Új hozzászólás Aktív témák
-
ZsocaLink
csendes tag
Sziasztok!
A héten lettem tulajdonosa egy DNS-320 kütyünek. Eddig jó, tetszik, csak a torrent kliens nem egészen "korszerű". Próbáltam feltenni egy transmission-t, puttyal szépen rá is lépek, de amikor a packages könyvtárba futtatni szeretném először a curl telepítőt, azt mondja, hogy invalid file. Ez mitől lehet? Illetve láttam itt már többen írtátok, hogy hangos a ventije, ez nekem is zavaró, hogyan cseréljem le? Tegyek rá egy új 5v 4cm hűtőt, vagy hogyan lehet ráeszkábálni egy 12v hűtőt? Illetve Nálatok nincs olyan, hogy "rezonál" az asztal amin van? halk zúgó hangot hallok, pedig a lábai a helyén vannak, ha viszont ,megemelem, akkor nem halom a zúgást.
Előre is köszönöm, ha segítene valaki!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - Lenovo ThinkPad 40A9 dokkoló (utolsó 30db szett vagy csak dokkoló)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 7600K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest