Hirdetés
-
IT café
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
OldAkita
aktív tag
válasz Varszegig #35936 üzenetére
Köszönöm hogy másodszor is segíteni próbálsz. Elfogadom hogy van olyan router ami a dupla NAT ellenére képes NO-IP-t vagy hasonlót kezelni. AZ enyémnek is tudnia kellene, lévén az Asus AC56U a legjobb ár/érték arányú router. Talán a Tomato firmware-el tudja is. A gyárival és az ahhoz megszólalásig hasonló Merlin frimware-el nem tudja.
Ami a NAS-t illeti, mielőtt megvettem az Asus AC56U-t sokat olvasgattam a témában és a saját szerény igényeim figyelembevételével, gazdaságosabbnak itéltem az erős router usb wincsi párost mint egy alsókategóriás NAS-t. A routeremben 800Mhz-es duál processzor van 256Mb rammal. Az alsókategórias NAS ennél semmivel nem erősebb, viszont zabálja az áramot. A routerem kikapcsolt wifi-vel (mert nem szoktam használni) és a rádugott usb-s wincsivel ami éppen egy full hd-s filmet streamel a tv-re olyan 10W körül fogyaszt A NAS ennek a többszörösét és a router még nincs is benne. A te prémium kategóriás Synology NAS-od természetesen felülmúlja az én kis cuccosomat, de árban is vagy négyszeresen.
Sajnos az internetelérésnél a szolgáltató és a felhasználó érdekei nem tudnak egybeesni. A felhasználó totális kontrollt szeretne a legnagyobb sávszélességgel , a szolgáltató meg legszívesebben 28.8-as betárcsázós analóg telefonmodemmel kínálná a feltöltési sávszélt
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest