-
IT café
Ide várunk:
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
Ahogy már írták: AM5 Contact Frame Igazán nincs rá szükség AM5 prociknál, mert ezek nem hajlanak meg mint az LGA1700 CPU-k. De ezzel stabilabb és sérülésmentes a CPU efogatása, valamint a paszta nem kenődik körül a CPU-n amit nehéz letisztítani. 4k volt, szóval nem egy ökör ára (nekem legalábbis megért annyit).
If someone did not use reason to reach their conclusion in the first place, you cannot use reason to convince them otherwise.
-
vezeralmos2
senior tag
Igen, érdemes. i5 és felette pedig kötelező. A gyári keret túl erős, és akkora nyomást fejt ki, hogy az egész processzor elgörbül. Ez szerintem károsítja a puha forrasztást is, illetve a hűtővel sem fog rendesen érintkezni a kupak.
Tehát a gyári leszorítókeret duplán garantálja hogy hűthetetlen lesz a CPU.That's got to be the best Skylake I've ever seen ️︎╰┈ > i9-9900k️╰┈>
-
blp85
aktív tag
Contact Frame vagy magyarul védőkeret a neve, ahogy olvastam az Intelnél nagyon ajánlott (régen az alaplapra gyakorolt hajlás miatt, amit nem tudom, hogy javítottak e azóta), az AM%-nél pedig simán csak ajánlott, gondolom egyszerűbb a processzor kupak tisztítása vagy pasztázása ezzel a kis kerettel.
Soha nem lesz olyan, amilyen volt, de úgy sem marad, ahogy éppen van. Már a jövő sem a régi. (Eginald Schlattner)
Új hozzászólás Aktív témák
- Lian Li GALAHAD II LCD 280 mm komplett folyadékhűtés, ARGB - fehér (GA2ALCD28W), ÚJSZERŰ!
- 3x Lian Li ST120 fehér ventilátor + ARGB kábel, PWM elosztó!
- ASUS ROG LOKI 850W Platinum RGB SFX Moduláris Tápegység PCIe 5.0 12VHPWR ATX 3.0
- Harisnyázott tápkábel hosszabbító / moduláris kábel / vezeték - egyedi - modding - cablemod
- Aerocool Mirage L240 Processzor vízhűtés