- Milyen házat vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- CPU léghűtés kibeszélő
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Apple MacBook
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
-
PROHARDVER!
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
Úgy néz ki lassan észhez tér.
e:\speedtest>speedtest.exe
Speedtest by Ookla
Server: JZT Informatikai Kft - Budapest (id = 24446)
ISP: DIGI Tavkozlesi es Szolgaltato Kft.
Latency: 19.26 ms (3.15 ms jitter)
Download: 644.12 Mbps (data used: 955.5 MB)
Upload: 260.09 Mbps (data used: 345.2 MB)
Packet Loss: 0.0% -
T 1000
aktív tag
Most a laptopomon 50/50 Mbps-ot mérek. Amit nem értek, az az asztali gépem a vadi új TP-Link Archer T6E wifi kártyával továbbra is 8 Mbps-ot tud. A kütyü, amit beraktak egy Huawei cumó, de megvettem az összefoglalóban szereplő TP Link Archer C7 AC1750-et. Ha ezt beüzemelem, érhetek el javulást? Az asztali gépen a vétel a káryta szerint 64% Excellent...
-
adika4444
addikt
Budapest XVII. kerület, teljesen rendben van, legalább is a sebesség és a ping, Debian home serverrel mértem.
-
DonMaster
addikt
felhivtam öket kb 20. probálkozásra kapcsolt a hivvás vonalason.
mondom nekik oké a tv nem megy rendben, de az internet , azt mondja, arrol senki nem jelentet hibát , baszus a sok..... csak az izaura meg mi a .... miat képes telefonálni, azt közben internetes központi hiba is van, csak mivel nincs bejelentve csak a tv igy azt még nem csinálják, 72orát mondtak nekem, 1,8mbits letöltési sebesség bár a feltöltés 100mbitshiba bejelentő email cim : hibabejelento@digikabel.hu ???
mire leirtam a tv már megy és a net is már 400mbits felet tölt le , szoval beindult , legalább is bejelentés után már a garantált minimum meg van -
-
15 perce töltök le egy 60MB-os alkalmazást, már a felénél tart.
-
4Grider
félisten
Nekem is visszaesett 850/315 Mbps-ra.
-
kristof123
őstag
Sziasztok!
Borsodban is van valami. Net, tv és telefon is borzalmas.
Üdv,
K. -
válasz
T 1000 #78250 üzenetére
Üdv!
Épp előtted írtam, hogy valami gond van a sebességgel. És mivel Veresegyház nincs messze tőlünk, így gondolom Te is ugyanazt a hibát tapasztalod most, amit én. Én egyelőre nem hívom őket, amíg van használható net addig nem nagyon érdekel, fórumozni, böngészni ez is jó, ha holnapig se javul meg, akkor telefonálok.
-
-
T 1000
aktív tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérem. 2 hete kötötték be a netet (Digi full csomag, 100-es nettel), helyszín Veresegyház, most szombaton költöztünk be. Ma raktam össze az asztali gépem, mivel nagyon bonyolult lenne a Lan kábelt oda húzni, vettem bele egy TP-Link Archer T6E kártyát, majd döbbenten tapasztaltam, hogy megfelelő jel mellett nagyon lassú a net. Most mértem laptopon is a sebességet, ilyen értékeket kaptam:
Kábelen:
sebesség wifin:Ami fura, hogy a feltöltési sebesség milyen magas a letöltéshez képest. Van valami tippetek mi lehet a gond? Hívjam az ügyfélszolgálatot?
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #78248 üzenetére
Az oké, de gondolom ha wifin ilyen, akkor kábelen se lehet rosszabb, szóval felénk jó.
-
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #78246 üzenetére
-
Valami nincs rendben...
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Milyen házat vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- Diablo IV
- Bluetooth hangszórók
- Nyaralás topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest