Hirdetés
- Száguld a robotika, AI-modellekkel száll be a Google
- Jól reagáltak a befektetők az Intel új vezérigazgatójának hírére
- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Gazdasági parazitizmus: a franciák is perelik a Metát az AI-tréningezés miatt
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
-
IT café
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
storm3
senior tag
Totál off a post, de muszáj ide beraknom.
A történet:
Egy cimborám accjával játszom(2x volt saját diablo accom,de ráuntam és továbbadtam rajta - az acc tulajdonosa jelenleg inaktív),ő egy HC klánban van és azon ment a "szájkarate", hogy én egy nulla vagyok az életben mert SC-vel tolom és nem HC-val arra az egy hónapra, míg megunom a RoS contentet is. Az egyik kolléga kicsit komolyan vette a dolgokat:
-
storm3
senior tag
válasz
killerjohn #42612 üzenetére
Ja hat igy jogos, ugy hogy mas adja el ugy en sem adnam. Viszont inkabb cserelnem hazon belul, mondjuk dio goldra
bar nem tudom ez teged p1000el mennyire erintene meg
-
storm3
senior tag
ez a ptr a kov patch tesztje vagy miert ennyire izgtatott mindenki?
-
storm3
senior tag
válasz
killerjohn #41999 üzenetére
Madár voltam,első indításra valamiért nem ment az ablakváltás csak a tálca jelent meg. Másodjára minden oké volt,így tárgytalan a kérdés.
Király cucc,köszi szépen!
-
storm3
senior tag
válasz
killerjohn #41996 üzenetére
Egy hud-os kérdés: lehet valahogy alt tabolni vele?
-
storm3
senior tag
Valakinek van kedve mp10-en megölni nekünk a 3 übert? Deviceket hoztam, csak jó lenne a garantált HF ring
-
storm3
senior tag
Nem tudom mennyire legál ez itt a topikban,de cd kulcsot vennék(vatta újat), akár külföldi oldalról is. Tudtok ajánlani valami megbízható helyet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- HP 763838-B21 Workload Accelerator 3.2TB (SanDisk SX300) PCIe SSD 3 db eladó
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Csere- Beszámítás! Olcsó Számítógép játékra! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 480 8GB / 128SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest