Új hozzászólás Aktív témák
-
GuMipOkE
senior tag
Szerintem még mindig alulértékelt az ETH-hoz képest. Olyan érzésem van, hogy SOL/BTC páron talán áttörheti a 0.0027-es szintet, és akár 0.0035-0.004 közé is érkezhet, talán a következő 2 hónapban. Egy SOL ETF esetén ez persze borítékolható lenne. Elvileg Genslernek útilaput kötnek a talpára, és akár meg is történhet. Addig persze hintázni fog az árfolyam még párat. NFA!
-
veterán
Solanát várjuk $300 köré?
Elég jó áron van most, de félek megbánom a kiszállót, ha most 242-nél kihúzom a dugót.The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
llacee
őstag
válasz MrSealRD #20489 üzenetére
Érintett vagyok ismerem a történetet, de nekem a leírás alapján az jön le, ha lenyúlják a kulcsot és fizikailag a támadónál van és tudja a cél accountot, de mondjuk a pint nem, akkor az visszafejthető.
De amig a kulcs nálam van távolról ez nem jelent problémát mondjuk egy exchange belépéshez."An attacker requires physical possession and the ability to observe the vulnerable operation with specialized equipment to perform this attack. In order to observe the vulnerable operation, the attacker may also require additional knowledge such as account name, account password, device PIN, or YubiHSM authentication key."
-
tomazin
veterán
válasz Anathema67 #20488 üzenetére
Hat ez nem az az eset. Revonak kell irni, oveke a tarca.
-
MrSealRD
veterán
válasz llacee #20483 üzenetére
Yubikey azért izgis, mert nem upgradelhető a firmware...ez is a biztonságát növeli... így viszont ha kiderül, hogy sebezhető az adott verzióra épülő darab, akkor gyakorlatilag kuka... És akkor dobpergés.: [link] Nézd meg, hogy érintett vagy-e.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
thomeef
őstag
válasz Anathema67 #20485 üzenetére
Értem, akkor ezt most így elégettem a semmibe?
"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
-
thomeef
őstag
Sziasztok. Létezik hogy valamit szarul csináltam USDC binance-ról Revolutra küldésénél? 2 napja semmi, akkor az elveszett? Lehet hogy a Base network hiba volt?
"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
-
llacee
őstag
Évek óta yubikey-t használok minden belépésemhez.
Azt esetleg nem tudjátok hogyan lehet a binance-ban beállítani, hogy csak ez a lehetőség legyen?
Nyáron egyszer nem volt nálam és kipróbáltam, hogy be tudok-e lépni és ki lehetett választani, hogy más belépés és authentikátor vagy mail nem is tudom melyiket ajnlotta fel. Nekem csak a yubikey kellene (van több is backupnak) -
bobalazs
nagyúr
Na ez megint miaf@sz?
Gogol authentikátort hackelték meg? -
MrSealRD
veterán
válasz nort_on #20473 üzenetére
Ez mit jelent pontosan?
Hát igen, én is beszívtam anno... 1,13-ért vettem valamikor régen 400 pár dollárért...aztán bezuhant a felére... akkor lapot kértem 19-es és 440 dollárért vettem 0,5-0,6 körül... A nyitott bukós pozit nem zártam, így az most már pozitívba fordult. Az új meg dupla... szóval ezt most bejött. De azért van mit ledolgoznom.
OMG-vel sikerült durván beszívnom anno. 7.5 entry price-al futottam neki, aztán most 0,30 körül van éppen... Ez egy 3770 dolcsis negatívban üldögélést jelent. A pozi nyitva...ha esetleg javulna a helyzet... De addig is elkezdtem ezt másik ügyletekkel kitermelni... Ezek a felfutások, BTC, ETH, XRP. most nagyon sokat dolgoztak le ebből... Szóval alakul a molekula.,Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
3800+
őstag
Elindultak az altok is vegre. Marmint az olyan altok aminek ertelme is van nem a memecoinokea gondolok. Erdekes lesz mert nem hiszem h most lesz akkora altszezon mint 2021ben.
MSI Z370-A PRO, XFX 6700XT, Intel i7-8700, AIO, 2x8+2x16 GB 2400Mhz
-
nort_on
senior tag
Na, exit plan draft1.
Itt risk (7) alapján 105k-tól kezdi eladni, 139k-ig (risk 8).
Ez dinamikus, az ár változhat az aktuális risk alapján. 2%-os sávok vannak, 17 sell order. Order-enként a portfólió x%-a, 8>6>4>3. Ez kb kiadja az előzőt, de ott csak 3 sell lett volna, ez jobb, mert nem kell annyira időzíteni. Jön az ár, bing, sell.
A kékeket be is adtam, ez ROI 7x-től 9x-ig. A piros a 10x-ig megy. De 2-3 év alatt 6-7x az szerintem nem rossz teljesítmény, nekem elég.
-
MrSealRD
veterán
válasz nort_on #20471 üzenetére
Én ma reggelre az XRP pakkomon lepődtem meg... pár hónappal ezelőtti vásárlást duplázta. Lambo még nincs belőle, de azért melengeti a szívem.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Agyrák666
aktív tag
Lefordult a SP500. Vege a dalnak. Tali 75-80k kornyeken.
-
3800+
őstag
válasz tomy88trance #20462 üzenetére
Kb. annyira tartok a revoluttol mint a binancetol. Engem inkabb a dijak es a felhasznaloi felulet erdekelne, illetve hogy a coinokat ki lehete kuldeni cold walletre.
-
3800+
őstag
Elindult a Revolut X! Probalta mar valaki? Megeri atterni ra Binance-rol?
-
Lacesz88
tag
válasz nort_on #20425 üzenetére
Sell order? A vásárlás után rögtön beadom. Szal nem az a kérdés, hogy mikor, hanem hogy hova.
Jogos Legutóbb mikor elhamarkodottan döntöttem eladtam a SOL-t 155$-os árfolyamon utána néztem ahogy vágtat tovább. Ez még a tavaszi körnél volt azóta ugyan megint van de megint megy a fejvakarás vele mert elég jó az átlagáram.Én ugyan nagy elemzéseket nem szoktam csinálni, de a 100K-t a köztudatban is egy nagy mérföldkőnek érzem, így itt számítok némi megtorpanásra plusz a Market Cap is ATH-n szóval kérdés hova tud menni innentől kezdve.
Utoljára 2021 novemberében voltunk hasonló szinteken és az ott sokaknak fájt végül.
De azért még örülnék egy erős altseasonnakEgyenlőre nyugodt vagyok mert a topik két komolyabb pozijával rendelkező tag 140 körülre várja a BTC-t (Oppenheimer és Te)
-
senior tag
válasz LuckyL #20453 üzenetére
Engedd el a témát.
Ha ennyiből nem érti, hogy 5 Forintot nem ér az egész "coin"-ja, úgysem tudod neki megmagyarázni. Ő hisz. Érvek, valóság, józan paraszt ész nem tántorítja el.
Az is lehet, hogy madarat keres, de ahhoz meg a lehető legrosszabb helyre jött.tel: 7o-373-oo29 *** NO SMS!!! *** brit tudósok szerint 10 fogorvosból 8 az 2. ------- Idiocracy: 8 éve abszurd film volt, hamarosan valóság lesz??
-
Stylewars_kp
őstag
Pár hónapja beszéltünk az altcoinokról/memecoinokról. Volt a binance-n 40 eur játékpénzem, nem akartam vacakolni a kivétellel, ezért vettem PEPE meme coint. Most +75%-on áll a befektetés. Mikor javasolt a kiszálló? Most? Majd veszek megint ha beesik? Meme coinba egyáltalán nem vagyok otthon. Befektetéseimben hosszú távban szoktam gondolkodni, min 5 év. Furcsa nekem ez a gyors vedd meg hizlald fel add el stratégia.
[ Szerkesztve ]
A könyvet mindig ketten alkotják: az író, aki írta, s az olvasó, aki olvassa. Kosztolányi D.
-
-
őstag
válasz tomy88trance #20452 üzenetére
nincsen értéke és senki sem fogja elfogadni tőled
amit látsz "értéket" bizonyos exchangeken, az nem az a pi ami neked van, hanem más coin ezen a néven szerintem
scam coinok...
mondjuk elég ironikus hogy az alap coin is scam de még hamisítják iscryptot minden termékemért elfogadom
-
tomy88trance
tag
Nekem 1900 Pi coinom van , nyilván a jelenlegi értékén felül fizetnék a gépért. Nem fogod megkapni, ellenben levásárolható vagy át tudod küldeni másnap p2p, már van térkép elérhető pi elfogadó helyekkel ,de gépet nem találtam még. Eladni nem hiszem, hogy el lehet azok alapján amit írtak, nem arra van kitalálva, hanem ,hogy a létszükségleteidet fedezni tudd vele a Pi Networkon keresztül. 13 millió + tag van már BTC-re is mondták már ,hogy lufi meg kamu stb most meg megint rekordokat döntöget. Sajnos ellenben BTC-m nincs ,mert nem bízok annyira se abban meg se a Coinbase-ben. Főleg a nagy volativitás miatt se.
[ Szerkesztve ]
Kérlek támogass! Köszönöm! https://4fund.com/hu/kgjmu9
-
BaLee
addikt
válasz tomy88trance #20450 üzenetére
Hidd el, hogy kamu. Az alkalmazás sem szól már másról, tolja arcodba a reklámokat, töltsél le Pi browsert, Pi walletet meg mindent, hogy ott is tolják majd az arcodba a reklámokat amiből ők rengeteg pénzt beszednek. Én kb. 3 éve indítottam el utoljára, akkor pár hétig szórakoztam vele, ránéztem 205 Pi coinom van. Felszorzom 21500Ft-al 4.4 millió forint. Hihető, hogy valaha megkapom.
Ha egyszer valóban lehet majd vele kereskedni vagy el lehet adni akkor a pillanat tört része alatt fog földbe állni az árfolyam.
[ Szerkesztve ]
-
tomy88trance
tag
Folyamatosan fejlesztik a dolgokat, úgy gondolom az értéke se véletlenül ugrott meg fél év alatt , még ha az csak "elméleti" érték is, annyira nem vagyok benne, hogy pontosan mik vannak, de látom, hogy csinálnak valamit, van már valami térkép is elfogadó helyekkel, de az lehet még csak a teszt része, én csak gyüjtögettem szorgosan. Amúgy nem lehet átváltani ,mert arra van, hogy appon kereszütl vásárolj vele, illetve el tudod küldeni másnak p2p.
-
senior tag
válasz tomy88trance #20448 üzenetére
Az a gond, hogy neked valóban egy elméleti coin-od van, elméleti értékkel.
Se kereskedni, se váltani nem lehet.
A mainnet-je több mint két éve "mind indul", szóval sajnos kamu az egész.
De ha nem hiszed, csak nyugodtan váltsd át USDT-re vagy bármilyen stabilcoinra, és tuti kapsz érte gépet valakitől.tel: 7o-373-oo29 *** NO SMS!!! *** brit tudósok szerint 10 fogorvosból 8 az 2. ------- Idiocracy: 8 éve abszurd film volt, hamarosan valóság lesz??
-
tomy88trance
tag
Sziasztok! Nem tudom ez mennyire engedélyezett itt, ha nem akkor töröljétek nyugodtan, de szeretnék egy gépet venni tanulásra/munkára (le vagyok százalékolva szóval az ,hogy menj el dolgozni nem nagyon opció ,amúgy dolgozok ,de nem vet fel a pénz ilyen munkával ) Szóval van ez a Pi Coin (ami jelenleg 55$ elméletileg (fél éve asszem volt olyan 30 körül) és azért cserébe vennék egy gépet (megegyező értékben vagy kicsit fölötte), adtam fel hírdetést is, de eddig semmi, esetleg innen valakinek egy fölös i9-es gépe van-e vagy i7, 32GB DDR5 rammal és 4090-el?
[ Szerkesztve ]
-
Agyrák666
aktív tag
Btw Revon vettetek mar cryptot?
-
Agyrák666
aktív tag
,,we are on the brink of a financial depression and you are buying worthless internet coins expecting to get rich."
-
nort_on
senior tag
10% portfólió átcsoportosítás ma reggel megtörtént 0.036-on, BTC > ETH, így jelenleg 70/30 az arány. Ha esik 0.034 alá, 0.032-33 körül még egy adag. Ha nem, akkor marad így, aztán 0.06 körül vissza BTC-be.
-
KMT
addikt
válasz Oppenheimer #20438 üzenetére
Inkább a novemberi álmaidról beszélj. Kizárólag a témában persze.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz Oppenheimer #20344 üzenetére
Felhívnám mindenki figyelmét hogy ezeket a mozgásokat melyeket átélünk, októberben megálmodtam.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
korcsi
veterán
Én úgy érzem rosszul értelmezik kicsit ezen eszközök piaci kapitalizációját.
Szélsőséges példa (nem életszerű stb. de szerintem jól szemléltet):
Piacon senki nem akar eladni, csak egy valakinek van megbízása 1millió dolláros áron.
Valaki bead egy market ordert 1 satoshi-ra. Bumm létrejött az üzlet ($0,01) és az árfolyam 1millió dollár a kapitalizáció az egekben.És elég volt hozzá egy cent.
Amúgy meg ha FIAT pénzből valaki kriptót vásárol, az a FIAT pénz az ügylet másik oldalán ugyanúgy megjelenik, nem kerül ki a gazdaságból.
referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
kenwood
veterán
Mast jelent egy crypto market capje, mint egy tozsdei cege. A kettot nem lehet osszehasonlitani. Ha a Btc lemegy 20 ezerre, akkor egy ujabb ciklus indul. Ha az Nvidia esik egy ev alatt a negyedere, akkor ott valami hatalmas valtozas tortent,amit valszeg nem fog tulelni a ceg. Az Nvidia 20 szazalekat el lehetne adni a market cap 20 szazalekaert, a BTC-nel ez nem nem fordulhat elo.
[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
ferni
őstag
Most ha jól értem a 3 rossz pin után resetelődött az egész, utána lett a PIN kiválasztva, szóval az nem marad meg.
Igazából reseteljem le megint nyugodtan, üssem be újra a Recovery Phraset és ha még mindig nem jó az új Firmwaren, akkor szimplán rossz lett beütve, csak a régi firmware engedett ezek szerint olyan dolgokat, amiket már nem lehet rossz Recovery phase-zel, pl Receivet fogadni és ott megnézni a címet és ez zavart meg.
-
Addel
senior tag
Ha túl sokat emelkedik a bitcoin, összeomolhat a gazdaság
Erről mi a véleményetek ?
Mi a maximális darab ár amit elérhet a bitcoin ez alapján (nem most, hanem bármikor a jövőben)?[ Szerkesztve ]
-
ferni
őstag
Sziasztok.
Nano Ledger S-ről lenne szó és a Ledger Live programról.
2 van belőle, egyik működik.
Van egy másik, el lett rontva rajta a PIN háromszor, de azóta az oké, meg lett, viszont kéri a 24 szót újra.Beütöttem egyet, azzal úgy tűnt okés minden, tudtam olyan funkciókat is csinálni amit nem lehet nélküle, pl az accountnál Receivenél, hogy kiírja a címet és onnan tovább is már nyomva kell tartani a Ledgeren lévő gombot megerősíteni, nem volt vele gond, kiírta az account címét.
Viszont küldeni nem tudtam róla, mert régi verziós volt a firmware rajta.
Amióta meg lefrissítettem már egyáltalán semmit nem csinál, accounton se tudom előhozni a címet, ahogy olyan dolog lenne, hogy a Ledgeren kéne megerősíteni a dolgot rögtön kidob a Something went wrong üzenettel.Recovery Checken ellenőriztem, jó a 24 szó, de ezek szerint más accountokhoz tartozik nem ehhez, csak akkor nem értem, hogy az előző verziós firmwaren miért tudtam megerősíteni műveleteket ezen az accounton, ha már akkor is rossz volt benne a recovery phrase....
Bármi ötlet?
Lehet a firmware bugos? Vagy alapból rossz volt a Recovery csak valamiért a régi firmwaren engedett dolgokat? De hát akkor nem tudtam volna megerősíteni semmit...
[link]
1:25től ezt a Receive részt végig engedte a régi firmwaren, az egészet.
Új firmwaren meg rögtön Something went wrong jön az első lépés után.Recovery Phraset hogy tudom újraütni?
Vagy ez a Recovery Check újra is üti?
Ha nyomok az egészre egy részét, akkor a Ledgerhez tartozó PIN is resetelődik, vagy csak a Recovery Phrase?Bocs a sok kérdésért, de hátha valaki tud válaszolni vmelyikre.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Nálam $89.999 volt a sell order, de pont nem lépte meg 89.993.69-el..
Na majd 100k-nál eladom pár év múlva!The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
nort_on
senior tag
válasz Lacesz88 #20419 üzenetére
Sell order? A vásárlás után rögtön beadom. Szal nem az a kérdés, hogy mikor, hanem hogy hova.
Sávosan tervezem a kiszállót, ez a 2 terv van.
Ez első kicsit nagyobb hozam, de risky. Valószínűleg a kettő között, és sokkal több sávval (akár százalékonként) lesz a végleges. Jó lenne minél pontosabban belőni a tetejét, de ezek közül bármelyikkel boldog lennék. De ez csak az egyik része, mást is fogok nézni.
[ Szerkesztve ]
-
sakto
őstag
Sziasztok!
Most nem arról volt szó hogy az USDT re nem lehet váltani,csak USDC re? -
Dißnäëß
nagyúr
válasz LuckyL #20391 üzenetére
Nem akartak hitelesíteni istennek se, pedig több éves acc. Kreálok újat, azt hiszem. Viszont: kivenni hogy érdemes ? USDT -> Revolut és itt váltás ? Végül: adó ? (Bár Revolut bekötve, fiat-ba realizált nyereség után levon, vagy hogy megy ez ?).
Kígyó vére, béka hája, pók levedlett ruhája.. kondéromban lepke sül, kívánságom teljesül !
-
Agyrák666
aktív tag
Nem tudja. Mert ez volt most a top. En panicselloztam.. 70-80k visszateszt..majd utana irany 100
[ Szerkesztve ]
-
BaLee
addikt
Gate.io-t tudom ajánlani. Van kártyájuk is, az első 3 hónapban ha jól emléxem 2% visszatérítést ad, utána 1%-ot. Rá tudsz tölteni kriptot a kártyára.
Ha érdekel szólj küldök invite linket és már több mint fél éve használom a kártyájukat. Így buksz a legkevesebbet, ha valahol átváltogatod mondjuk stabla coinra és azt küldözgeted más tőzsdére, hogy ott kártyára töltsd azon sokszorosát buksz.
Crypto.com sem rossz csak ott vannak feltételei a nagyobb kártyaszinteknek Gate.io-nál nincs.
[ Szerkesztve ]
-
3800+
őstag
Szia!
Saját példámat tudom mondani, a revolutra USDT utalás működött és ott át is tudtam váltani. Minden hamar megtörtént, nem kellett sokat várni. Azt nem tudom, hogy van-e olcsóbb megoldás, de talán ez a legegyszerűbb, főleg ha eleve Revoról utalsz be. Azt szokták még javasolni hogy érdemes a Revo fiókot hozzá szoktatni a nagyobb összegekhez fokozatosan, mert volt aki regisztrációt követően egyből vizsgálat alá került mert pár milliót akart róla utalni vagy fogadni. Ez már nem saját tapasztalat, nekem eddig minden okés volt. Milliós összegeknél is...
-
ferni
őstag
Sziasztok.
Melyik oldalak most a legjobbak?
Régen Binance volt használva, de ugye a kártyájukat már nem lehet használni.Poloniexet ajánlották váltogatni.
ETH ---> stablecoin lenne a terv pl USDC
Illetve mostanában, hogy a legkönnyebb kártyával kivenni a pénzt?
Revolutra kiküldve és ott átváltva?Szóval a Binance ezt megoldotta régen egybe a kettőt, de most le vagyok maradva mi az aktuális legjobb megoldás akár egyben a kettőre vagy külön-külön is.
Vagy maradhat a Binance minden egyébre és akkor onnan lehet egyből Revolutra utalni?
Revolut helyett van más opció esetleg? Ha nincs jó ez is.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz nort_on #20412 üzenetére
Ha eddig elmenne mostanában eléggé meglepődnék, de adnám..
Solanat is szívesen adnám el 300 környékén ahogy a doget 2-3 euróért.
Realitás talaján maradva viszont jó lenne egy ismételt ATH a kisebbek esetén is, rég volt már 2021.The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
veterán
válasz nort_on #20403 üzenetére
HODL az fix, de mikor kell eladni?
Folyamatos ATH a Bitcoin, Solana is $210 felett, bár az ATH abból 260 körül volt.
A doge már viccből volt csak megtartva nekem, de az se volt ennyi jó ideje.#20409 A bányászatot én is szerettem, tényleg nem kellett fűteni a lakás egy részét..
[ Szerkesztve ]
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
Agyrák666
aktív tag
-
3800+
őstag
válasz nort_on #20406 üzenetére
Hat az biztos hogy majd kiszallni lesz a nehez nem vasarolni. Motorvasarlas miatt ki kellett szallnom egy nagyobb osszeggel es rohadtul orulok hogy kaptam meg egy felvonast a bikakbol, de meg kell mondani fogalmam sincs mikor hogy szalljak.
-
nort_on
senior tag
válasz Oppenheimer #20404 üzenetére
Jaja, szoktam írni. Az utóbbi 8 hónapot, az ATH esést, egész szépen sikerült lehozni. Ez egyébként jó gyakorlás volt, hogy ne ragaszkodjak nagyon a kojintokhoz. Bár nincs is, mert ETF van, de mindegy is. Valószínűleg a kilépő is sávosan lesz.
Agyrák666 pontosan, greater fool theory. Mit csináljunk, ez van, ezzel lehet pénzt csinálni.
[ Szerkesztve ]
-
Agyrák666
aktív tag
Uljunk fel a vilag legnagyobb tulipanhagymajara.
100k-nal lehet lesz egy ,,taxisofor/fodrasz is beszel rola" szakasz..Na..majd utana kell panicsellozni.
De amugy 10 eve ez megy. Talaljunk egy nagyobb idiotat, aki megveszi a shitcoinokat nevetseges aron, amit igazabol soha semmire nem hasznal, csak remenykedik, hogy vannak meg nagyobb idiotak.
-
Oppenheimer
nagyúr
Tudom, de nem bánom. Kockázatot kellett csökkenteni, így is rengeteg bitcoinom van, és a kettő közül a bitcoin a kevésbé kockázatos.
Igen, exiten ideje nekem is gondolkodni ebben a ciklusban, biztos nem fogom végigülni a következő, zuhanást.
Majd írjál ide ha eladsz. 140k körül nekem is nagyon viszketni fog a tenyerem, ott már 60k euróm lenne kockára téve.[ Szerkesztve ]
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
nort_on
senior tag
válasz Oppenheimer #20397 üzenetére
Pár napot várhattál volna még az eladással. Ejj...
Lehet pont a tiédet vettem meg, 0.037, 0.036 meg 0.035-ön ment bele 1-1 adag, jelenleg 80/20 BTC + ETH.
Innentől nincs ugri-bugri, kőkemény hodli van. Kell egy jó exit stratégia, a ciklus, idő, risk, globál helyzet, fibo, stb alapján. 100k-nál már szép profit lesz, addig biztosan mozi.
Előző ciklusban fibo 4-ig ment el.
Most ennyit nem várok, de egy 8-10x ROI benne lehet, 2.618 fibo, 155k.
Meglássuk.
-
Agyrák666
aktív tag
Uhm guys..80k.
Ennek rossz vege lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Nők, nőügyek (18+)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen processzort vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest