Új hozzászólás Aktív témák
-
beholder00
tag
VGA sokkal jobb a N7110-1-be,viszont ha jól látom a procija picit gyengébb( inkább vga-hoz értek de lényegében az a kérdés hogy használnád e játékra mert akkor mindenképp a N7110-1-t válaszd szerintem.Sőt a 3.0-as USB csatik is jól jönnek szerintem rajta.
Mellesleg lehet én is egy N7110-1-t veszek jövőhéten csak azon hezitálok hogy ezt a 8 gb és kisebb kijelző vagy a nagyobb kijelző és a 4gb-s memória.Én főleg game-ra használnám,nekem ez lenne a kérdésem h melyik Első notim és szeretnék jól dönteni
[ Szerkesztve ]
-
beholder00
tag
Igazából egyetemi tanulmányaimra kellene a noti csak azért gondolok arra is hogy nem csak tanulás lesz ott xd Ám azért hezitálok mert ismerőseimnek 15,6"-es kijelzős notikuj van és ugyanúgy gamelnek,bár szóvá tették azért h nem olyan nagy a kijezlző.Nekem meg különösen fura is lenne a 21" után xD szval azért cipelném is,nem okoz szerintetek gndot ez vagy maradjon a kisebb?
-
-
LOTR
addikt
Közben letisztult, hogy csak a billentyűzetet kell kivennem, de mivel még nem cseréltem ilyet, és nem nagyon állnék neki vaktában egy 200k-s teljesen új gép feszegetéséhez, tehát megvárom amíg jön valami építő jellegű hsz amit fel is tudok használni.
Köszi!One Ring to rule them all
-
premete
veterán
Látom, Neked az egyetlen segítség az lenne, ha valaki beletenné, így marad a szerviz.
Én egy Latitude bluetooth- kártya belerakásakor gondolkodtam el, hogy nekiálljak-e, de a 8000.- Ft+ÁFA árajánlat meggyőzött, hogy beleteszem azt is magam: sikerült elsőre, és azóta még vagy 3 laptopban ugyanaz. olyan egyszerűbb dolgokról nem is beszélve, mint ram, wwan, wlan, hdd, optikai meghajtó, kijelző, zsanérok, csuklótámasz, stb. A bluetoothhoz az előzőeket mind ki kell venni, olyan jól el van dugva.Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
premete
veterán
Én sem mertem volna tanácsot adni, ha nem szedtem volna szét már legalább 20 Dell laptopot, és az elsőnél nekem sem volt egyszerű még a billentyűzet kicserélése sem.
Szerencsére a service manual-ok nagyon sokat segítenek.
Nekem sincs semmilyen szereléssel kapcsolatos végzettségem, de 20 évnyi saját laptop használatból ragadt rám valami.Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
Feribacsi555
senior tag
-
cidalain
veterán
Ugyanez, asszem pont ugyanilyen laposon nalunk is megvolt.
Teljesen veletlenszeruen ment az usb (pl pendrive ilyesmi nem ment, de TTL usb-soros atalakito cucc kozben mukodott, eger is ment asszem)
Mi az elejen hasznaltuk az adott gepet win7-tel, azzal nem volt gond. Win10-re atterve kezdodott az egesz, de nem azonnal. Szivtam vele sokat (gyari dell driver, meg ilyenek) de aztan hagytuk, mert annyira nem volt lenyeg, hogy az ujratelepitessel szarozzak. Aztan egyszercsak 1 honapja megjavult, ugy, hogy nem csinaltunk semmit. Valami Win update oldhatta meg.[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
rammstein99
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Új, XPC slim sorozatú barebone gépek a Shuttle égisze alatt
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- eGPU tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Asus Vivobook Go 15 E1504FA
- E14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 7730U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad A485 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 2500U 16GB 256GB NVMe dupla akku gar
- DELL PRECISION 7550 Tervező, Gamer laptop
- Dell Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i7-10610U 16GB 256GB NVMe ujjolv gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest