Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
SPOILER
Elmész a konyha felé, ami lenn van a pincében, tehát olyan részt keress, ahonnan lefelé és felfelé is vezet út. A felfelé vezetőnél áll eleinte egy őr, aki később (amíg pl.mellékküldetést teljesítesz) lelép onnan, tehát szabad lesz az út.
Egyébként meg úgy van, ahogy az előttem szóló írja, kérdezősködés alapján is működik, de érdemes felmenni az emeletre.
Érdekesség, hogy két végigjátszás alkalmával két különböző színű ruhában volt a célszemély...
SPOILER"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
emery2
tag
SPOILER gyanús kérdés következik.
Jelen pillanatban ott tartok, hogy egy fogadáson vagyok, ahol mindenki álarcban van. Likvidálni kell egy hölgyet, de előtte valahogy fel kell jutni az emeletre informáciot gyüjteni. Az emeleti feljárót elektromos fal védi, tehát ott feljutni nem lehet, mert áramütés a vége. Kikapcsolni nem tudom, mert a helységhez nincs kulcsom ahonnan az energia ellátást megszakitanám. Hogy lehet az emeletre feljutni infóért ? Kivülről valahogy ?
Minden igaz, még a hazugság is -csak éppen az megfordítva!
-
kmarci25
veterán
válasz #24650752 #96 üzenetére
SOPILER
Tudtommal bent, a főzdében nincsenek zárva könnyezők, illetve egyáltalán nincsenek. A sztori szerint ezek egyébként Slackjaw emberei, akik amiatt lettek betegek, mert megfertőzte Corvo a kamu-elixíres főzetet. Egyszer érdekes lenne mellékküldetések nélkül is végigtolni...
SPOILERA játékosoktól kérdezem: milyen hasonló (lopakodós, gondolkodós FPS) létezik manapság? Olyan mint a Dishonored?
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
kmarci25
veterán
válasz #24650752 #91 üzenetére
SPOILER
Nem kell kiengedni a könnyezőket, legközelebb mikor odamész, már kinn vannak "maguktól" és akkor felveheted a csonttalizmánt, egyébként engem sosem bántottak.
SPOILERÉs lopakodva sokkal menőbb, most úgy tolom és király. Nálam F5 alatt van gyorsmentés, azt nyomogatom kb 10 percenként. Ja, és nehéz/nagyon nehéz fokozatokat váltogatom.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Igen, észrevettem. Főleg legnehezebb fokozaton. És elakadtam.
SPOILER
Amikor át akarom adni Slackjaw-nak a legjobb emberéről szóló audiográfot, előbb vagy utóbb nekem jön a mocsok. Próbáltam a szeszfőzde külső termeiben lévő embereit elaltatni, úgy is ugyanez az eredmény.
Bug lehet?
Még Dr. Galvani házába való ellátogatásom előtt kiengedtem a bezárt könnyezőket, de Slack barmai legyilkolták őket. Lehet, ez miatt van problémájuk velem?
Nincs közvetlenül előtte mentésem, csak jóval korábbi, ahonnan nem akarom újra végigjátszani azt a részt idáig.
/SPOILER[ Szerkesztve ]
-
emery2
tag
válasz #24650752 #87 üzenetére
Ez igaz. De ha már a sokadik "nyomozás" sem vezet eredményre akkor ez segíthet. Nem kötelező igénybe venni. Ez csak egy lehetőség. Egyébként néhány hozzászólással ezelőtt irt fazon vallatásán túl vagyok, köpte is a kódot
-
emery2
tag
-
kmarci25
veterán
Úgy nem is fogod megtalálni, hogy "a széf kódja: 457". Minden kis papírkát, jegyzetet el kell olvasni, össze kell rakni az infókat és voilá! Azért nem kell túl bonyolult dolgokra gondolni, de nem spoilerezek...
Van hogy rúna, van a széfben, van hogy érmék, ilyesmi."There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
törölt tag
Általában aranyat rejtenek (legalább 100 coin), szóval megéri őket kinyitni. A kódokra minden helyen van előzőleg egy utalás levél, könyv formájában. Ha abszolút nem boldogulsz, akkor írd körül az adott széfet és szerintem vagyunk itt páran, akik rávezetnek a megoldás nyitjára!
-
emery2
tag
Elkezdtem játszani vele, egyre magával ragadóbb
A grafikája sem rossz. Viszont némelyik pályán van ilyen páncélszekrényszerü valami aminek a nyitáshoz számkombináció kell. A nyitókódot nem találtam meg eddig. Nektek sikerült már ? Általában mit rejt a széf ?Minden igaz, még a hazugság is -csak éppen az megfordítva!
-
BMWFan
senior tag
-
Gonzo.
tag
Elején nekem nagyon lassan indult be a játék de napról-napra vártam , hogy haza érjek a melóból és játszhassak vele.
Isten király egy játék! Minden pénzt megér.[ Szerkesztve ]
Mi lesz a következő? A kenyér???
-
kmarci25
veterán
válasz mikrosuttii #75 üzenetére
Sziasztok!
Remélem válaszol valaki... Hogyan kell használni ezeket a grafikus "izéket", ami a második hsz-ben van? Nem vagyok teljesen hülye ezekhez a dolgokhoz, de ezt nem értem. Valaki elmondaná, hogy mit hova pakoljak be? Előre is köszi!
-
mikrosuttii
aktív tag
Saját G 2.:
-
BalaNce87
addikt
Azt meg lehet valahogy oldani h a korai pályákon is meglegyenek a képességek? Mert hiába mondják, hogy sok a választási lehetőség ha egyszerűen csak az utsó pályákra van meg minden képességed. A Golden Cat missiont tolnám de hát két képességem van és így nincs nagyon választási lehetőség...
-
mikrosuttii
aktív tag
Saját gameplay:
-
Nyle
csendes tag
Sweet FX HD 7770 Tesz
http://www.youtube.com/watch?v=R1C2lRhKymA&feature=plcp[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
C:\Program Files\Steam\userdata\[usernumber]\205100\
És itt? Ha nincs, akkor írj privát üzenetet, mert van egy sanda gyanúm arra, hogy warezos verziód van.Utóbbi kérdésedre nem tudok érdemben válaszolni. Nem tettem fel sem injectorokat, sem hackeket. Ha zavar, töröld le őket. A FOV állítására pedig más opció is van.
C:\Users\Felhasznaloneved\Documents\My Games\Dishonored\DishonoredGame\Config\DishonoredInput.ini
m_PCBindings=(Name="Zero",Command="GBA_Shortcut_9") sor megkeres, majd ez alá beszúr:
m_PCBindings=(Name="NumPadZero",Command="FOV 0")
m_PCBindings=(Name="NumPadOne", Command="FOV 32")
m_PCBindings=(Name="NumPadTwo", Command="FOV 75")
m_PCBindings=(Name="NumPadThree", Command="FOV 80")
m_PCBindings=(Name="NumPadFour", Command="FOV 85")
m_PCBindings=(Name="NumPadFive", Command="FOV 90")
m_PCBindings=(Name="NumPadSix", Command="FOV 95")
m_PCBindings=(Name="NumPadSeven", Command="FOV 100")
m_PCBindings=(Name="NumPadEight", Command="FOV 105")
m_PCBindings=(Name="NumPadNine", Command="FOV 110")Ezután a NumPaddal játszadozva szabadon állítgatható.
-
LÁZ
addikt
az érdekelne engem is , illetve az miért van, hogy miután lerendezem az aktuális főfőgonoszt egyből bullet time van, csöppet idegesitő, hogy nem birok normálisan közlekedni
ps. vagy elmúlik egy idő után? kb 2percet birtam várni, de semmi, asszem életben kell hagyjam...
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
M0RGI
őstag
Kérem árulja már el valaki, melyik gombbal lehet a kardot eltenni?
Köszönöm! -
törölt tag
-
Imilenni
addikt
válasz Anonymus X #50 üzenetére
Tudom...de nem 1 ember mondta hogy neki működik xp-n és itt van ez is .
Press "F" to pay respects.
-
nagyfejü
őstag
hali! Valaki irja már meg a játék hova teszi a mentéseket?
-
Kvelstadt
veterán
sziasztok.
engem érdekelne a játék de nincs akkora izom gépem (adatlapomon). tudom hogy általában túloznak gépigény kiírásoknál de még így is sokallom a 4giga ram-ot. körülírnátok hogy mégis mi az a gép ami kell hozzá? csak mert ha nekem nagyon le kéne húzgálnom a beállításokat akkor majd inkább később veszem meg."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
agressiv
addikt
Arra tudja valaki a választ, hogy miért nem beszélnek az emberek és miért nincs még felirat sem??
[ Szerkesztve ]
Hát még a borz.....
-
aktív tag
Sziasztok
Nagyon tetszik eddig a játék, de a felbontást nem tudom állítani.
Villan egyet a kép, és bár kiírja a játék hogy 1280*720, ugyanúgy marad. (1920*1080p-t ír ki a monitor)
A monitorom egy Dell2312, a VGA egy 4670 Radeon, 12.4 és 12.6-os catalysttal is ugyanaz a hiba, Win7.
Ha kisebb felbontásra állítom (ami 16:9 pl.: 1152*648) fekete keretek vannak a kép körül... (a játék bélyegméretű lesz.
A monitor a kisebb felbontásokat 1280*1024-nek a nagyobbakat 1920*1080-nak jelzi...
Ilyesmi hibák nem voltak az eddigi játékokkal pl.: Dead Space-ek, Batman-ek.
[ Szerkesztve ]
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
-
szilva01
őstag
Na végre én is végigpörgettem
SPOILER
Én vérszomjasan játszottam, megöltem akit tudtam aztán megmentettem a csajt. Én úgy csináltam hogy megállítottam az időt és odateleportáltam mellé. -
törölt tag
Éjszaka végigjátszottam a játékot. Megdöbbentem a befejezésen.
SPOILER
Annyit öldöstem, hogy szerintem a lehető legrosszabb vége lett. "Hullahegyeket hagytam magam után."
De meg lehet menteni a kiscsajt.
(#30) apollo12: egyszer ahogyan írta gyuromoj, másodszor pedig van a hely alatt (ahonnan le akarja lökni a lányt) egy aknaszerűség, meg lehet állítani a fogaskereket, ki lehet mászni és fel lehet villanni a hadnagy mögé, ahol el lehet kábítani, tehát megölni sem muszáj.
/SPOILER -
apollo12
veterán
nagyon jó kis gém ajánlom mindenkinek
[Spoiler törölve.]
[ Módosította: #65675776 ]
-
Killberk
aktív tag
Már próbáltam mindegyik megoldást, számomra egyik se volt a legideálisabb.
Blink-et és Dark Vision-t használom nagyon gyakran, és zavaró az állandó váltogatás köztük. Legalább Dark Vision működhetne úgy, mint más játékokban éjjellátó, hogy ki-be kapcsolom egy gombbal.
Mindegy, azért így is lehet haladni játékban, csak panaszkodtam kicsit.[ Szerkesztve ]
http://killberk.deviantart.com/gallery
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Nem tudom, hogy a PC-s változatnál ez hogy megy, de az Xbox-os verzióban elég jól megoldották a váltást.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Killberk
aktív tag
Kár, hogy a speciális képességeket nem lehet valódi gyorsgombokhoz hozzárendelni.
Sokkal gördülékenyebb lenne a játékmenet, ha nem kéne külön kiválasztani az adott képességet, majd azt még külön ki/be-aktiválni. Nem is értem hogyhogy nem zavart ez egy tesztelőt se.http://killberk.deviantart.com/gallery
-
Klikodesh
senior tag
válasz ez_meg_emaz #24 üzenetére
Igazad van, ezt mar a trailerek alapjan is tudtam.
Viktor Antonov munkajat dicseri a hangulat, mindenkepp az egyik legnagyobb varazslo ezen a teren, bar szerintem Jonathan Jacques-Belletête nagyon megszorongatja a dobogoert, nagyon varom a Thiefben mit fog mutatni.
[ Szerkesztve ]
CPUs are not a "war", you are not a solider. And there certainly won't be any battles fought on these forums.
-
ez_meg_emaz
őstag
Egy apro hiba az első hsz-ben:
"The Empress' Spymaster arrives and has Corvo imprisoned for her murder and Emily's abduction. Six months later, the Spymaster has seized control of Dunwall as Lord Regent. He tells Corvo that he masterminded the assassination and has framed Corvo. Corvo is to be executed the following day."
Am ez a 6 hónappal később szöveg a játékban is benne volt. Ez alapján javításra szorul az első hsz szövege:
"Ezért lecsuknak minket, hogy
másnaphajnalban kivégezzenek."Amugy én tegnap kezdtem el. Iszonyatosan magával ragadó a hangulat! Pedig én nem szeretem az ilyen rajzfilmszerű grafikát, de ez a game teljesen magába szippant mind látványban, mind hangulatban (történettel sincs eddig gond, de nem egyelőre nem az motivál a legjobban).
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
-
gyuromoj
veterán
Jelentem a végére értem. Végig lekötött és nem elképzelhetetlen hogy elő fogom még venni.
SPOILER
Lady Boyle-t leütöttem hogy egy tag elvihesse csónakkal. Vége fele életben hagytam a fickót aki megölte az elején a császárnőt. Utána megöltem az öregasszonyt. Végén Samuel se úszta meg. Marint nem hagytam hogy fejbe lőjje magát, én lőttem le gyorsan. Peddleton pedig halálán volt, de rásegítettem. Végén időstoppal elkaptam a kiscsajt és a tengernagy pedig lezuhant a mélybe.
SPOILERPSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Klikodesh #17 üzenetére
Ez akármilyen jó játék is, egy rétegjáték. A mostani "játékosok" (nagyon erős idézőjelbe rakva a szót) többsége nem lát túl a fényesre polírozott grafikán meg az évente megjelenő játéksorozatok aktuális részén.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
szilva01
őstag
-
Klikodesh
senior tag
Igencsak meglep hogy milyen kicsi az erdeklodes a jatek irant itt a forumban.
Rengeteg pluszt velek felfedezni a jatekban, nagyon tetszett tavaj a Deus Ex reboot ev jateka lett volna ha nem jon a skyrim.
Ez latszolag meg tovabb is viszi amit a DE felmutatott, talan a legmeltobb utobbi idokben kiadott jatekok kozul hogy thief utodkent nezzek ra, modernizalt jatekmenettel, semi open world. Viktor Antonov altal vezetett muveszi csapat ismet jot alkotott.
Szerintem jo eselyes az ev jateka cimre. Persze jon meg assassin-re hitman.
CPUs are not a "war", you are not a solider. And there certainly won't be any battles fought on these forums.
-
TTomax
félisten
Nálad a pont...régen élveztem ennyire játékot... engem elkapott ,olyan Oblivion/Bioshock féle érzésem van.Nálam eddig év játéka....
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
törölt tag
Elkezdtem vele játszani és olyan, mint a chips. Nem bírom abbahagyni. Pár óra gép előtt töltött időnek éreztem, közben fél napig ideragadtam.
SPOILER
Ha teljesen jófiú lettem volna, nem kevernek a szövetségeseim a piámba mérget dunwalli akciómról való hazatértem után? Máshogy is folytatódhatott volna a fő szál?
Nem olvastam játékleírást róla.
/SPOILER -
Vistaboy
veterán
Tényleg szebb, de nekem az eredeti grafika alapján kell értékelést készítenem. Egyébként moddolás és ini fájl módosítás nélkül is szép a játék, legalábbis én nem nevezném csúnyának, az itt-ott látható alacsonyabb felbontású, mosottabb textúrák nem sokat vesznek el a látványból. Ha nem direkt ezekre összpontosítunk, hanem hagyjuk, hogy magával ragadjon a játék, akkor észre sem vesszük őket.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Pontosan ez jutott nekem is eszembe, tegnap óta már 10 órát raktam a játékba, és közben folyamatosan egy akkora vigyor ült a fejemen, amilyen utoljára a Bioshocknál. Én nagyon sok hasonlóságot vélek felfedezni a két játék között, és ezzel nálam valóban az év játéka lett a Dishonored.
Én az a fajta ember vagyok, aki a pálya legutolsó kis szegletét is bebolyongja, összeszedi az összes lootot amit csak talál, meghallgat minden audio logot, elolvas minden könyvet és feljegyzést. Ennek köszönhetően az első küldetést sikerült 10 óra alatt megcsinálnom.
Most megpróbálom a lehető legkevesebb direkt konfliktussal és öléssel végigtolni a játékot, utána biztosan meg fogok próbálni még egy pár végigjátszást más módon is.
-
gyuromoj
veterán
Eddig 6-8 órát töltöttem a játékkal. Nagyon tetszik, remélem még pár óra hátravan.
Most mentem le egy csatornába azoknál akik megölték a császárnőt és találkoztam a vezetőjükkel.
Tetszenek hogy van pár helyen választási lehetőségünk hogy az adott célpontot megöljük vagy gyilkosság nélkül is teljesíthető a küldetés.
Kíváncsi vagyok milyen lesz a vége, mert játék közben írta egyszer hogy ha sok ember ölök meg akkor a végkimenetel sötét lesz.PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Vistaboy
veterán
Sikerült végre huzamosabb ideig - pár órát - játszanom a Dishonoreddel. Első benyomásaim pozitívak, a játék hangulata leginkább a BioShock-hoz hasonlítható, akárcsak a grafika, némi Borderlands beütéssel.
Ha már grafika: szerintem nem csúnya a játék, ez a fajta rajzfilmszerű megvalósítás nagyon is illik hozzá. A játékmenet nagyon addiktív, legalábbis első végigjátszásra biztosan. Már most azon vettem észre magam, hogy összevissza mászkálok a város háztetőin és utcáin, és szegény elrabolt hercegnő utáni keresésemet félbehagyva inkább a helyi rossz fiúk irtásával foglalkozom.
Itt tényleg van értelme sunnyognia annak, aki nem szereti a frontális harcot. Szinte mindenhová be lehet jutni - akár patkányt megszállva is -, így valóban elkerülhetjük az őröket. Persze aki inkább az akciót szereti, az lövöldözhet és kardozhat kedvére.
Ami még nagyon jó, hogy érdemes szétnézni a pályákon, mert sok rejtett finomságot találhatunk, melyek áráért fejleszthetjük felszerelésünket, valamint a rúnák és talizmánok felkutatásával karakterünket is erősebbé tehetjük.
Magyarul nem érdemes végigrohanni a helyszíneken, nézzünk körül alaposan, próbáljunk meg minél több küldetést végigvinni, hiszen ez adja a játék lényegét. Rengeteg könyvet és papírlapot olvashatunk el, melyekből megismerhetjük a város történelmét, néha egész jó poénokkal is találkozunk (Bár sajnos a magyar fordítás itt-ott hagy némi kívánnivalót maga után, de azért nincs vele komolyabb gond).
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
apollo12
veterán
heló nálam valamiért ha beállítom full hd ba kifagy a game
mitől lehet??
-
Mukorka
addikt
Remek játék. Lehet hogy textúrákban nem szárnyal de dizájnban kiváló. A lopakodós hangulat és az egész atmoszféra pedig hátborzongató
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
Sonja
nagyúr
Akkor egy kis "tuning".
Dishonored SweetFX SMAA Injector
SweetFX SMAA Injector összehasonlító videó!
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Vistaboy
veterán
Fejlesztő: Arcane Studios
Kiadó: Bethesda, ZeniMax Europe
Európai forgalmazó: Cenega
Megjelenés: 2012.10.12.
Platformok: PC, PlayStation 3, XBOX360
Műfaj: FPS, Akció
Motor: Unreal Engine 3.0Az idei év egyik üdítő színfoltjának ígérkezik az Arcane Studios által készített Dishonored című játék. A programban nagyfokú szabadságot kapunk a feladatok végrehajtása terén, így szinte minden FPS rajongó megtalálja benne számítását. Aki a tömény akciót szereti, az Rambo módjára lekaszabolhat mindenkit aki útjába kerül, beleértve az ártatlan civileket is. Aki a lopakodós, taktikai küzdelem híve és szereti elkerülni a vérontást, az használhatja az alternatív útvonalakat és rejtőzködő képességeket, így minimalizálva a konfliktusokat. Végül pedig az abszolút jófiúk, akik egyetlen ellenfelet sem ölnek meg szívesen, szintén végigvihetik a Dishonoredet úgy, hogy csak elkábítják azokat, akiket feltétlenül szükséges, ugyanis áldozatok nélkül is teljesíthetőek a feladatok.
A játékban Corvo Attano-t irányítjuk, aki Jessamine császárnő bizalmas testőre, egyben különleges természetfeletti erők birtokosa is. Épp egy fontos küldetésről térünk vissza, amikor bérgyilkosok támadnak az uralkodóra és megölik, lányát, Emily-t pedig elhurcolják. A későn érkező őrök már csak minket találnak a helyszínen és a halott császárnőt, természetesen mi más is lehetne a döntés, minthogy mi vagyunk a gyilkosok. Ezért lecsuknak minket, hogy másnap hajnalban kivégezzenek. Innen kezdődik a történet, melyben Corvo-t irányítva bosszút kell állnunk a valódi gyilkosokon és megmentenünk a császárnő lányát, Emily-t.
A program az Epic Unreal Engine 3.0 motorjára épül, az előzetes képek és videók alapján nem rossz a játék grafikája, bár a menüben nincs sok grafikus beállítási lehetőségünk. Mivel még csak most kaptam meg a Dishonored-et, ezért egyelőre messzemenő következtetést nem vonok le a minőségét illetően. Ha elkészülök a teszttel, abból minden kiderül. Annyit viszont már most mondhatok, hogy aki szereti az FPS játékokat, melyekben nem csak az eszetlen gyilkolászást jutalmazzák, mindenképpen próbálja ki a Dishonored-et, csalódni semmiképp sem fog.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Starlink
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Apple Watch
- Büszke apukák és anyukák topikja
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest