Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Bitcoin topic
- Microsoft Excel topic
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- ASUS routerek
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
vandor01
őstag
ja meg mindig nincs kijavitva hiaba volt a sok okos szakmai tanacs....
UAS nyilvántartásba vétele
(2021.03.08.-tól 2 000 HUF)ez vmi 4100ft fajhat.... vagyis ingyenes! csak az igazolasert kell 4100-at perkalni
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
vandor01
őstag
Nekem 4 drónom van(35g, 75g, 80g 240g
milyen drone?
ezek gyerekjatekok korlatozottan repulni tudo keveske foldfem es muanyagok halmaza
mint a lego szetszeded osszerakod....dronja az USA hadsaeregnek van.... na az DRONE!
[ Szerkesztve ]
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
BEndre34
tag
Bocsánat, tévedtem ....
Az Allianz is kínál biztosítást, de valamiért nem a lakossági, hanem az üzleti résznél szerepel csak. Viszont, nagy kár volt, hogy észrevettem, mert így véletlenül se egyértelmű semmi, ugyanis itt az alsó súlyhatár 0,25kg.
Most akkor mi van?? A törvény betartása mellet ha ott nézi csak meg valaki mondjuk az épített vagy Tello gépre, akkor jogosan repül(ne) biztosítás nélkül és ha számonkérik, elég megmutatni a biztosító weblapját? .... Persze, tudom, a való életben ez senkit nem fog érdekelni, mert egyszerű állampolgárként nekünk jobban kell ismernünk a törvényt/rendeletet/szabályozást, mint pl egy biztosítónak. Mi csak repülni akarunk, nem jogász képzsen részt venni.
(u.i.: A jogász dolog nem azoknak szól, akik itt segíteni akarnak, hanem anagy okosoknak, akik nem bírnak megugrani egy egységes dolgot, de a nem betartását szankcionálják)
-
MlbMatic
tag
250g alatt játék, ez van jelenleg Magyarországon, A JÁTÉK PEDIG NINCS SZABÁLYOZVA,,,
http://www.repulestudomany.hu/tdk/2018_Sonnewend_Gyula_TDK.pdf
Ez pedig az EU-s lesz, ha lesz meg ha igy lesz
https://www.hwsw.hu/hirek/60784/dron-szabalyozas-eu-rendelet.html
szóval szerintem nem jól tudod, de ez egy igen ingovanyos szabályozattlan terület az biztos
(\ /) (O.o) (>< ) /_|_\
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Path of Exile (ARPG)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Robogó, kismotor
- Politika
- Google Pixel topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest