-
IT café
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
viktorhu
veterán
Nyilván nem a 78 a valódi probléma, simán ki lehet fogni olyan IP-t, amiről valaki spameket küldött, de ez teljesen szolgáltatófüggetlen, illetve annyi köze van a szolgáltatóhoz, hogy nem hajlandók ők maguk kiszűrni a spamelő felhasználóikat.
Nekünk az office365-ös exchange szerver ip címe került már spamlistára, a MS supportnak meg is írtam, hogy melyik felhasználójuk spamelt róla, de nem értettek egy szót sem az egészből, ragaszkodtak ahhoz, hogy telepítsem újra az outlookot, meg milyen windows verziót használok (amikor megírtam, hogy az egész domainünkről spambe kerülnek az emailek az ügyfeleknél), végül lezárták a ticketet, mert nem működtem együtt, én meg leszedettem a spamlistáról az ip címet, mintha én lennék a gazdája.
Ugyanez volt, amikor egy partnerünk leveleit mi nem kaptuk meg, mert az egyik telekomos IP került spamlistára, ott sem értette a telekomos support, hogy mit akarunk - ott csak megírtam nekik, hogy melyik spam adatbázisba került az ip címük, és visszaírták, hogy nem tapasztaltak problémát a levelezőrendszerükben.
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Assetto Corsa EVO
- Digitális Állampolgárság Program
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Politika
- A Keychron K2 HE rapid trigger billentyűzet tesztje
- Vezetékmentes, szénszálas egeret dobott piacra a Pwnage
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Dell 5500 Laptop 15,6" FHD/i5-8Gen/MS Office/DDR4 16Gb/256GB SSD/HDMI/USB-C/CAM 1Év Gari 27% Áfás!
- Ayaneo Pocket S android kézikonzol
- HP 640 G4 Laptop 14" FHD/i5-8Gen/MS Office/DDR4 8Gb/256GB SSD/HDMI/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfás!
- AirPods 4 sima és aktív zajkioltásos - bontatlan, 1 év Apple garancia
- Apple MacBook Air 13" M2 Chip 8GB 256GB (MLY33MG/A) - bontatlan új - 1 év Apple garancia