Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foglalt név
addikt
4k 120Hz videófelvétel?
A 90'es évekig a piacok próbálták az adott téma rajongóit kielégíteni, ami nekik elég jó volt, az az átlag usernek is tetszett. Most szét van minden optimalizálva, és a mindenki csak a középső 80%-ot próbálja lefölözni, ahol kis erőfeszítéssel nagy hasznot lehet csinálni. A mobiloknál ez a melós zombi, aki 2 órán keresztül a bkv-n fruit ninjázik, neki az a jó, ha nagy, úgyis van két szabad keze.
Csak amíg, ha valakinek nem kell egy buflák suv, addig vehet porschét, a telefonoknál nem sok opció van. -
Foglalt név
addikt
válasz Oliverda #130 üzenetére
Mint az S3 az S0-hoz képest?
Viccet téve, van ami igen, van ami nem.
Sokkal jobbak az új iPhone képei, mint az e52-é. A 3310 üzemideje viszont sokkal jobb.
Az S4 Mini-t tudtam egy kézzel használni az S23 Plus meg, ööö, ööö újabb! és tud 5G-t? (meg ugye a kamera megint) Ja és fut rajta a Duolingo, ami egyébként az S4 Minin is ment annak idején -
Foglalt név
addikt
Ázsiában már akkor elterjedtek voltak ezek a hátul gyűrűs tokok. Nálunk még hírük sem volt, mert itt lehetett használható méretű telefont kapni.
Nekem továbbra is az S4 Mini a kedvencem forma tekintetében. Ráadásul műanyag, nem gagyi fém meg üveg. Levehető hátlap, infra. Nyami.
Ma minden szart le lehet tolni az emberek torkán és a többség még tapsol is hozzá. -
Foglalt név
addikt
Megláttam ezt a telefont és felcsillant bennem némi remény. Az elmúlt évek innovációjának a legnagyobb gátja, a kreativitás teljes hiánya, ami jórészt a befeketői nyomásnak köszönhető, akik kockázat nélkül szeretnének kaszálni.
Az igazán jó találmány olyan, amit ha meglátsz, nem is érted miért nem így volt eddig.
Most az esetek jó részében a technológiánk nem korlátozó tényező, hanem lehetőség, amivel nem tudunk mit kezdeni (lásd. VR, az eszközök bőven jók, nem jönnek a műfajok, amik csak ezen működnek (jól)).
Itt azt hittem végre valakinek leesett, mit kéne kezdeni egy hajlítható kijelzővel. Nem kell másodlagos kijelző, mert 3ba hajtva, ott a harmada. Félbehajtva, van szelfi kijelző. Kihajtva jó a képarány. De a reklámból is süt, hogy fogalmuk sincs mit csináltak, véletlen, hogy 2 hajtással ilyen okos dizájn jött ki, semmi szándékosság nincs benne.
De a kommentek elnézve, a fogadói oldalon se jobb a helyzet. Kár belénk..
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest