Új hozzászólás Aktív témák

  • ArchElf

    addikt

    válasz Viktor77 #8751 üzenetére

    amúgy van bittorrent topic is, nem kellene ezt teleszemetelni...:)

    A sebesség az azóta átállított titkosítási szabályok miatt esik (eshet), nálam pl kötelezőre van rakva a titkosítás, mégis jön lefele az anyag 4 MB-et, és felfele 2-vel, ha van elég seed/peer. Persze ez tracker és csomagfüggő. Amúgy a szimután szálak számát is érdemes (erősen) korlátozni XP(SP2+) alatt az SP2-ben bevezetett hálózatkezelési korlátozások miatt.
    1) Ezt nem igazán értem... A torrent kliensek nem úgy vannak elkészítve, mint pl az edonkey kliensek, ahol be tudod állítani, hogy az első csomagot szedje le kötelezően (leelenőrizendő, mint szedtél le). Amúgy a fájl-nézet tab-on meg tudod nézni melyik fájlok jöttek le (még a százalékos letöltöttség is látszik fájlonként, sőt rendezni is lehet az alapján). A beállítások között meg lehet adni, hogy a nem teljes fájlokhoz adjon hozzá valami plusz kiterjesztést (azt hiszem a .!ut az alapbeállítás), így fájlböngészőben is látszik, mi jött már teljesen le, és mi nem.
    2) Szintén a file-nézet tabon bármelyik fájlt ki tudod venni a csomagból, csak a prioritást át kell rakni az alap "normal"-ról "do not download"-ra.
    3) Erre most hirtelen nem tudok mit mondani - amúgy nekem ez a fícsör még nem kellett soha.
    4) uT-ben is megadhatod, hova szeretnél alapból tölteni (sőt megadhatsz Temp mappát is, ahol a még nem teljesen letöltött csomagok vannak - a letöltés befejezése után a uT átpakolja őket a letöltöttekre beállított könyvtárba), de letöltésnél választhatsz az eddig használt mappák közül is (csak be kell állítani, hogy kérdezzen rá). Sőt van Import könyvtár is, ahonnan fel tud szedni új .torrent fájlokat (bár kicsit bugos, mert az kétszer véletlenül feltöltött azonos nevű torrent-fájlok letöltését nem lehet egyszerűen törölni, mert azonnal újraindítja őket).
    5) uT-ben több féle státusz van. Ezek közül azok amelyek már befelyezték a letöltést hiba vagy elkészültség miatt (download + seed policy) már nem mozgathatók fel vagy le (értelmetlen). Amúgy ha nem a sorrend alapján rendezel, akkor csak a sorrend mező számai alapján látod, hogy valamit feljebb, vagy lejjebb mozgattál (a nem rendezhető bejegyzések rendező mezőjében azt hiszem * van). Plusz mivel a le- és feltöltések külön vannak kezelve a kettőben levő elemek együttes rendezésének sincs sok értelme...

    AE

    [ Szerkesztve ]

    Csinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]

Új hozzászólás Aktív témák