Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"ha használ az ember egy Sasst mondjuk, akkor igazából majdnem mindegy mikor terjednek el ezek a funkciók"
Hát azért nem mindegy, hogy ezeket a funkciókat "külső" segédeszközökkel kell elérni, úgy, hogy viszonylag nagy kódtömeg generálódik a viszonylag egyszerű kódból (pl. a SASS-kódból CSS-kód), vagy a böngésző natívan támogatja, és ezáltal a kisebb kód és a belső implementáció esetleges optimalizációja miatt még akár gyorsabb is lehet. Persze ez a nagyon távoli jövő, addig is maradnak a preprocessorok, de azért a natív támogatottság a jobb esetekben faszább is - igaz, a CSS3-as animációknál is lehetett bugokba futni eleinte, például amikor Firefoxon egy transition igen durván izzasztotta a CPU-t. (utóbbit csak a natív megoldás minden esetben jóságának cáfolatára írtam De nyilván ez is olyan, amit szép lassan javítanak)Azt én sem értem, az egymásba ágyazhatóság miért nem került képbe, ezt preprocessorok esetén mindenki szereti.
(#1734) honda 1993:
Ezek szerint tehát hivatalosan is elismered, hogy nem nézed meg a neked küldött megoldások egyikét sem? Zedz úgy emlékszem, mintha kétszer is írta volna már korábban is neked a középre igazíthatóságot. Ha nem nézed meg, amit javasolnak neked, akkor igazából minek kérdezed?Sk8erPeter
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest