-
IT café
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
Akelaus
senior tag
Halihó!
Jártam bent a Digi XV. kerületi ügyfélszolgálatán, amit nemrég újítottak fel. Az első dolog amiben majdnem elestem, az a mobilos pult, ami még tök üres. (lassan, de biztosan lesz valami a digimobilból, ha már a telefonokat bemutató pult elkészült). Az ezres net miatt mentem, ha már kész a házban. Na igen kész, de még nincs beélesítve. Megkérdeztem, hogy lesz ennek a kötése, hiszen pár hónapja kötöttek nálam, egy halom kábelt behúzattam (fizettem ki) stb.. Azt mondta az ügyintéző hölgy, kapok egy cuccot, ami mindenféleképp kell, hiába nincs tv-m, telefonom. Ehhez meg kell oldanom, hogy valami konnektor legyen a közelében. Kb. ennyit tudtam elintézni, várhatom az üzletkötőt.
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Ingatlanos topic!
- Tőzsde és gazdaság
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Milyen légkondit a lakásba?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung S9 Plus 64GB Fekete / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I5 14400F / RTX 5070 12GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest