- Microsoft Excel topic
- Rendszergazda topic
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Windows 11
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Az OpenAI nem kér Musk 97,4 milliárd dolláros vételi ajánlatából
- Milyen routert?
- Új típusú árháborút hirdet az EV-piacon a BYD
-
IT café
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Davidkoma #9599 üzenetére
Igazán nincs mit! Talán szerencséd is volt, mert néhány nyomtató meg scanner, de főként a multifunkciós gépek, elég nyűgösek tudnak lenni.
De ezután már sok gondod nem lehet, ha így csinálod ezután is a driverek telepítését meg úgy általában a programtelepítéseket.
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
Davidkoma
tag
válasz
ubyegon2 #9598 üzenetére
Ok, a szkenner alapból működik (Simple Scan), próbaképp egy szöveges oldalt problémamentesen beolvasott.
Az Epsonos driverek (Mint 20 LTS és Debian 10 is) deb.tar.gz kiterjesztésű, azaz .deb formátum.
A tárolóban találtam VueScan-alkalmazást, telepítettem.
Köszi mégegyszer!
-
válasz
Davidkoma #9597 üzenetére
Először a tárolóban nézd meg, ha nincs saját lmde repoban a driver, úgyis a Debian .deb kéne, szóval az utóbbi, de alapvetően tényleg célszerű a saját tárolóban keresni először.
Amelyik csomagot megcsinálták saját repoba, ott oka van, miért nem a normál Debian csomagot használják.[ Szerkesztve ]
-
Davidkoma
tag
Köszi!
Tervezem még egy Image Scan szkenner-driver telepítését LMDE-re, (nemrég beszerzett ezeréves Epson 1680 Pro szkennerhez)
Az Epson driver-támogatásnál látok Linux Mint 20 (LTS) és Debian 10 csomagokat is, ez utóbbival próbálkozzak?
-
válasz
Davidkoma #9595 üzenetére
trying to overwrite '/usr/bin/soffice', which is also in package libreoffice-common 1:6.1.5-3+deb10u7
Sose próbáltam LO mellé felrakni, de mivel a soffice a Libre indítója és ezt akarja felülírni, nekem ebből az jön le, hogy vagy egyik vagy másik. Megnézve ezt a leírást, itt is le kell szedni a LO-t, ha fenn van:
How to Install Apache OpenOffice 4.1 on Ubuntu, Debian and LinuxMint
Rég foglalkoztam már rendhagyó telepítéssel, szóval lehet, hogy egy szeparált mappába tudnád telepíteni, de erre nincs tippem. (egyébként Debianra esélyesebb talán, mint Mint-re, itt már elég sok egymásra épülés van(DE, fájlkezelő X.apps), hiába Debian alapon adják ki)
[ Szerkesztve ]
-
Davidkoma
tag
válasz
#63718632 #9594 üzenetére
igen.
itt a terminál:
d@am4:~/workk/openoff/hu/DEBS/desktop-integration$ sudo dpkg -i *.deb
Selecting previously unselected package openoffice-debian-menus.
(Adatbázis olvasása ... 313676 files and directories currently installed.)
Preparing to unpack openoffice4.1-debian-menus_4.1.10-9807_all.deb ...
Unpacking openoffice-debian-menus (4.1.10-9807) ...
dpkg: error processing archive openoffice4.1-debian-menus_4.1.10-9807_all.deb (--install):
trying to overwrite '/usr/bin/soffice', which is also in package libreoffice-common 1:6.1.5-3+deb10u7
/usr/bin/gtk-update-icon-cache
gtk-update-icon-cache: Cache file created successfully.
/usr/bin/gtk-update-icon-cache
gtk-update-icon-cache: Cache file created successfully.
Processing triggers for shared-mime-info (1.10-1) ...
Processing triggers for hicolor-icon-theme (0.17-2) ...
Processing triggers for gnome-icon-theme (3.12.0-3) ...
Processing triggers for gnome-menus (3.31.4-3) ...
Processing triggers for desktop-file-utils (0.23-4) ...
Processing triggers for mime-support (3.62) ...
Hibák történtek a feldolgozáskor:
openoffice4.1-debian-menus_4.1.10-9807_all.deb
d@am4:~/workk/openoff/hu/DEBS/desktop-integration$A korábbi Libre Office-t nem bántottam telepítés előtt, a cél az volt, hogy legyen Libre is meg Open Office is.
-
Davidkoma
tag
Üdv!
Open Office-t telepítenék Debianos Linux Mintre. Letöltöttem a .deb-es csomagot, kibontottam.
Az angol súgó szerint:
2. cd into the DEBS subdirectory of the installation directory. You should see a lot of debs here and one sub-directory called "desktop-integration".
3. Install this new version by typing sudo dpkg -i *.deb
By default, this will install Apache OpenOffice in your /opt directory. Alternatively, you can use a GUI package installer, reference the installation directory, and install all debs at the top level. This may also aid you in determining any dependency problems if they exist.
4. Install the desktop integration features for your setup.
cd to desktop-integration in the installation directory,
and, depending on your package manager/system, install the appropriate desktop interface using dpkg. 5. Finally, start up Apache OpenOffice 4.0.0 to insure it's working.A 4. pontnál a "desktop integration"-höz a könyvtárában ismét beírtam: sudo dpkg -i *.deb
Lefutott, de a végén ezt látom:
Hibák történtek a feldolgozáskor:
openoffice4.1-debian-menus_4.1.10-9807_all.debMit hagyok ki, vagy mit kellene másképp alkalmaznom a sikeres telepítéshez?
Alapból a Libre Office települ fel az LMDE-ben, viszont Windows alatt megszoktam az Open Office-t, ezért szívesen használnám Linux alatt is.Köszönöm!
-
-
-
bambano
titán
válasz
olivera88 #9586 üzenetére
karácsonyra vásárolt desktopra márt ezt raktam, szervereken is van.
igazából egy nagy baj van csak, kisebb hülyeségei még vannak.
a nagy baj, hogy 78.esr firefox van benne, ami ipari hulladék kategória.
állítólag még ebben a hónapban lesz release, de én vennék addig levegőt. szerintem friss telepítéshez már ezt, nem a régebbit. upgrade-del még ízlés szerint lehet várni.Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
olivera88
veterán
Valaki próbálta már Debian 11 et? Ha igen tapasztalat?
Mikorra várható a végleges kiadás kb? Jó lenne ha még most nyáron nyáron megjelenne, lehetőleg júliusban.LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
kovaax
őstag
-=- There's no place like /home -=-
-
Friczy
senior tag
válasz
Véreshurka #9583 üzenetére
Copy-paste volt.
cat /etc/debian_version
10.9 -
Véreshurka
senior tag
Ha nekem szólt, köszi! Nem tudom nálam mi lehet a probléma.
Azt még hadd kérdezzem már meg, hogy kimásoltad a parancsot, vagy kézzel írtad be? Illetve milyen környezetben használtad?
Nem tudom van-e aki ismeri a Qubes OS-t, de ez lenne egyébként a teljes parancs, hátha valaki lát benne valamit:
qvm-run --pass-io -u root tpl-deb-10-sys-firewall “DEBIAN_FRONTEND=‘noninteractive’ apt-get -y -o Dpkg::Options::=’-force-confdef’ -o Dpkg::Options::=’-force-confold’ install --no-install-recommends qubes-core-agent-networking qubes-core-agent-dom0-updates apt-cacher-ng”`
A parancsnak egyébként az lenne a lényege, hogy a tpl-deb-10-sys-firewall nevű virtuális gépnek hálózati kezelést, és frissítési cache-t biztosítana minden virtuális gépnek, illetve minden telepített alkalmazást alapértelmezett értéken hagy, azaz pl. az apt-cacher-ng telepítésekor nem ugrik fel a kérdés, hogy engedélyezni szeretném-e a http tunnel-t, hanem azt tiltva hagyja (mármint a http tunnel-t).
El Psy Kongroo
-
Friczy
senior tag
Kipróbáltam Debianon, nem jelzett hibát.
-
Véreshurka
senior tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy debian alatt létezik-e ilyen parancs:
DEBIAN_FRONTEND=‘noninteractive’ apt-get -y -o Dpkg::Options::=’-force-confdef’ -o Dpkg::Options::=’-force-confold’ install --no-install-recommends
Amennyiben igen, ez a hiba miért jöhet elő:
Fetched 19.2 MB in 7s (2,744 kB/s)
dpkg: error: unknown option -o
Type dpkg --help for help about installing and deinstalling packages [*];
Use 'apt' or 'aptitude' for user-friendly package management;
Type dpkg -Dhelp for a list of dpkg debug flag values;
Type dpkg --force-help for a list of forcing options;
Type dpkg-deb --help for help about manipulating *.deb files;
Options marked [*] produce a lot of output - pipe it through 'less' or 'more' !
E: Sub-process /usr/bin/dpkg returned an error code (2)
Ez egyébként a Qubes OS alatti debian rendszerbe való egyik telepítési parancs, de sajnos hibába futok, ezért gondoltam, hogy itt rákérdezek.
A válaszokat előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
El Psy Kongroo
-
kovaax
őstag
-
-
kovaax
őstag
-
-
tlala
addikt
Sziasztok,
van egy HP T620-as thin kliensem (AMD GX-217GA Dual-Core APU with AMD Radeon HD 8280E graphics (1.65 GHz), 8GB RAM), amire Debian 10-est telepítettem (abszolút kezdőként) - majd Home Assistantot szeretnék elsősorban használni rajta.
Ami elsőre meglepett, hogy sem egy videót (letöltött, vagy youtube Firefox böngészőben), de még egy öreg MP3-at sem tudok lejátszani rajta. Minden csak "karikázik", vagy az MP3 megáll 0 mp-nél, és nem indul.
Érdekelne kezdőként, hogy mi lehet ennek az oka? Telepítenem kéne még valami média stb. csomagot?
Köszi előre is. -
kovaax
őstag
-
Tarokk79
aktív tag
Szerettem volna beállítani a laptopomon (debian 10) wireguard VPN klienst. Viszont oda jutottam, hogy a
sudo nmcli connection import type wireguard file "$file"
parancsra azt kaptam, hogy:failed to find VPN plugin for wireguard.
Utána olvasva azért, mert a debian 10-ben a 1.14.6-os NetworkManager van fent, míg a 1.16 van támogatva a wireguard nativan.Lehet a kérdésem vak vágány, de azért jutottam ide, mert a:
sudo wg-quick up peer1
Hibát adott:RTNETLINK answers: Operation not supported
Unable to access interface: Protocol not supported
Valaki esetleg tud megoldást, hogy hogyan kellene beállítanom a kapcsolatot?[ Szerkesztve ]
-
Friczy
senior tag
Nekem egyelőre megfelelő védelmet ad az apt-listbugs. Az elég gyakran szól ha valamelyik upgrade-elendő csomagban van valami. Persze ha épp előtte upgrade-elek, mint ahogy a bugot nyitották, az pech. Volt már, hogy ez-az döglődött, de általában napok kérdése és helyrejön.
Pillanatnyilag nem érzem szükségét nagyobb óvatosságnak -
kovaax
őstag
-
Apollyon
Korrektor
-
-
kovaax
őstag
Nemrég fedeztem fel a reddit-et, hála a wsb-nek. Ilyen gyöngyszemeket találok rajta:
Opinion: Debian bores me to death
-
-
-
ggg666
őstag
Sziasztok!
Adott egy hp z420-as szerver samsung 860 ssd-re telepített debian busterrel.
Ez mellé szeretnék telepíteni egy windows 10-et. Megoldható úgy hogy lehúzok minden merevlemezt, és a win 10-et egy pci expresses corsair mp510-es ssd-re úgy telepítsem, hogy külön-külön tudjam őket használni, bekavarás nélkül?
Üdv![ Szerkesztve ]
-
zoltanz
nagyúr
válasz
Gyurka6 #9550 üzenetére
Én most MX-Linux-on vagyok. (Debian alapú, azok tárolóit használja)
Majd valamikor rápillantok stock Debian-on.
Ott egy felbontás van mindkét monitorra, (1080p = 1920 x 1080) hiába tudna nyújtani az egyik magasabbat is.
Megy rendben tükrözve mind egyediként, külön asztal kiterjesztésként használni.[ Szerkesztve ]
-
ggg666
őstag
Sziasztok!
Nem tudja valaki mi lehet a gond? Debian bustert nem tudom elérni se teamviewer-el se anydesk-el, lefagy a kijelzőn minden, semmire nem reagál, de a háttérben mennek a programok. A gépen virtual machine tudom vezérelni amin win 10 van.
Amiről irányítanám, itt a cégnél egy 32 bites win7, nem-e ezt blokkolták volna valamiért?
Előtte is tudtam róla irányítani. Most ha hazamegyek otthon se reagál az egérre illetve minden lennt van a tálcán és nem tudom az ablakokat nagyra tenni! -
Gyurka6
őstag
Szevasztok!
Két monitort használnék, az egyiket felismeri, azzal nincs gond.
A másik egy lg tv, ezt noname vga ként jelzi, 1024X768 a max felbontás.
Ezt szeretném többre állítani. Hogyan lehetséges?
Friss telepítés, hp7800, Gnome[ Szerkesztve ]
Gyurka
-
kovaax
őstag
válasz
bambano #9546 üzenetére
munka közben nem fórumozok!
munka közben nem fórumozok!-=- There's no place like /home -=-
-
kovaax
őstag
-
gilfoyle
őstag
Bekapcsolás után a Firefoxban elállítódtak a fontok, szőrös, csúnya lett.
Gondoltam ráfrissítek, ezután apt frissítéskor az apt-listbug kiírta, hogy a Firefoxban gnome alatt megjelenítési gondok lehetnek. Ráküldtem, gondolván rosszabb nem lesz. Nem lett. De jobb sem.
Stable, 78.6.1esr (64 bites)
Nálatok jól működik? -
-
kovaax
őstag
válasz
Véreshurka #9539 üzenetére
Meg hogy mi a default policy. A várt eredményt kaptuk: nincsenek tűzfalszabályok beállítva.
-
Véreshurka
senior tag
Csak, hogy kicsit tanuljak is
. Az iptables -L -v parancs azt mutatja meg, hogy van-e valamilyen bejegyzés az ip táblában? Sajnos az nft-s paranccsal nem jutottam semmire, mert azt nem igazán értettem, pedig ha ismeretlen paranccsal van dolgom akkor általában a man-al kezdem, hogy mi mit jelent, de ebbe most beletört a bicskám.
Egyébként ez volt a kimenete az iptables -L -v parancsnak:
Chain INPUT (policy ACCEPT 0 packets, 0 bytes)
pkts bytes target prot opt in out source destination
Chain FORWARD (policy ACCEPT 0 packets, 0 bytes)
Chain OUTPUT (policy ACCEPT 0 packets, 0 bytes)
El Psy Kongroo
-
Véreshurka
senior tag
Köszönöm a segítséget!
Szerintem úgy néz ki, hogy menni fog. Most húztam fel a két virtuális szervert, illetve beállítottam azon a szerveren a programokat amiken a graylog megy. Először ugyanaz volt a gond, mint amikor elsőre írtam, hogy nem volt látható az Elasticsearch 9200-as portja. Egy más jellegű elasticsearch-ös fórumból kiindulva viszont annyival kiegészítettem még a /etc/elasticsearch/elasticsearch.yml fájl-t, hogy megadtam neki a network.host-ot arra az ip-re amin fut. Így már másik gépről is látható a port, ez kiderült az
nmap -p 9200 a.graylog.szerver.ip.címe
parancsból. Hogy valóban csak ez volt-e hiba azt csak később fogom tudni kideríteni, mert még sok idő amíg teljesen beállítom a graylog-ot és az elasticsearch-öt arra az állapotra, hogy azt a grafana fogadni tudja, az pedig sajnos nem ma lesz. Amennyiben ezzel kapcsolatban lesz eredmény (akár negatív akár pozitív) még jelentkezni fogok! Egyelőre mára beérem annyival, hogy a port elérhető lesz a gépről.El Psy Kongroo
-
kovaax
őstag
válasz
Véreshurka #9535 üzenetére
nft list table inet filter
szerk.:
vagy:
iptables -L -v[ Szerkesztve ]
-
válasz
Véreshurka #9535 üzenetére
Ping, nmap, nc, telnet, traceroute ha teljesen biztosra akarsz menni.
https://www.coreinfinity.tech
-
Véreshurka
senior tag
-
válasz
Véreshurka #9533 üzenetére
Ha jól emlékszem, a Debian tűzfala alapbeállításban nem blokkol semmit, mindenki vígan dumálhat.
A kommunikációt a két virtuális gép között ellenőrizd, ne a hostról, mert ha jól értem, onnan vizsgáltad mindkettőt.
-
Véreshurka
senior tag
Sziasztok!
A Graylog-ba importált logjaimat szeretném megjeleníttetni Grafana-ban de sajnos elakadok, ebben kérném a segítségeteket. Proxmox alatt csináltam 2 db Debian szervert, az egyiken lenne a Graylog Elasticsearch-el és Cerebro-val, a másikon lenne a Grafana. Fel tudtam telepíteni a Graylog-ot, sőt már kapja is a logokat amiket szeretnék, tehát az Elasticsearch is fent van és be is van konfigurálva, illetve a Cerebro is működik, illetve a Grafana is működik a másik szerveren szépen ahogy kell. Viszont amikor a Grafana-ba szeretném felvenni az Elasticsearch-öt mint adatforrás, akkor nem tudom rávenni, hogy működjön. Szerintem valahol a hálózati kommunikációval lehet a probléma, méghozzá tippem szerint az Elasticsearch portjával. Erre azért gondolok, mert a laptopomról indítva egy
nmap a.graylog.szerver.ip.címe
parancsot csak az ssh portot és a Cerebro portját mutatja (22, 9000) mint nyitott, a többit nem (Graylog-9400, elasticsearch-9200). Rosszul tudom, hogy alaphelyzetben a Debian-ban nem aktív a tűzfal? És esetleg ki kell engednem azokt a portokat amiket használni szeretnék? Ha meg kell nyitnom a portokat az ufw megfelelő lenne erre nekem, vagy esetleg más csomagot ajánlanátok? Ha pedig nem kell megnyitnom a portokat mert nem is aktív alapból a tűzfal akkor merre tudnék esetleg elindulni, hogy hol lehet a hiba, miért nem tud kapcsolódni a Grafana az Elasticsearch-höz? Minden gép (a két szerver és a laptop is) ugyanabban a hálózatban van.Előre is köszönöm a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
El Psy Kongroo
-
gilfoyle
őstag
BÚÉK!
Várjuk a 11-et! -
Friczy
senior tag
A csomagfüggőségek alapján a különféle tűzfal frontendek még mindig az iptablest használják, annak ellenére pl, hogy a firewalld a honlapja szerint 0.6 verziótól már közvetlen tudja az nft-t kezelni, még a sid-ben lévő firewalld és az iptables csomagtól függ. Persze normál esetben Debiannál az iptables parancs is az nftablest használja, csak az iptables szintaxisával. Az iptables csomagban van iptables-legacy és iptables-nft a kétféle tűzfalhoz
-
kovaax
őstag
A kernelben van nftables, erre épül a következő réteg buster óta (bár abban még az iptables csomag megy fel, de nftables-t használ iptables színtaxissal, én le is cseréltem kapásból, bár bullseye-nél is ugyanez a szitu még(?)). Fedora is a kernelben lévő nftables-t használja, csak ők a firewalld-n keresztül kezelik (meg az egész Redhat vonal). Bullseye-nél úgy tűnik nem rak fel semmit, azért kérdeztem, hogy mondjuk busternél rak-e fel valamit gnomemal, vagy kezelhetem direktbe nftables-szel (bármivel kezelhetem, csak kíváncsi vagyok Debianék mit preferálnak, de úgy tűnik semmit, it's up to me
).
-
cigam
titán
válasz
BigManus #9524 üzenetére
Ez kompatibilis az [nftables] -el?
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
kovaax
őstag
Sziasztok,
A laptopomra felraktam a bullseye-t gnome-mal (a wayland miatt), de nem találok semmi tűzfal szoftvárét. Ez normális, nem szoktak gnome-hoz rakni semmit Debiánék (mint a Fedorában a firewalld), vagy még nem értek oda a testing-gel?-=- There's no place like /home -=-
-
Sonja
nagyúr
válasz
BigManus #9518 üzenetére
Felesleges keresgélned, mert pont ez az ujjlenyomat olvasó nem támogatott (lásd a linken a 138a:0007-et). Elméletileg van egy proprietary driver hozzá, de nem könnyű állítólag feltenni, és nem működik valami megbízhatóan. Egyelőre a fejlesztése is leállt, amiről itt írnak, hogy miért. Szóval szerintem hagyd.
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
BigManus
addikt
Ez már konkrétan Debian...
Próbáltam régebben életet lehelni az ujjlenyomat olvasóba, de aztán feledésbe merült, viszont most elő hoznám.
Van nekem egy HP EliteBook 8440p laptopom. Debian 10 van rajta.
Keresések után találtam pár leírást, de konkrétumot nem.
Valaki járatos a dologban?lsusb:
Nem a győzelem a részvétel hanem a fontos...
-
kovaax
őstag
válasz
BigManus #9511 üzenetére
Az MX annyira Debian alapú, hogy annak a repoit használja + néhány saját csomag - systemd. Ez a te linkedről van:
Repos: No active apt repos in: /etc/apt/sources.list
Active apt repos in: /etc/apt/sources.list.d/debian-stable-updates.list
1: deb http://deb.debian.org/debian buster-updates main contrib non-free
Active apt repos in: /etc/apt/sources.list.d/debian.list
1: deb http://deb.debian.org/debian buster main contrib non-free
2: deb http://deb.debian.org/debian-security buster/updates main contrib non-free
Active apt repos in: /etc/apt/sources.list.d/mx.list
1: deb https://quantum-mirror.hu/mirrors/pub/mx-linux/packages/mx/repo/ buster main non-free
No active apt repos in: /etc/apt/sources.list.d/various.list
Szerk.: Szóval a Debianból kellene kiszedni a megfelelő konfigokat, és átrakni MX alá valahogy.
[ Szerkesztve ]
-
BigManus
addikt
Sziasztok!
Adott egy nagyon öreg laptop amit a cégnél használok kisebb mentésekre, riportokra, stb.
Debian volt a gépen, majd Mint, mindkettővel tudtam csatlakozni VPN-el a céghez, L2TP/IP Sec-el.
Mivel folyamatosan öregszik a gép, viszont szeretném tovább használni, tettem rá egy MX linuxot.
Gyors, használható a gép ezzel a rendszerrel, viszont a VPN-be nem tudok életet lehelni.xl2tpd stongSwan networkmanager
network-manager-l2tp network-manager-l2tp-gnome próbálva.
Debian alapú, azért rakom inkább ide, MX topic nem pörög...A gép adatai
Nem a győzelem a részvétel hanem a fontos...
-
-
-
bambano
titán
ha most telepítenél egy szervert, alap dolgokkal, ami elég fontos, akkor buster vagy bullseye?
tia
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
válasz
borisz1994 #9501 üzenetére
Értem. Az a spec. Linux eléggé nem tűnik egyszerűnek az SD-re. Ha magát a Linuxot szeretnéd részletesebben ismerni, akkor kezd egy Arch telepítéssel, ha az megy jól, akkor Gentoo. Onnan már csak az LFS marad
-
borisz1994
csendes tag
Kalira egyszer rég szükségem volt ezért ennél maradtam. Az alacsony szintre pedig azért van szükség mert egy androidos tablet alaplapra szeretnék linuxot varázsolni :D Tudom hogy nem kezdőnek való feladat de ha nem sikerül akkor is sokat tanulok belőle. Pl. hogyan épül fel maga az operációs rendszer alapja. Amúgy MSI Primo81-el megegyező alaplapom van. Azon pedig elméletileg fut a linux.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Videós, mozgóképes topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Futás, futópályák
- Trollok komolyan
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A 16 nm-es node alatt korlátozza a kínai rendeléseket a TSMC
- Egészséges életmód
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest