Új hozzászólás Aktív témák

  • leviske

    veterán

    válasz TeeJay #95485 üzenetére

    Úgy értettem, hogy a 1000/500 csomag annyira nem dobogtatná meg az emberek szívét a Telekom alternatíváival szemben. Az átlag felhasználó számára nem jelent akkora ár/érték változást az 500-as feltöltés. A rokonod is erre egy jó példa, mert gondolom azért rendelt kis csomagot, mert ennyi neki elég. A 300-as, 500-as és 1000-es csomagok között TV mellett pár száz forintos különbségek vannak. Ezzel kapcsolatban azért vagyok naprakész, mert itthon pár hónapja DIGI mellett T is van (bár nálunk utóbbi DOCSIS).

    Feltételezem, hogy a garantált sebességek annak fényében vannak meghatározva, hogy az osztások milyen kihatással lehetnek a felhasználók által elérhető sávszélességre. A hálózati eszközök babrálása nélkül a marketing sávszélesség emelése csak nyitná az ollót az elméleti és valós sebesség között.

    Az 1000-es Telekom sebességéről én sok rosszat nem tudok mondani. Nekem egyelőre úgy tűnik ugyanolyan valószínűséggel hozz 900 Mbps felett, mint a DIGI. Ráadásképp az ahhoz adott HGW iszonyatosan erős WiFi-vel van ellátva.

Új hozzászólás Aktív témák