Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Windows 11
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Proxmox VE
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Ásványbotrány: Kongó választ és bizonyítékot vár az Apple-től
Új hozzászólás Aktív témák
-
molnárszilár
csendes tag
válasz digisat21 #3478 üzenetére
Köszi az infot!A héten érkezni fogok és viszem a cuccot!Majd mesélek hogy mik voltak!Hidd el én se ezt akartam de igy sikerült és ezért voltam dühös !Te is az lettél volna a helyemben!De ez már m indegy az a lényeg hogy talán megoldodik!Addig is köszi és a jövö héten megyek!!
-
molnárszilár
csendes tag
Ja és mégvalami!Miért lenne hitelrontás?Azért mert a valósat mondom?Egy gond van csak ezzel hogy nem tudom bizonyítani hogy állandoan rosz volt mondjuk ök meg azt nem tudják bizonyítani hogy tökéletes volt!És nem tartom fairnek hogy még ezért pénzt is kell fizetnem!Kb 9 honapja van (volt)digim és rendesen fizettem holott nem igazán érdemelték meg még a fele pénzt se!Ha egyszer nem jo a szolgáltatás akkor nincs lovetta!Elhiszem hogy régebbota vagy a szakmába nem vitatom!De sztem a rosszért te sem fizetnél!És akkor ideküldenek egy 1720ft-os számlát hogy milyen jo fejek mert elengedték a felét!Nekik kellene kötbért fizetni nekem!Az ászf-jük ugy van megirva hogy nekik legyen jo!Nem az 1720 ft a bajom amugy mert kifizetem hátha csődbe mennek!Hanem a szolgáltatás minőségével volt bajom!Meg a hozzáálással!Ne értsd magadra !Én a multkor 1 napig probáltam hivni az ugyfélszolgálatot!Nem tudsz vmi tippet adni hogy hogyan lehet elérni öket?mert a végén még azért kapok csekket mert nem vittem vissza a cuccot!Ja arrol ne is beszéljünk hogy a leszerelést is csak szakember végezheti az én költségemre!
-
molnárszilár
csendes tag
válasz digisat21 #3448 üzenetére
Nekem nem is veled volt bajom!Sőt jol esett hogy segiteni akarsz!Komolyan!Én a nagy cégre gondoltam!Meg a volt dolgozokra!Most hogyan bizonyitsam be hogy csak egy tükröm van és nem hagyták itt a másikat?a fej az megvan de a tükör meg annak a tartoja sincs itt!Nem téged hibáztatlak!Ismétlem jo volt hallani hogy egyvalaki nem akart a zsebemböl pénzt kihuzni!!!
-
molnárszilár
csendes tag
Hy!Nos 4 hét után válaszoltak a felmondásomra!Lekapcsoltak és kérik vissza a berendezéseket ami rendben is van!Iga nekem kell visszaszolgáltatni el kell vinnem 25km-rel arrébb!Valamint kérik a parabolát is de mivel nekem 2 elöfizetésem van és ez egy antennén van felhivtam hévizt ahol a szerelö azt mondta hogy hivjam fel öket és modositassam velük a papirt!Amikor a szerelök megcsinálták a második elöfizetést akkor nem raktak fel 2 tükröt hanem dupla fejet raktak fel!De erröl nincs papir!Szoval ez szar ügy!Meg a digi retek kiküldött egy 1720ft-os számlát amit ki kell fizetnem mert elvileg csak fél honapot kellene fizetnem mivel a felmondásomban csak a fontosabb napokat emeltem ki amikor nem volt jo(karácsony szilveszter) holott már a nyártol fogva szarakodott!Szoval ha netán sikerül hétfön elérnem az ügyfélszolgálatot és nem csak zenét hallok a telefonban akkor lesz ereszd el a hajam!De majd még fizetek is nekik!Azt nem tudom hogy a szereléskor mire fizettem ki több mint 20 ezer ft-ot!De ha azzal lesznek boldogok akkor feladom a csekket de utánna számithatnak egy jo kis médiacikkröl!Szemét banda!!!!!!!!!!!!
-
molnárszilár
csendes tag
Mi az hogy 2700ft-ért csak ennyit várhatok?Mi a fenének ment bele a digi ebbe ha nem tudja teljesíteni!!!!Olyan nincs hogy ennyi pénzért csak ennyire számithatok hogy hol jo hol nem jo(Mondjuk nálam nem jo már 4 napja)!Ilyen nincs nem hiszem hogy valakinek is beleirták a szerzödésébe hogy ennyi pénzért elég sokszor nem fogja nézni a tévét mert szar lesz de hát csak ennyibe kerül és örüljön neki!!Csesszék meg!Megküldték ma a számlát megint pedig felmondtam a szolgáltatásnak nevezett semmit!!Dehogy fizetem ki!!Se a decemberit se a januárit!!Ha nincs szolgáltatás nincs pénz!!!!!!!
-
molnárszilár
csendes tag
Felhö ide vihar oda tök mindegy mert nálam megint nincs digiszar!Egy kábelt kihuztam az ablakon és jön vele az ertéelklubb!
-
molnárszilár
csendes tag
Már megint nincs digitv !Ja persze szombat van Amugy nem tudja valaki hogy mikor reagálnak a felmondásra mert má 3 hete elküldtem de még semmi reakcio!!Jol olvastam hogy a upc is árat csökkentett?2700ft kb 30 magyar ado meg egy valag külföldi?
-
molnárszilár
csendes tag
Hiába veszekedtek egy a lényeg!A digi egy nagy rakás szar!Ha nekem lenne 2 év hüségnyilatkozatom és igy szarakodna nem fizetnék egy árva buznyákot se!Mondjuk már nem is fizetek többet mert lemondtam igaz nem volt hüségnyilatkozatom!Bár azt is lesz@rtam volna!Csak azért fizetek ami jo ami nem jo azért nem!És ha ez nem tetszik valakinek mehetünk a biroságra!Bár szerintem abba nem mernének beleugrani ugyis eleve elbuknák!Tudják ök ezt nagyon!!!A fene a pofájukat!!!!!!
-
molnárszilár
csendes tag
válasz pojakcs #3092 üzenetére
Én nem köködök csak a véleményemet mondom el!Szerinted az igazság hogy több mint fél év alatt nem lehet az a rohadt bocsánat rossz rendszert megjavítani????Mindig csak kifogások!!!!Most ezt kell cserélni most azt de sohasem jo!!!!!!!!!!Elhiszed hogy idegesítő???Igen felmondtam a digitv-t!Vigyék a kártyát!Lehet hogy a te ügyfeleid nem panaszkodnak mert te ügyes vagy!!!De pl az én ismeretségi körömben nagyon sokan panaszkodnak csak nem hivják fel az ügyeletet mert tudják a választ:majd megcsináljuk............... A pesti központrol merg annyit hogy 1 napig hivtam őket folyamatosan de minden szerelö foglalt volt csak vártam közben szolt az a jo kis zene Az is az én kontomra ment.....................
-
molnárszilár
csendes tag
Az a baj hogy bevállaltak mindent alámentek mindenkinek az árának most meg annyi a megrendelö hogy nem tudják teljesíteni!Sokat akartak bezsebelni!Annyit kellett volna amit el is birnak látni!Aztán meg csodálkoznak hogy sorba mondják le mert nem müködik!Ha te megveszel egy tv-t hazaviszed és bekapcsolod!Nem kell utánna hetente szerelned mert 1.nem biztos hogy értesz hozzá(80%) 2.azért vetted meg hogy nézd!!Ha nem jo visszaviszed és kicserélik !De nem hetente!!!!!
-
molnárszilár
csendes tag
-
molnárszilár
csendes tag
válasz pojakcs #3076 üzenetére
Noss pont leirtad a digitv legnagyobb hibáját!Sima logikával................Hát ne az én kontomra legyen a sima logika!Az szereljen tv-t aki ért hozzá és tanulta is!Nem gyorstalpalon 1 ora alatt!ma már mindenki szereli hentestöl az ácsig közben meg halvány gőzük sincs arrol hogy mit csinálnak csak a jol begyakorolt mozdulatokat csinálják ha meg beszarik valami akkor kicserélnek alkalmanként az én kontomra!Persze pénzért!Hát nekem egy ács vagy hentes vagy autoszerelö ne kössön kábeltévét!Szakemberekre kellene bizni nem kontárokra!Én nem tudok egy tetőt megcsinálni de nem is eröltetem!!!Akinek nem inge ne vegye magára!!!!!
-
molnárszilár
csendes tag
válasz raczandris #3049 üzenetére
Elvileg a beltérit megvette az aki beköttette ezt a remekbeszabott szart nem?Vagy miért fizettem plusz 6000-ft-ot a mésodik beltériért?A kártyát vihetik de a beltérit azt nem!(össze fogom törni )Mondjuk amugy is lehuztak már eddig közel 25 rongyal az ingyenes bekötés cimszó alatt szoval ........De még mindig semmi visszajelzés peströl hogy felmondtuk!Nevetséges
-
molnárszilár
csendes tag
nekem már ötször állitották be az antennát a jel is jo volr!Kicserélték a fejet!A csatlakozokat!Most az az utolso hibalehetöség hogy beltérit kellene cserélni!De nem cserélnek csak a pesti központ!De ök se eröltették meg magukat!Szoval elhiheted hogy okkal szidom a digitv-t!Nem viccböl!Ja és most sincs tv egész délután nem volt!Szoval szar az egész!!!
-
molnárszilár
csendes tag
Nos eljött a hétvége a pihenés ideje és láss csodát a Digiszarszemet tv ismét nem jo!Már nem tudom felhuzni magamat rajta hanem inkább nevetek az egészen!Ez már természetes hogy szombat vasárnap nincs adás ja meg pénteken!Meg elég sokszor!Hétfön már elküldtem a felmondo levelet a digiszarnak!A decemberi csekkemet is várhatják!
Legujabb digitális teknologia kiválo minöség na persze!Egy nagy határ szar!Aszem a beltéri most szét fog törni! -
molnárszilár
csendes tag
válasz digisat21 #3004 üzenetére
Még az se biztos hogy upc-t köttetek!Fogok egy drotdarabot aztán jön vele a tv2 meg az rtl!
Vagy ott van az internet!A szerelökkel az a baj és nem bántásképp mondom hogy nem értenek hozzá tisztelet a kivételnek!Csak beszerelik egy müszerrel lemagyarázzák nagyjábol hogy hogy müködik a távkapcsolo és ennyi!Ha baj van cserélnek!Mégegyszer mondom nem bántani akarom öket!Remélem hamarosan bejön még pár digitális szolgáltato mint az internetnél és viszik lefelé az árakat! Aztán lehet válogatni!Forumot olvasok sokat de istenigazábol az alapján nem lehet dönteni mert 50-50%mondja hogy jo vagy rossz!!Szoval kinek higyjen az ember!! -
molnárszilár
csendes tag
Na mindegy!A digi tv elöttem leirta magát!!Nálam nem vált be!Tegnap beszéltem másokkal a falumban van olyan aki 1 honap után leszedte mert nem csinálták meg neki!Küldtek neki 3 szor csekket nem fizette be aztán többet nem küldték:-D
-
molnárszilár
csendes tag
válasz digisat21 #2994 üzenetére
Gondolom örültél volna neki ha karácsonykor zaklatlak!
Amugy tökéletes helyen lakunk és elvileg a beállítások 90-95%osak!A legvégén azt mondták hogy beltérit kell cserélni mert az a nem jo!Kizárásos alapon!Mert már minden ki lett cserélve!Antenna ,toldok,fej,szoval minden!Én nem téged illetve titeket hibáztatlak!Az utolso info szerint beltérit csak peströl tudnak adni a zalai szerelök nem adnak mert nem kapnak!
De most öszintén itt volt a karácsony az ember pihenhetett volna tévézhettem volna de nem tudtam!Szilveszterkor se!Te a helyemben mit tettél volna!Nem lettél volna mérges?
Az UPC-nél most 2700 az alapcsomag 3xxx valahányszáz forint a következö amiben aszem 30-40 csatorna van! -
molnárszilár
csendes tag
válasz digisat21 #2990 üzenetére
Köszi már nem kell !Ma elküldtem a lemondást pestre !Sorry!Nekem a nyár ota nem volt jo de türtem!De karácsony szenteste betelt a pohár!Aszem UPC-re váltok!De azért köszi!Nemtudom az ügyelet mit szolt volna ha szenteste 8körül felhivom hogy nem jo a digitv
A helyemben ti is ezt tettétek volna!
UPC-röl esetleg valaki valami infot?hogy milyen? -
molnárszilár
csendes tag
Barátnöm most is egy filmet szeretett volna megnézni!Muteréknál jo a tv hát elkezdte nézni ott!Majd fél ora mulva szoltam neki hogy ugy néz ki megjavult a digi tv!Feljött örült lefeküdt nézni majd 5 perc és jön hozzám hogy megint nem jo!Hát a jo k....a nénikéjüket!Nagyon mérges vagyok!
-
molnárszilár
csendes tag
A fejegységet kicserélték az antennát nagyobbra cserélték!A toldokat elosztokat kicserélték!Azt mondták a beltérit ök nem tudják kicserélni csak a pesti központ adhat beltérit ha majd lesz nekik !!!!!!!!Zala megyére 1 ismétlem 1 digi tv szerelö jutott!Csak ö cserélhet beltériket!De nekem már ne cseréljenek hanem szereljék le!Leszarom a szerzödést!Nem én szegtem meg folyamatosan hanem amiért fizetek azt ök nem teljesítik!!!!!
-
molnárszilár
csendes tag
CSak az a baj hogy megjavitani se akarják vagy nem is tudják!Na mindegy én holnap lemondom!Remélem lesz egy jo kis szocsata!De te a helyemben kifizetnéd a decemberi honapot?Mert több mint a felében szar volt a tv!Retek az egész!Nekem holnap ne is akarjanak semmit se ajánlani!Kössék le vagy én rugom le az antennát!!Kicsit idegesitő ez az egész!
-
molnárszilár
csendes tag
Üdv!Nekem a nyáron lett bekötve a digi tv!Két beltérivel!Soha sem müködött tökéletesen jöttek kb 4-szer szerelni antennát cseréltek fejet cseréltek mindig csak magyarázkodott mindenki!Aztán jött a karácsony szenteste nincs tv 25-ike nincs tv 26-ika nincs tv
szilveszter nincs tv január 1 nincs tv!Kijött a szerelö ismét semmit nem tudott csinálni!2 napig jo volt aztán megint semmi!Tegnap este szar volt ma déltöl nézhetetlen!Holnap felhivom öket és leköttetem!Trehány banda!Már a hentes is digitv-t szerel!Kiváncsi leszek holnap mit fognak mondani!Szerdán könyörögtek hogy ne mondjam le!De most már nem érdekel!Csak azért irom le hogy jol gondolja meg az aki digi tv-t akar kötni nehogy igy járjon!
Zalaegerszeg mellett lakom ez sem titok!Sok panasz van erre a digi tv-nek nevezett sz@rra!
Új hozzászólás Aktív témák
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI vezetékes telefon
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Dell Latitude E6330 laptop (14/i5-G3/8GB/320HDD/MagyarVilágítós)
- Fujitsu Lifebook E752 laptop (15,6/i3-G3/4GB/320HDD)
- Lenovo Thinkpad L390 laptop (14FHD/I3-G8/8GB/256SSD/Win11)
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest