Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• TeeJay

félisten

válasz Gejza1981 #34427 üzenetére

hagyd úgysem fogják érteni csak jön majd a "megvan a garantált szöveg"...
    bár nálam már ezzel sem jöhetnek mert már a garantált sincs meg csúcsidőben és azért egy ilyen kaliberű szolgáltatónak sem jó az ha csak a garantált környékén tud szolgáltatni...
    az emeléssel sem lett volna baj mert letöltés nálam pl tökéletes az nem is érdekel, ellenben a feltöltés amit szeretnék használni az már beesik garantált alá ráadásul a papíron 1000/200-ból a 200-at csak éjfél után látom az pedig nem teljesen oké...
    igen azért fizetem jelenleg az 5ezres csomagot hogy ha nem is 200-at de legalább 150-et kapjak már de közelében sem vagyok ennek. arra is tökéletesen hajlottam hogy minden hibaforrás legyen kiszűrve (fullos router, fullos gépek, saját költségemen kábelcsere, ONT is cseréltetve volt) tehát 100% hogy ne nálam legyen a hiba... jelenleg ott tartok hogy reggel jeleztem a DIGI-s szerelőnek és mondta hogy igen nálam már nem lehet hiba jelenti a központ felé és utána néznek hogy mi a helyzet az optikai hálózattal erre felé...

igen tudom vegyek bérelt vonalat, törődjek bele, költözzek el, csak mondjuk bosszantó hogy 2utcával odébb FTTH területen 5ezerért valaki éjjel nappal megkapja a 200-as feltöltést míg én ugyanennyiért már lassan a garantáltat sem... amíg meg nincs jelezve feléjük ez addig úgysem történik semmi, lehet nekik csak egy egyszerű kapacitás bővítés valamit átdugnak máshova és kész de nekem sokszor kell ezt jelezni
    mert mások nem fogják :U

Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/

Új hozzászólás Aktív témák