Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
Miután a hivatkozott hozzászólás linkjén egy WayteQ HD-95CX szerepel, ami DVB-T vevő, így egyszerűen csak félrebeszéltél, tévedtél.
Mit nem lehet azon érteni, hogy Digikábelen a kódolt HBO és Digifilm vételéhez kártya is kell, amihez kell még egy DIGI Smart CAM modul is, vagy pedig egy külön DVB-C box...
Amiket pedig leírtál itt, zavaros fogalmazással, az nem pontosítás. Mintha valami más dimenzióban mozognál.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
Rick4
félisten
A félreértések elkerülés végett pontosítok:
Mármint amit én írtam be, az a blu-ray felvevő, az tudja a T és C tuner funkciót, (minden Samsung eszközöm ismeri csatikeresés előtt a légi/ kábel kiválasztás lehetőségét, és gondolom megvan a képessége ahhoz, hogy ugyanolyan képminőséget biztosítson, mint a saját márkás TV.49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 12GB/256GB, Kártyafüggetlen, Dual Sim / Gari
- HP ProDesk 400 G4 DM
- Egyedi Gamer PC eladó! Ryzen 5 3600/GTX 1080/16GB RAM 3200MHZ/MSI B450/256GB SSD+500GB HDD
- MSI Cyborg - i5-13420H - RTX 4050 6GB - 512GB SSD - 16GB RAM - 15,6" FHD 144Hz, ÚJ! 3 év gar
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest