- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
lakatosturbo #7152 üzenetére
Most már egy holdon vannak, a UPC átköltözött.
-
Dízeles
aktív tag
válasz
lakatosturbo #7147 üzenetére
Hy
Ha van a környékeden digi iroda személyesen érdeklődj.Vagy ha van digi-tányéros ismerősöd akkor attól kérd el a szerelő számát.Az telefonos Üfsz ez ügyben elégé gyengécske.
°
Digi TV [Műholdas (tányéros) televízió topik..Nagyon informatív.
-
__Zs__
tag
válasz
lakatosturbo #7147 üzenetére
Szia!
Az elvi vállalás max. 30 nap. Telefonon nekem azt mondták (ü.sz.), hogy ha 15 nap múlva nincs fent a tányér, akkor szóljak megint be a központba, mert ez a szerelő partnerek felé kikommunikált, megcélzott max. határidő. Én a 15. napon inkább felhívtam azt a szervízt, akivel korábban is kapcsolatban voltam és közben kiderítettem, hogy ők fogják szerelni. Tőlük azt az infót kaptam, hogy akár most is tudnak jönni, de csak duál STB-jük van, és azért nem kerestek eddig mert az online igénylőmön rajta volt, hogy két önállló és ráadásul eltérő gyértmányú STB-vel kérem a bekötést. Éppen teljes hiányuk volt az 1-es beltérikből (pláne Hyunday és Humax is legyen).
A lényeg, hogy még aznap (15. nap az online igényő befogadtásától) fent virított a tányér és jött az okosság az éterből.
Mnkatársamnak korábban 2 nap volt; de akkor nem volt beltéri hiány.Üdv': __Zs__
-
törölt tag
válasz
lakatosturbo #6925 üzenetére
Te tudod, bár ha CRT TV-d van, akkor végül is...
Bár én akor sem digit választanám, mert elég sűrűn elmegy a jel, EPG nuku. Áhh, kizárt.
Inkább fizetnék öccáz forinttal többet...
Ráadásul Diginél meg kell venni mindent, máshol emg NEM. -
törölt tag
válasz
lakatosturbo #6921 üzenetére
Miért nem inkább T-home SAT TV cgy UPC Direct?
-
Rick4
félisten
válasz
lakatosturbo #6921 üzenetére
A beltéri egység működési elve részedre kb ugyanaz, mint egy iptv-box. fogod a távirányítót, és kapcsolgatsz. De itt normális EPG-re ne számíts, és nézd végig, a konkurencia mit kínál és mennyiért. Mi a baj az iptv-vel?
Aktív témák
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI vezetékes telefon
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB Hibátlan kijelző, S Pennel!
- Alkalmi áron DeLL Inspiron 16 Plus 7640 Intel Ultra 7/16RAM/1TBSSD/RTX4060/120Hz 300nit/gyártói gar.
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 04.24
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest