Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szbeluska
csendes tag
válasz csendes #6729 üzenetére
Helló! Köszi szépen
Scart van rajta, de nem is ez a lényeg.
Akkor ezek szerint nem kell még egy külön "kártyafogadó-modul" a gépbe, csak simán a STB-t kell a tunerra kötni? (nyilván ha az ez után következő részre nem találunk megoldást, akkor marad ez) Ezzel gondolom egy probléma van, hogy kapcsolgatni a STB-n kell? Ha igen, akkor ezt a box-ot nem lehet esetleg kikerülni? Olvasgattam itt-ott erről-arról, hogy a kártya párosítva van a STB-szal, és így nincs remény kikerülni. Akármilyen modult is rakunk a gépbe, nem olvassa be a STB-ba való kártyát. Erről tudtok valamit? Köszi a segítséget még egyszer. -
szbeluska
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni!
Most köttettük be a T-Home Sat-Tv-jét. 2db tv-re kértük, így két 'set top box'-ot kaptunk két kártyával.
Amit szeretnék: az egyik tv helyett számítógépen szeretném nézni az adást.
Megoldható ez? Ha igen, akkor milyen tv-tunert kell venni? És gondolom, valamilyen kártyaolvasó is kell? Segítségeteket előre is köszönöm. (Utánaolvasgattam a témának egyébként Google-barátom segítségével, de nem igen lettem okosabb)Üdv.:
szbela87
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest