- Tényleg készül az OpenAI-féle X-rivális
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gmail
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Max
- OpenWRT topic
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- 500 milliárd dollárnyi AI-szervert gyárt le az USA-ban az NVIDIA
-
IT café
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
viktorhu
veterán
Nyilván nem a 78 a valódi probléma, simán ki lehet fogni olyan IP-t, amiről valaki spameket küldött, de ez teljesen szolgáltatófüggetlen, illetve annyi köze van a szolgáltatóhoz, hogy nem hajlandók ők maguk kiszűrni a spamelő felhasználóikat.
Nekünk az office365-ös exchange szerver ip címe került már spamlistára, a MS supportnak meg is írtam, hogy melyik felhasználójuk spamelt róla, de nem értettek egy szót sem az egészből, ragaszkodtak ahhoz, hogy telepítsem újra az outlookot, meg milyen windows verziót használok (amikor megírtam, hogy az egész domainünkről spambe kerülnek az emailek az ügyfeleknél), végül lezárták a ticketet, mert nem működtem együtt, én meg leszedettem a spamlistáról az ip címet, mintha én lennék a gazdája.
Ugyanez volt, amikor egy partnerünk leveleit mi nem kaptuk meg, mert az egyik telekomos IP került spamlistára, ott sem értette a telekomos support, hogy mit akarunk - ott csak megírtam nekik, hogy melyik spam adatbázisba került az ip címük, és visszaírták, hogy nem tapasztaltak problémát a levelezőrendszerükben.
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 5600MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 1x16GB 6000MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- DDR5 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- Kingston FURY Beast DDR5 RGB 32GB (2x16GB) 6000MT/s DDR5 CL36 INGYEN FOXPOST
- Corsair Vengeance RGB Pro 32GB (1x32GB) DDR4 3600 (PC4-28800) C18 INGYEN FOXPOST
- iRobot Roomba i7+ eladó minden tartozékával plusz kiegészítőkkel eladó!
- 8. Gen Lenovo notebook//i5-8250u//8GB DDR4//UHD Graphics 620//256GB M.2 SSD//Win 11//FullHD//
- Gyári AMD Wraith Stealth Ryzen AM4 CPU hűtőventillátor cooler hűtő
- 8. Gen Lenovo notebook//i5-8250u//8GB DDR4//UHD Graphics 620//256GB M.2 SSD//Win 11//FullHD//
- Noctua NH-C14S
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- MSI Sword 16 HX - 16" WUXGA 144Hz - i7-13700HX - 32GB - 1,5TB SSD - RTX 4060 - Win10 - 2,5+ év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest