Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
frame>24
addikt
a ''gyorsabb ütőképesség visszanyerés'' = faster hit recovery??...tartósság=durability? jah, hát szar, ha nem tesznek a pánczélba emulgeáló-szereket, és hamar lejár a szavatossága
húbazz' én inkább maradok angolnál...
várjá....pl. kíváncsi vagyok, hogyan fordítják a
- crushing blow-ot?
- ethereal-t?
- imbue? (Charsi-nál)
- horadric staff/cube/scroll? talán ''horádrikus kocka'' -naneee
- chipped/flawed gemek
...stb...
VHÁÁHÁHÁÁÁ, BRUHAHHAA, WRÖHEEHEEE ÉS VÁÁHSNYÖFF!!
(igazán bocs, csak...)
[Szerkesztve]▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
titin
csendes tag
ÁÁÁÁÁÁÁ
Ehhez is van magyarítás?! Jesszos! Gyilkosvédő, ''csak barbár'', minden ellenállás
Ez iszonyú! Vajon a preserved head-et hogy fordították? Konzerv fej?
Amúgy a cucc jó és nevezzük Arrerat's Face Slayer Guard-nak!
Hány százalék nagyobb esélyed van varázslatos tárgyak találására?
Ford.: Mekkora az MF-ed?
BESZARÁS!Why have I been summoned?
-
Tom5
addikt
Ezt a cuccot dobta Mephisto Hell (közepes) szinten...szerintem aranyos,csak épp varázslónővel vok,így átkell majd nyomatnom a barbáromhoz
Amúgy hosszú idő után előszedtem a játékot,Peccs fel és nagyon bejön!!!Varázslónővel elég könnyű írtani,frozen orb teszi a dolgát...most jelenleg LVL 54-es vok!
Pár hónapja láttam Fehérváron az Osanba Diablo 2 megapack-et!!Kiegészítővel mindennel!De én hülye nem vettem meg Bár a virágbolti verzióval is elvok,de azért kipróbálnám a Net-en milyen a téma... -
.:T.H:.
aktív tag
Most léptem át nightmare fokozatba az új karimmal és gyengélkedik egy kicsit..
Az lenne a kérdésem végülis hogy nem tudna engem vki megszánni egy Shael és egy Um rúnával? Nincs gyűjtve nagyon semmi tárgyam cserébe, esetleg egy kis gold.
előre is thx.- Ugyan, kedves Potrien, milyen volt az útjuk Párizsban... - A PH! egyik legjobb hsz-e: http://prohardver.hu/p.php?mod=40&id=351450&start=1374&len=1
-
bolcsodal
addikt
Nyah..benéztem a szegedi 576-ba. Aszonta az eladóbácsi, hogy egész Mo-n nincs mostan Diablo2+LoD, de majd Ápr végén Május elején jön a cucc. Kérdezetem online lehet-e rendelni tőlük, a válasz az volt, hogy igen.
itten lehet majd rendelni jól:[link]They drew first blood....
-
titin
csendes tag
klick:[link]
Why have I been summoned?
-
titin
csendes tag
válasz bolcsodal #2088 üzenetére
Igen. Az tény, hogy még csak főleg energy-re és egy kis vitality-re gyúrtam, de még csak lev42. Amúgy egy gyűrűvel tudná hordani, de most egy serpentskin armorja van, amire kisebb a speed penalty.
Tudom! Faster run/walk kell! Majd csak össze szedem....Why have I been summoned?
-
bolcsodal
addikt
Ha ilyen gizda, akkor Tal'Rasha páncél sem megy majd fel rá..ideje egy kis erőre is gyúrni..vagy cuccokkal felturbózni.
Tal Rasha's Guardianship
Lacquered Plate
Defense: 833-941 (varies)(Base Defense: 433-541)
Required Level: 71
Required Strength: 84
Durability: 55
+400 Defense
Requirements -60%
Magic Damage Reduced By 15
Cold Resist +40%
Lightning Resist +40%
Fire Resist +40%
88% Better Chance Of Getting Magic ItemsThey drew first blood....
-
titin
csendes tag
válasz frame>24 #2082 üzenetére
Az a helyzet, hogy aki eddig forgalmazta, az már nem forgalmazza többet! Amig nem lesz új forgalmazó, addig nem lehet kapni magyarországon! Ez van!
A blizzard honlapon 40$-ért hírdetik, de Magyarországra nem szállítanak. Szvázi-földre viszont igen! Megőrülök!Why have I been summoned?
-
frame>24
addikt
quest:
szerk: 576KByte shopp - eggyáltalán létezik még ilyen a világon??? Hogy Pécsen nincs, az tuti. Jah, google alapján Bp-en a WestEnd-ben van, 'gyébként zéró.
Na, vmi nagy szoftver-maffia fölvásárolta az összeset...De mér pont most?
[Szerkesztve]▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
bolcsodal
addikt
válasz R3ĐßuŁŁ #2078 üzenetére
Naná!! Az egy egész korrekt páncél. Persze retro patch-ben nem tudom miket ad.
De 1.11-ben a következőket:
Duriel's Shell
Cuirass
Defense: (528-650) - (610-732) (varies)(Base Defense: 188-202)
Required Level: 41
Required Strength: 65
Durability: 150
+160-200% Enhanced Defense (varies)
+ (1.25 Per Character Level) 1-123 Defense (Based On Character Level)
+ (1 Per Character Level) 1-99 To Life (Based On Character Level)
Resist Fire +20%
Resist Lightning +20%
Resist Poison +20%
Resist Cold +50%
Cannot Be Frozen
+15 To Strength
(Only Spawns In Patch 1.09 or later)They drew first blood....
-
bolcsodal
addikt
Nekem most dobott egy unique Balrog Spear-t. Asszem 1,10-től dobhat mindent. Inkább a Pit ben gyakjál..ott egy utlsó fallen is dobhat bármit, és azért nem olyan megeröltető, mint az ActV. Mondjuk 1,11 vs 1,09 között ég és föld a különbség.
576-ban nem tudsz rendelni, ha van Pécsen ilyen bolt (576KByte játékbolt)?They drew first blood....
-
titin
csendes tag
Most nem azért, de 280% MF-el Hellen a Pindleskin még csak rare-t is alig dob! Pedig Ő az aki mindent dobhat! Most hogy van ez? 10 run-ból 1x volt rare, a többi csak magic. Unique meg semmi! Hol rontom el?
(Amúgy 1.09 patch )
És továbbra sem tudok eredeti D2LoD CD-t találni. Pécs egy halott város vagy inkább falu!
New Quest: Find DiabloII Expansion PC CD set for titin! Heroes will be rewarded
[Szerkesztve]Why have I been summoned?
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Ismeritek a duriel páncélját? Én eddíg csak retro patch-be láttam ,de nemrág voltam unokaöcséméknél és megmutatta a cuccait. A kardja elég gyenge volt asszem az a neve,hogy fejlékelő. Gondolom ismeritek. Egyébként paladinnal tolja.
Te mondd, hogy rablótámadás, a te hangod mélyebb!
-
PPSH
őstag
hi emberek.lenne egy gondom az 1.11-es jatekkal kapcsolatban.a rune szavak kirakasa nem sikerul 2-szer sikerult az ENIGMA(Jah+Ith+Ber) nevu pancelt kirakni de azota nem mi lehet a gond?mert nagyon idegesito hogy nagy nehezen adtak egy negykoves Ancient armort es az se sikerult
Cort Z40(EMG 81+85)+Marshall MA100H+Marshall M412A 300W
-
bolcsodal
addikt
Mondjuk pl. ez:[link]
Hátha....mondjuk 4,5K + shipping...
Március 27-ei a hirdetés, lehet már eladta..de érdemes rákérdezni.
[Szerkesztve]They drew first blood....
-
titin
csendes tag
Mindent megnéztem! Media Markt, Tesco, ElectroWorld. Semmi. Sehol nem kapni D2LOD-ot!
Segítsetek! Ha láttok valahol írjatok én utalom a pénzt ti meg külditek postán, vagy valami! Megőrülök már a hiánytól!Why have I been summoned?
-
frame>24
addikt
válasz bolcsodal #2068 üzenetére
mindezzel egyetértek.
Mondjuk természetes, h cheat-tel semmi értelme nyomulni...Bár pl. amit BF2-szervereken láttam, (aimbot, stb..őőőBület) - szal vannak, akik gyakorolják.. Én kíváncsi voltam, hol vannak az algoritmus határai...
mod: na pl ott (BF2) már nem úgy állnak hozzá, h csak játék, náluk már keveredik a virtual a realitással..
-
bolcsodal
addikt
válasz frame>24 #2067 üzenetére
Én nem ítélem el az ilyesmit. Csak símán nincs kedvem olyan helyen játszani, ahol minden második kari 6 féle aktív paladin aurával rohangál...Ez még nem lenne baj, de háromból kettő ki is akar nyírni. Persze Ladder játékon is előfordul, hogy belépek egy pályára ahol az izomember egyből ellenségnek pipál..de ilyenkor símán lelépek. Nyílvánvaló, hogy számára adrenalinpumpa, ha kinyírhat valakit az ő erősebb karakterével ebben a helyzetben a legjobb támadás, ha azonnal szó nélkül kilépsz (ő pedig verje szét otthon a billzetet, akin akarja, amíg anyu rá nem nyit a szobában).
Nekem az okoz sikerélményt, ha free-be odaadok valakinek egy full Orphan's Call készletet és ő megköszöni. Persze az ilyen önzetlenségen csak röhögni szoktak.
Nem mellesleg vannak rúnaszavak, amik csak ladder-ben működnek.
Egy dolgot nem szabad elfelejteni szerintem: Teljesen mind1 mennyire vagy rákattanva, a LoD akkor is csak egy játék marad.
-
frame>24
addikt
válasz bolcsodal #2066 üzenetére
annak idején jamella editor + shadowmaster együttes felhasználásával csúnya dolgokat csinyáltam a játékkal. A vicc, hogy attribútomokat nem is kellet módosítani, a cuccok megfelelő tervezésével lett 1 gyakorlatilag mindenféle-damage-immunis kari. (mellesleg single play hell-en pl. mephisto 2 ütéstől megfáradt..)
Uhh, mit kapatam érte a többiektől, h megöltem a játékot, stb...
najó, aztán delete character lett...
-
titin
csendes tag
Még mindig nem teljesen értem mi a nagy stejsz a smitadin-ban!
Jobb mint Vengance+Fanat???
Na mindegy... Ha már gyűjtögetsz, akkor Stone of Jordan-t is....
ThnxWhy have I been summoned?
-
frame>24
addikt
válasz bolcsodal #2061 üzenetére
ha meglesz az eredeti dijablóm majd megkereslek és orrba-szájba tréédelünk...
előre is jelzem: 2 fasza uniqe-os kard kell frenzi miatt,ehhhe▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
bolcsodal
addikt
Kell valakinek Spirit Forge páncél? Adom free-be! (Eseteleg egy Shael-t megér.. )
Lvl35-ön egész korrekt...:
Defense: 380-449 (varies)(Base Defense: 158-172)
Required Level: 35
Required Strength: 74
Durability: 26
+120-160% Enhanced Defense (varies)
+ (1.25 Per Character Level) 1-123 Life (Based On Character Level)
Fire Resist +5%
Adds 20-65 Fire Damage
+15 To Strength
Gem Sockets (2)
+4 To Light Radius
(Only Spawns In Patch 1.09 or later)They drew first blood....
-
bolcsodal
addikt
Nah gyertek trédelni. Keressétek bolcsodal-t! A parancssort ismeritek, ha üzenni akartok
''/msg bolcsodal'', ha bent vagyok válaszolok.
-
bolcsodal
addikt
A Hammerdin után a legjobb pala a Smitadin. Fanat+Holy shield+Smite. Az egyik karakteremnél van ilyen MF charm. A másik unique charm az Annihilus és a Hellfire Torch (Über Boss-ok dobhatják).[link]
Überrunon sajna még nem voltam. Eccer elkezdtük gyűjtögetni a kulcsokat, de azután ugye munka+család és mások lettek a prioritások.They drew first blood....
-
frame>24
addikt
válasz bolcsodal #2049 üzenetére
nem gond, már én is csak Bneten szeretnék körülnézni, otthoni karakter-faragásból elegem lett. Csak úgy tűnik, most meg már nem tudok vásárolni eredeti CD-t.
Szerk: - addig jó, amíg munka, család, stb. prioritásban megelőzi diab-ot!
Szerk#2: MINDET FELKERESTEM, zéró result...
-
frame>24
addikt
válasz bolcsodal #2046 üzenetére
hát ez beszarás. kissé lemaradtam má illen is van 1.11-es peccs-ben???
Über...mióta van ez az über??
mind1, jelenlegi probléma, h nem találok eredeti, boltban megvásárolhtaó diab exp lemezt...mindenhonnan eltűnt
galaxystól meg nemakarok rendelni▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
bolcsodal
addikt
Gratu. Remek cserealap egyébként, ha te nem akarod használni pofátlanul sokat kérhetsz érte. A ''nagyok'' mind ilyet használnak MF gear-hez.
Az Über..nos.
A játékban hell fokozaton bizonyos superunique szörnyek kulcsokat dobnak (bizonyos eséllyel). Ilyenek: Countess (Black Marsh Tower), Summoner (Arcane Sanctuary), Nilatak talán Izual. Ha megvan az összes kulcs, akkor belerakva őket a horadric cube-ba nyithatsz egy extra portált Tristamba, ahol egyszerre vár rád ÜberDiablo, ÜberMephisto, ÜberBaal + az apró (néhyány unique szörnycsoport). Ezek nem piskóták lvl110-es bossok így érdemes rákészülni a csatára, vagy többen végezni velük. Írd be a Yuotube-on pl hogy ''überrun'' találhatsz videókat a gyakásról.
ÜberDiablo-val akkor is lehet találkozni, amikor hell fokozatban eladnak bizonyos mennyiségű SoJ-t (Stone of Jordan unique gyűrű) a kereskedőknek. Ha megvan a mennyiség a Stony Field en található kőkörben megjeleni ÜberDiab és lehet gyakni.They drew first blood....
-
titin
csendes tag
Találtam egy unique grand charm-ot Hell act IV-ben!
Gheed's Fortune
Required Level: 62
120% Extra Gold From Monsters
Reduces All Vendor Prices 15%
28% Better Chance of Getting Magic Items
Állítólag vannak más unique charmok is!
Tudna valaki felvilágosítani, hogy mit jelentenek a következők:
ÜberDiablo, ÜberDuriel, ÜberBaal, ÜperMephistoWhy have I been summoned?
-
bolcsodal
addikt
Ehh nemtudom. Fallout2-ben volt olyan mod, ami engedélyezte a 800/600-nál nagyobb felbontás használatát, ezért feltételeztem, hogy volt valaki olyan őrült, hogy esetleg megcsinálja valamilyen Diablo mod-ban is.
De gyárilag nem támogatott a magasabb felbontás, ezért említettem a mod-okat (azok sem támogatottak gyárilag).
Itt van néhány hátha van köztük ilyen is:[link]They drew first blood....
-
PPSH
őstag
hi emberek lenne egy kerdesem a jatekkal kacsolatban.a felbontast nem lehet valahogy a 800*600 fole beloni
Cort Z40(EMG 81+85)+Marshall MA100H+Marshall M412A 300W
-
titin
csendes tag
Tud valaki egz phasza rúnaszót 2 socketes circletbe varázslónőnek????
Előre is thanx!
[Szerkesztve]Why have I been summoned?
-
Ry0K3N
senior tag
hamachival hogy lehet tcp/ip-n játszani? mert sehogy sem akar sikerülni, pls valaki tudna valami tanácsot adni?
"Doom fans are not like Disney fans. If doom fans don't like what you have done they burn your house down."
-
bolcsodal
addikt
Barbár esetében több stratégia van. Nyilván a legegyszerűbb, ha WW-re gyúrsz. Véleményem szerint a WW pompásan passzol az IK készlethez (arra találták ki.), főleg ha beletolsz a kalapácsba két Shael rúnát (increased attack speed). Mivel a WW-nél csak a fegyver támadási sebessége számít a fegyveren kívül semilyen increased attack speed-et adó tárgyat viselni felesleges. Emellett ha kimaxolod a Mace Masterity-t, akkor csekély critical hit képességre is szert tehetsz (a nem elhanyagolható támadó és sebzésbónuszokat ne felejtsük el). A Berserk-et azért ajánlom, mert a phys immun szörnyek csak azzal üthetőek (sajnos az ütés után a Defense lecsökken 0 azaz 0-ra, így elkel a sok Hp). Sok Hp-ra pedig a Battle Orders harci kiáltással lehet szert tenni, a Battle Command-ra egynél több pontot tenni felesleges. Jó még a Védőt adó kiáltás (Shout) is arra is érdemes egy-két pöttyöt. Valamint Hell fokozatban a Howl-t lehet használni a minion-ok elkergetésére addig amig lehasítod a főnököt . És persze a Natural Resistance, Iron Skin, Fast Movement 1-1 pötty.
Ha két kézzel akarsz vagdalkozni (Bul-Katho's készlet pl.) akkor lehet kimaxolni a Frenzy-t, és a Double Swing-et (Esetleg Berserk, mivel frenzy-hez ad Magic Dmg bónuszt) a kiáltások hasonló módon. Mace helyett értelemszerűen sword masterity maxolás stb.
Van még dobálózós, ugrálós, üvöltözős barbárok is de azok szerintem csupán kuriózumképesek.
És persze a lehetőségek száma végtelen. (Egyszer próbáltam Find Item-es barbárt...kiválóan hullottak az egyedi tárgyak...de puha volt szegény.. )They drew first blood....
-
bolcsodal
addikt
Hová érdemes menni:
Act1 Andariel, The Pit (Tamoe Highlands barlangja, legközelebb az outer cloisters wp-től lehet eljutni oda), Countess (Black Marsh toronyban)
Act2 Ancient Tunels (Lost city-ben), Summoner
Act3 Mephisto+Travi
Act4 Diab
Act5 Nilatak's Temple előti jáccótér (Pindlesskin), Anya nyit közvetlen kaput oda, de ne szerezd meg a Halls of Pain wp-t, mert akkor a portal eltűnik Harograt-ból. És persze Baal-t is érdemes látogatni. Nilatak kulcsért. Shenk az első wp-hez közel levő superunique szörny őt is érdemes.
De ezek nem örök érvényű receptek. A legjobb cuccok mindíg a hatalmas mák eredményei: Lo rúna egy síma fallen-ből, Shako egy zombiból stb.They drew first blood....
-
Trak
addikt
Az előzőre mindenképpen várom a választ, mert van egy 46-os barbárom, akinek kellenének jó cuccok
De esetleg más segítséget is elfogadok barbár ügyben:
1.
A warcrie-ok közül melyiket érdemes felnyomni? A Battle Ordert vagy a Battle Commands-ot?
Ezt a kettőt fejlesztettem, a többire nem is nagyon raktam.
2.
A Combar Mastery-k közül rámentem a kardra, azt fejlesztgetem, + az ottaniak közül még a Natural Resistance-ra raktam egy párat.
3.
A Combar Skillek közül a Frenzy-t és a Whirlwind-et plusszolom, a többire csak egyet raktam, a Berserk-re is. Ez jó így?
Továbbra is ezekre rakjak?
Két egykezes kardot, vagy egy kétkezest érdemes inkább használni?''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''
-
Trak
addikt
válasz bolcsodal #2022 üzenetére
Nem szednétek össze egy hozzászólásban, hogy hova érdemes cuccokért menni?
Sok helyről hallottam már, de csak egy részét ismerem, ezt a The Pit-et is többször hallottam, de nem tudom pontosan hol van.''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''
-
bolcsodal
addikt
-
-
bolcsodal
addikt
Huhh mákom volt. Hullott egy Bul Katoo's colossus blade Act1 The Pit-ben.
Ha gondolod és fent vagy keress rám, a nickem ua, mint itt.
-
bolcsodal
addikt
válasz R3ĐßuŁŁ #2020 üzenetére
Néha fent vagyok...sajna meló melett nem jut sok idő rá.
Van néhány nagyobb karim a fénykoromból:
lvl80 trapper assa
lvl87 Barb
lvl89 Sorc orb+lightning (szal elk*rtam).
lvl80 druid (hurricane/tornado ''stormbringer'')
lvl84 summoner necro
lvl86 pala (''rohasztós'' aurával )
lvl80 Ama (íjas..nemsokat ér...)They drew first blood....
-
bolcsodal
addikt
válasz eldiablo #2018 üzenetére
Tápos...
A clipboard-ról télleg csak 256 színben tudta illeszteni, de a játék könyvtárában ott voltak a képek.
Nah az én dráágaszágaim:
páncél:[link]
öv:[link]
csuka:[link]
halef:[link]
kesztyű:[link]
sityak:[link]
egyikgyűrű:[link]
másikgyűrű:[link]
amulett:[link]
kari:[link]
Ezekkel nem szívok...full Tal Rashaval is esek/kelek a varázslónővel...
Elnézést a fájlméretért..elfelejtettem lekicsinyíteni a képeket...
-
eldiablo
addikt
-
bolcsodal
addikt
válasz eldiablo #2011 üzenetére
Hát kövezzetek meg, de én nem adnék egy IK set-et ezért a páncélért. Sajnos nem megy ez a printscreen...olyan mintha 256 színben tudná csak a vágólapra menteni...namind1.
Az Enigmás barbár néhány tulajdonságát megosztod velem? Sebzés, Attack rate, defense?
Mondjuk abban igazad van, ha lenne normális sisakom, kesztyűm, cipőm, övem, fegyverem lehet megérné az enigma, de így csak buknék vele. Mellesleg szerintem az enigma a teleport miatt a legdrágább.They drew first blood....
-
-
-
eldiablo
addikt
válasz R3ĐßuŁŁ #2009 üzenetére
Hát,nem ma kezdtem a Diablozást...Kb 6éve Egyébként profik is megmondták,hogy a better chance of getting magic items max 300% legyen,mert az fölött nem dob már annyi jó cuccot.
Majd feldobom a baltákat is.
Hát az ENIGIGMA az egyik legdrágább rúnaszavas páncél.Az ekgész IK set nem ér annyit mint az én ENIGMA-s páncélom.Sorry,de ez így van...
A Ladder lista csúcsán lévő játékosok sem setteket használnak.Na vajon miért???Egy jól összerakott Uniqe+Rune+Crafted felszerelés nem kevésszer jobb mint az IK szett vagy bármelyik.Csak hát,nem könnyü össze szedni.Craftedet meg csak csinálni lehet a Horadrim kockában.Nekem van egy SP-es karim amin van egy Crafted gyürü,névszerint a Raven Spiral.Picit durva.
Ilyeneket hogy set item,már fel sem veszem,mert semmit nem érnek.
Rámutattam a tárgyra,és megnyomtam a Print Screent,aztán ACD See-vel kivágtam a tárgy tulajdonságokat.De sima Paint-el is meglehet oldani.
[Szerkesztve] -
bolcsodal
addikt
válasz eldiablo #2006 üzenetére
Hmm..azt hittem keményebb. Mindenki marhamód odavan ezért a rúnaszóért, de az IK armor Full set-ben jobb nála..eltekintve a sallangtól (teleport+better chance) persze.
hogy csináltál screenshot-ot? Csak hogy ne tépjem a számat hiába....
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
-
frame>24
addikt
nah, feléledt a topik, látom.
Mivel legyek??? Milyen karakter? (ez lesz a 10. kb. a nulláról..)▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- i7-6900k+ASUS RAMPAGE V EXTREME+ROG FRONT BASE+DARK ROCK PRO 4+G.SKILL 4x8GB+GIGABYTE GTX 1070Ti
- iPhone 13 Pro 128GB Graphite
- HP EliteBook 840 G3 I5-6300U/8GB/240SSD/WIN11/Magyarbill/
- Dell Optiplex 5060 MT I5-8500/16GB/256SSD+500HDD/Wifi/Bluetooth/Win11Pro
- Dell OptiPlex 3050 SFF i5-6500/8GB/256+250HDD/Win11PRO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest