- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Mikrotik routerek
- VPN topic
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen routert?
- Windows 11
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fokukac
nagyúr
hihetetlen, milyen igénytelen minőségű DVD-ket adnak ki...
végre megszereztem Woody Allen csak az a szex. (Anything else, 2003) c. filmjét.
az eredeti film természetesen 16:9-es képarányú, de a DVD-re 4:3-as képet tettek,
egyszerűen levágták a két szélét!
rendszeresen kilóg valakinek a fél feje a képből... grrrr
a képminőség sem olyan, hogy ''megszólal'',
továbbá a szinkron alatt áthallatszik néha az eredeti hang.
és mindez 3990 ft-ért.
hihetetlen. -
fokukac
nagyúr
el sem hiszem, hogy végre kiadják kis hazánkban a Ponyvaregényt DVD-n.
[link] -
fokukac
nagyúr
komolyan, a kiadók elgondolkozhatnának....
Tegnap megvettem a DVD-magazint, benne a Trainspotting-gal.
Berakom.
végig kell néznem egy kb. 20 mp-s best hollywood logo-t, majd egy 20 mp-es feliratot arról, hogy tilos a filmet nyilvános helyen stb. vetíteni, másolni, tilos stb. stb.
majd egy másik 40 mp-es kampányfilmet arról, hogy ''lopnál autót? lopnál filmet? ha filmet töltesz, az lopás. a lopás bűn !''.
természetesen ezeket a részeket nem lehet átugrani, bele sem lehet tekerni, végig kell nézni.
majd ezek után végre bejön a menü.
az egész jó.
aztán elkezdi nézni a filmet az emberfia, és le van tiltva az, hogy csúszkával beletekerjek a filmbe. az agyam eldurran....
Hát hogy képzelik? hogy ilyet terméket adnak ki?
és a képminőség sem az az igazi, elég zajos a kép, pedig ez nem egy régi film...
OK, hogy ez amolyan ''gazdaságos DVD'', 1600 Ft-ért, nade akkor is!
komolyan mondom, átírom magamnak, kiszedem a menüt meg az összes kötelezően végignézni való fenyegetést... az összes korlátozást, és lesz egy jó - igaz a sajátomról másolt - dvd-m. a kiadó, meg az artisjus meg backup6ja!
az eredetit meg elajándékozom...
Most mérges vagyok...
Komolyan mondom, hajlandó vagyok fizetni a jó filmekért, de könyörgöm, akkor csináljanak már igényes terméket, idegesítő korlátozások és baromságok nélkül! -
fokukac
nagyúr
most néztem az anyukám barátja (kvázi mostohaapám, csak olyan csúnya ez a szó) megvette magának a Lotr trilógiát, de nem a bővítettet...
[Szerkesztve] -
fokukac
nagyúr
egy okkal több, hogy miért érdemes inkább biztonsági másolatot csinálni...
Hiány a DVD-piacon
Bővebben: link -
fokukac
nagyúr
válasz
VladimirR #343 üzenetére
ez esetben nem tudok semmit mondani. esetleg használd a dvd-írás adta előnyoket....
a dvddecrypter+dvdrebulider+cce a barátod. vagy az instantcopy. csak a távoli unokatesók kedvéért.
és akkor régiómentes lesz az ajándék, a gyerkőcök nagy örömére.
és különben is, milyen szar lehet úgy felnőni, hogy az ember nem látja huszonháromszor a kincs, ami nincs-et....
az úgy az igazi, amikor már kívülről tudja az ember az egészet. !
--------------------------------------
erről jut eszembe, megvettem a kincs, ami nincs-et dvd-n, és nem tudom, hogy másnak is olyan-e, de amellett, hogy szemcsés a kép (jó, régi a film), az egész képe föl-le mászkál végig, hol jobban, hol kevésbé. másnak lehet, hogy fel se tűnik, de nekem igen.
ez normális dolog? nem lehet, hogy csak az én példányom hibás?szomorú vagyok emiatt....
-
fokukac
nagyúr
válasz
VladimirR #341 üzenetére
hát igen, lehet hekkelni is a DVD-ket.
de ha már pc-ről van szó, akkor ilyen esetekre megfontolandó, hogy két dvd-rom-ot tartson az ember, az egyiket beállítja 1-es, a másikat meg 2-es régióra, és már mehet is.
az újvilági unokaöcsiknek is ez volna a legjobb megoldás. talán... -
fokukac
nagyúr
egy dolgot kihagytatok : a dvd-lejátszók régiókódját általában néhányszor meg lehet változtatni. épp' most játszottam el ezt egy ismerős lányka amcsiból hozott szuper mobil DVD-lejátszójával.
-
fokukac
nagyúr
A Ponyvaregényről nincs hír, hogy valaha még megjelenik?
EZ hihetetlen, a világ egyik legjobb filmje, és nem lehet kapni. mert még nem jelent meg kis hazánkban, itt NYugat-Ázsiában.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- RoadCraft - Akár négyen is játszhatunk a teljes változattal
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- PlayStation 5
- Politika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest