- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PR-Telecom
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Musk, X, a deepfake-törvény és a szólásszabadság
Új hozzászólás Aktív témák
-
zichie
senior tag
válasz
Killerlaca #10883 üzenetére
TSreader-rel megy a streaming. A 3-4 mbit upload kevés a hd-hez, én bl meccs alatt egy upc-s ismerősnek a Digisport HD-t nyomtam át, mivel neki nincs, ott 12-13 mbit/s volt a kimenő sávszélem. Persze ez attól is függ, hogy a csatorna milyen bitrátával ad.
DVB-T esetében a két kereskedelmi alacsony bitrátával ad, azok lehet, hogy átmennének 3-4 megabiten. -
Murphistic
aktív tag
válasz
Szerintem a 3-4 megabit nem elég, ha HD-adást akarsz továbbítani átkódolás nélkül. ( Csak nem EB-t akarsz közvetítteni?
)
Amivel én próbálkoztam az a mumudvb volt, bár Linux alatt. Az adást pedig VLC-vel lehetett nézni ( igaz csak wifin keresztül próbáltam, de ha már van egy működő szervered onnantól kezdve egyszerű kiküldeni a net felé is, vagy a haveroknak ). Arról nem is beszélve, hogy poén volt egyszerre három csatornát nézni
.
VLC-vel webkamera képét streameltem LAN-on át, de akkor egy idő után egyszerűen megállt a kép.
Murphistic
-
Bozek
nagyúr
válasz
Elvileg VLC-vel megoldható a stream. Hogy hogyan, arra csak francia oldalt találtam, az meg nem az én nyelvem.
A SmartDVB-ben ahogy láttam, csak hálózaton keresztül lehet streamelni, nem pedig ki a NET felé. -
Bozek
nagyúr
válasz
Killerlaca #10881 üzenetére
Milyen tunered van? Milyen jellegű adást akarsz továbbítani? Mekkora a NET-ed feltöltése?
-
Bozek
nagyúr
válasz
Killerlaca #10877 üzenetére
Próbáld ki a SmartDVB-t.
-
Male
nagyúr
válasz
Killerlaca #10877 üzenetére
A felvételnél be tudod állítani mennyit használhat, és melyik meghajtón. (illetve ha ott nem tudod eléggé levenni, akkor registry állítgatással is meg lehet szabni pontosan... a link már nincs meg, ahol leírták hogyan, de guglival meg fogod találni elég hamar)
-
hati
addikt
válasz
Killerlaca #10873 üzenetére
Miért akarod kikapcsolni? Nagyon hasznos funkció.
-
Male
nagyúr
válasz
Killerlaca #10873 üzenetére
Tudtommal nem lehet kikapcsolni... csak beállíthatod melyik meghajtóra tegye (érdemes átrakni, ha a rendszered SSD-n van, hogy ne azt gyilkolja vele)
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- LEGO klub
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ukrajnai háború
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- BMW topik
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- BONTATLAN Samsung Galaxy A32 5G 4/64GB FÜGGETLEN - FIX ÁR
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- HP EliteDesk 800 G1 USDT i5-4590s 8gb ram 120gb ssd wifi gigabit minigép eladó olcsón
- Iphone 14 ProMax Space Black 128GB Garanciás
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest