel itt a fórumon, nem kevés írást tettem én is fel Maxel Xtrem Protec lemezekről ill. a Philips-nek is voltak igen kimagasló válogatott szériás lemezei (Infomedia alapanyag) azon lemezek is tudják ezt produkálni, meg lehet őket így írni (sőt!) de persze ezek már inkább a fanatikusok témaköre és "pénzköltési hóbortja"
Új hozzászólás Aktív témák
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Huawei P30 - kell ennél több?
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Digi és a követeléskezelő házassága... (újra nincs netünk)
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- Golden Series Silicon Power microSDXC 32GB UHS-I V30 (SP032GBSTHDV3V1HSP)
- Western Digital 8TB RED PRO - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- Garanciális! Samsung 990 PRO 1TB M.2 NVMe SSD
- Új bontatlan Sandisk Ultra 3d SSD 4TB és Sandisk Extreme Pro Portable külső SSD 2TB
- kiváló állapotú 500GB USB3.0 külső 2,5" hordozható merevlemezek .
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest