Új hozzászólás Aktív témák

  • Win-T

    senior tag

    Üdv!

    Tegnap jártak nálunk a Digisek átkötni a megszűnő Invitel netünket az övékére. Mivel ez már optikai kábelen jön a régi megbízható TP-Link routerem is nyugdíjazára került és az őáltaluk adott készülék került a helyére (ez egy mindenegyben kütyü, nem ismerem a márkát nem is tudom beazonosítani, a dobozon az van, hogy Gpon Onu HG6544C).
    Miután elmentek az általuk adott felhasználónévvel/jelszóval beléptem ennek a setupjába, hogy a wifi hálózat nevét és jelszavát beállítsam a korábban használtra és ha már ott jártam gondoltam a készülék username/pass párost is átállítom arra amit a korábbi routerben használtam, hogy ne kelljen újat megtanulni. Ez minden meg is történt, minden tökéletesen működik. Közben jött hozzám vendég ezért a gépet otthagytam és mire visszaértem timeouttal kiléptetett a digis router. Na azóta viszont semmilyen felhasználó/jelszó párossal nem tudok visszalépni, se a megadott default digissel, se az általam újonnnan beállítottal, semmivel. Már több soron ellenőríztem nem-e írok el valamit de nem.
    Ha nyomok ezen egy resetet az oldalán lévő reset gombbal akkor visszaáll az alapértelmezett user/pass páros (name: user; pass: digi)? Nagyobb bajt nem csinál?

Új hozzászólás Aktív témák