- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
Aktív témák
-
garga01
őstag
Tisztelt Ügyfeleink!
Munkatársaink 2023.07.04-én 00:01 - 06:00 óra között a műholdas hálózatunk karbantartási és fejlesztési munkálatait végzik, ezért a szolgáltatásunkban a jelzett időszakban kiesés lesz tapasztalható.Szolgáltatást érintő változások:
- a Magyar Mozi TV csatorna bekerül a csatornakínálatba
- változik a csatorna sorrend
- Eurosport 1, Eurosport 2, Mozi+, CBS Reality, HBO 3, M4 Sport csatornák csak az újrahangolás után lesznek elérhetőek.A karbantartás után, a set-top-box legalább 10 percre történő kikapcsolását (Standby /Készenléti üzemmód), majd visszakapcsolását követően a csatornakínálat frissítése automatikusan megtörténik.
Türelmüket és megértésüket előre is köszönjük!
Forrás: [link]Munkatársaink 2023.07.25-én 00:00 órától - 06:00 óráig országos műholdas TV hálózat karbantartási és fejlesztési munkálatait végzik, ezért a műholdas TV szolgáltatásunkban, a jelzett időszakban kiesés lesz tapasztalható.
Beltéri egységek újrahangolása nem szükséges, a karbantartás végeztével a szolgáltatás megfelelően fog működni.
Forrás: [link] -
yanna
addikt
Hali! Behányt az összes csatorna. Nálatok ok?
-
Winnie The P
őstag
válasz
nagysandor79 #18045 üzenetére
Nekem még 12.-én sikerült.
-
nagysandor79
aktív tag
Sziasztok.nektek sikerült az aktuális havi díjat befizetni. Az alkalmazáson keresztül?nekem hibát jelez .
-
garga01
őstag
válasz
#79382784 #18043 üzenetére
Erre majd akkor lehet érdemi választ adni, ha nyilatkoznak róla.
De a műholdas TP-k eléggé tömve vannak, én nem hinném hogy itt bővítés lenne.Sokan inkább azt tippelik, hogy a 4ig átköltözteti majd a műholdas előfizetőket az Amos 4°NY-ra (az érdekeltség miatt, meg oda lesz fellőve majd a magyar műhold). -
törölt tag
Ha a Digi és a Vodafone One lesz, akkor a csatornalista is összevonódik?
-
DFlash
tag
Sziasztok
Másnál is kockás / nézhetetlen több csatorna? - pl viasat film, izaura tv, axn, elég bosszantó.
2 beltérin ugyanaz a hibajelenség. -
draco31
veterán
válasz
Winnie The P #18037 üzenetére
Megnéztem közben a mai műsort rajta, hát sokat nem lesz használva a csatorna. Bár a Família Kft.-n nőttem fel.
-
draco31
veterán
Erről hallottatok? Ismeri valaki?
-
White24
csendes tag
válasz
Winnie The P #18033 üzenetére
Megoldódott a gondod?
-
fer
őstag
Hogyan lehet a diginél újra csekket kérni?
-
draco31
veterán
-
Gála
csendes újonc
válasz
Winnie The P #18029 üzenetére
Igen.
-
Gála
csendes újonc
Megnéztem jelenleg a Intelsat 1002 műholdról adja a maradék csatornákat a Digi , más szolgáltatók is erről a műholdról a veszik a jeleket ? Lehet , hogy szakszerűtlenül fogalmaztam.
-
Gála
csendes újonc
válasz
Winnie The P #18014 üzenetére
Nos hosszú idő eltelt ,nem jutottam semmire. A szolgáltató nem óhajt válaszolni. Próbáltam telefonon , emailben és végül ajánlott levélben kérni segítséget , hiba bejelentést tenni , de nem reagáltak semmilyen megkeresésre. Erősen gondolkodom a szolgáltató váltáson , kérdésem az lenne , hogy a Direct One műholdas TV szolgáltatással milyen tapasztalatok halmozódtak fel ? Érdemes azt választani , vagy rossz tapasztalatok vannak azzal is ? Illetve van egy technikai- informatikai kérdésem is . Ha váltok akkor a jelenleg beállított parabolantennát újra be kell állítani , vagy a jelenlegi beállítás elméletileg megfel csak rá kell csatlakoztatni az új szolgáltató beltéri egységét ? Köszönöm a választ !
-
AtHoS
nagyúr
válasz
gregory91 #18022 üzenetére
Csak azt kellene eldönteni, hogy mennyi is az infláció....most kaptam nyugdíjbiztosítási indexáló levelet és KSH által közzétett inflációra hivatkozva 25,4%-kal emelkedik majd a fizetendő díj...én már csak kapkodom a fejem, hogy 9,39...14,5...25,4...és ki tudja még mi jön a jövőben infláció címszó alatt
-
gregory91
senior tag
válasz
Winnie The P #18021 üzenetére
Inflációra hivatkozva megemelik majd.
-
Winnie The P
őstag
Én tavaly novemberben újjítottam meg a szerződést, amely 2023.12.31-ig tart. Remélem marad 4700 ft az előfizetés.
-
kl122
tag
Ezzel a legújabb, május 1-jétől érvényes áremeléssel eljutott a műholdas DIGI arra a szintre, hogy már nem éri meg. Hozzádrágították a többi szolgáltatóhoz (van olyan nagy ahol konkrétan már olcsóbb) de legalább maradt minden szempontból fapados minőségű szolgáltatás...
-
Gála
csendes újonc
Köszönöm a válaszokat ! Nem tudom milyen a jelerősség ( nem vagyok otthon az informatikában ) Meg próbálom az ügyfélszolgálatot. Még egyszer köszönöm !
-
Gála
csendes újonc
Automatikus frissítést is , mint korábban írtam az " eltűnt " csatornák vagy nem jelennek meg , vagy néhány másodperc múlva akadozik , majd elmegy . Néha megjelenik egy felirat , hogy: Nincs jel vagy gyenge
-
Gála
csendes újonc
Próbáltam a gyári visszaállítást is , eredmény nélkül.
-
Gála
csendes újonc
Igen műholdas.
-
AtHoS
nagyúr
Gyári visszaállítást próbáld meg. Én nem tapasztaltam, hogy tűt volna el, de nem is lapozgatom állandóan az összes csatornakínálatot, mert Kedvenc csoportot használok, de abból a kb. 30-ból nem tűnt el egy sem.
Mondjuk faterom se panaszkodott, hogy valami hiányozna neki, pedig Ő több csatornát szokott használni, mint énWinnie The P
Hmmm...tényleg, ez a helyi érdeklődős kérdés erősen arra utal, hogy eltévedt a topikok között
-
Gála
csendes újonc
Tiszteletem ! Érdeklődöm másoknál is tűntek el csatornák februárban ? Főleg film és ismeretterjesztő csatornákra gondolok. Egy februári este , 9 órakor mentek el az említett csatornák .Próbáltam az automatikus frissítést , de eredménytelen volt , továbbra sincsenek. Nem tudom van -e jelentősége Dél Baranya a helyszin , egyik helyi ismerősnél ugyan ez a helyzet. Tájékoztatást nem küldött a szolgáltató , hogy megszűnnek csatornák , vagy átalakítás lesz .Érdeklődnék ez országos jelenség , vagy esetleg csak helyi gond? Előre is köszönöm az esetleges választ !
-
AtHoS
nagyúr
válasz
nagysandor79 #18006 üzenetére
Aha, megvan: Magyar Mozi TV
A műholdas csatilistában nem szerepel [link]
-
AtHoS
nagyúr
válasz
nagysandor79 #18004 üzenetére
Ha hányat, akkor én nem kérem
Amúgy milyen új csatorna, amit említesz?
-
nagysandor79
aktív tag
Az új csatorna a műholdasoknak is elérhető lesz? Ha igen vajon hányás csatornán?én eddig nem találtam meg
-
yanna
addikt
History csatornán másnál is a "105-Hiba audio és video alatt" műsor megy?
Aktív témák
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI vezetékes telefon
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest