Új hozzászólás Aktív témák

• KROK640

nagyúr

válasz bambano #163370 üzenetére

Igen, ott is pontosan ugyanez van. Aztán tényleg sosem tudod, hogy csak azt akarja, hogy végre legyen normálisan egyben az autód/fogsorod, vagy le akar húzni.
    Ugyanis nem egyszer jártam úgy, hogy elmentem ügyfélhez volt valami kisebb baja a gépnek, és mellesleg megmondták, hogy jó lenne vele "valamit csinálni" hogy menjen rajta : és legújabb AAA címek hosszas listája, persze FHD maxon de minimum is highon. A gép meg volt egy legalja Pentium/I3-as 2-4GB RAMmal meg meg valami GT1030 szintű VGAval (jobb esetben). És akkor nyilván VGA csere, de a nagyobb VGAhoz, bizony nagyon sokszor tápot is kell cserélni. Egyértelmű, hogy több RAM is kell, mert az olyan játékok amik tényleg profitálnak egy alsó közepes mai VGAból már el sem indulnak 2-4GB RAMmal, mindehhez - főleg FHDn vagy alacsonyabb felbontáson - prociból is csak kéne egy I5-ös, és akkor mindezt már ne egy legfapadosabb H-s lapba tegyük már ... és tényleg ott tartok, hogyha igényes munkát akarok kiadni a kezemből, ami tényleg azt tudja amit várnak tőle(m), akkor bizony sajnos kb az egész gépe cserés, és nem mellesleg zsebbe nyúlós. Mi ezt értjük, de az ő szemszögéből egy egyszerű kérdésre kicseréltetném vele az egész gépet.
    Aztán ha ezután +2GB RAMot meg egy GTX1050Ti-t kér bele, mert csak annyit hajlandó maximum rá költeni, akkor meg azt gondolom, hogy túl sok mindent nem csináltunk. Ez különösen akkor hajlamos igénytelenségnek tűnni, amikor látszik, hogy szép házban él, újabb autóval jár, dicsekszik, hogy wellness/nyaralás stb. (Bár vannak háztartások ahol annyira ki van feszítve a költségvetés, hogy ezen külsőségek ellenére 100 ezer ft rendkívüli kiadást nem tudnak managelni).

Egyébként én a Széchényi 104-ben találtam egy nagyon jó fogorvost, odamész rendelési időben is vállal szerintem csak zsebbenyúlós, de jól dolgozik. Már ha még ő van, egy idősebb férfi doki. Szerencsére évek óta nem volt ilyen jellegű problémám :)

Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák