Új hozzászólás Aktív témák
-
gruang
csendes tag
sziasztok!
vettem egy leadtek dtv1800h típusú tv-kártyát. media centerrel és winfast pvr2vel is tökéletesen működik, azonban legjobb képminőséget a pvr2-ben evr renderer+hardveres gyorsítással sikerült elérnem. a probléma csak az, hogy ekkor a kép random időközönként megakad, a hang megy tovább és ha elkapcsolok majd vissza, akkor újra megy rendesen. ezt az elkapcsolásos megoldást 3-4-szer sikerül eljátszani, utána pedig kifagy az egész lejátszó és task managerrel kell lelőnöm. tud esetleg erre vki megoldást? vagy esetleg egy másik progit, amivel hardveres gyorsítással lehet kicsit javítani a minőségen?
előre is köszi a válaszokat! -
gruang
csendes tag
sziasztok!
elnézést, ha rossz fórumba írok, de úgy néztem ezügyben ez a legaktívabb.
azt szeretném kérdezni, hogy dvb-t mpeg4 tunerrel rendelkező lcd tv-hez milyen tetőantennát ajánlanátok megvételre?
pannonhalmán lakom..győrtől 25 km-re..a mindig tv honlapja szerint az utcánkban elérhető a szolgáltatás..szóval elvileg mindenem megvan, az antennát leszámítva.
segítségeteket előre is köszönöm!
dávid -
gruang
csendes tag
Sziasztok!
Van egy TerraTec Cinergy T USB XE tunerem..de sehogy sem tudom működésre bírni...saját szoftverével nem talál egy csatornát sem..dvb-dream progival sikeresen megtaláltam a csatornákat...viszont nincs se kép se hang..pedig a jelerősség 100%ot mutat.
mi lehet a probléma? már felraktam a hd codec packot...és még sokminden mást...de semmi.
vki tud vmi megoldást?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mini-ITX
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ukrajnai háború
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest