- Nagyobb fajta, Dual Mode-os WOLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os palettája
- Székre fogatható, THX-es Razer hangszórópár a headset kiváltására
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Két nagy cég is érdeklődik a Samsung 2 nm-es node-ja iránt
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Nagyobb fajta, Dual Mode-os WOLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os palettája
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
raczandris #1295 üzenetére
Egy elég fontos kérdés - tőled is raczandris:
Most hoznám el a második beltérimet (Hyundai, de vmi olyasmit mondtak, hogy új tjpusú - van ilyen?), de figylemeztettek, hogy ha én hozom el és szerelem be, akkor semmiféle garanciát nem vállalnak rá.
Felhívtam az üsz-t és ott is ezt mondták, de nem értem, ez hogyan lehetséges!?
Egy rohadt kábelt kell bedugni, és emiatt fizessem a 2. beltéri díjában nyilvánvalóan (felháborító, de megszokott módon) nem szereplő kiszállászi és ''szerelési'' (3 sec kábel összedugási) munkát?
Elvileg minden műszaki cikkre garancia járna tudtommal. Bér ez csak bérlet, nem megvétel, de akkor is hozzátartozik a szolgáltatáshoz és ugye lehetőség sincs más úton megoldani a készülékszerzést.
Aktív témák
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI vezetékes telefon
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
- HP ProoBook 745 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/4GB DDR4/256GB NVMe (Erősen "B" kategóriás esztétikailag)
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest