Hirdetés
- Mikrotik routerek
- AliExpress tapasztalatok
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Mesterséges intelligencia topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 11
- Sweet.tv - internetes TV
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- Milyen NAS-t vegyek?
-
IT café
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz lkristóf #71651 üzenetére
jó kis meccs volt
már csak annyi hiányzik mára, hogy a NiP ne picsázza el az Astralist, és akkor a negyeddöntőből is tuti lesz egy pont
ami egyébként azért zavar, mert én szívem szerint a NiP-nek drukkolnék....csak Astralis ellen az eddigi teljesítményük alapján nem sok esélyük van papíron. aztán ki tudja? lehet, hogy megismétlődik a tegnapi nap
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
lemusz
addikt
válasz lkristóf #71485 üzenetére
ViCi több ízben verte a ranglista 11. helyén álló North-ot. A csapatok utolsó helyre sorolták be őket. Ez nem csak hogy morális boostot ad nekik, de le is veszi a vállukról a terhet, nincs félnivalójuk, mert nem veszíthetnek semmit. Pont az ilyen csapatok szotkak meglepetéseket okozni. Szerintem fixen nem a ViCi lesz 0-3, ba. A Tyloo eleve nagyon kérdéses hogy továbbjut-e, helyedben kicserélném fnaticcal és akkor bebiztosítasz kb egy pontot.
-
lemusz
addikt
válasz lkristóf #71460 üzenetére
Nem követtem mostanában a profikat, de hltv-s statisztikák nézegetése meg a csapatok saját maguk besorolása végül ezt szülte meg. Érdekes, hogy balról jobbra eleve úgy voltak berakva játékban, mint ahogy a csapatok azt megszavazták. G2-t nem szeretem meg szerintem kevésbé motiváltak, sokat agyaltam nem-e a Renegatest vagy Vegát kellene-e inkább, ez utóbbi amúgy is Flipside-ot játszik, azok is állandóan underdogok voltak, de végül mindig összehozták valahogy. Nagyon sokan a ViCi-t várják 0-3-ra, de szerintem az egy jó kis csapat, erősebbek lehetnek a másik kínai Tyloo-nál is - ahol meg már nincs ott CaptainMo és DD - semmi veszíteni valójuk nincs szerintem 1 meccset bemákolhatnak simán, North ellen is megállták a helyüket. Szóval inkább Grayhound vagy Winstrike lesz 0-3 szerintem.
-
lemusz
addikt
-
Tito30
tag
válasz lkristóf #70556 üzenetére
Szép teljesítmény. Én a Nova 4-et nem bírtam megtartani mert állandóan lecsaltak minket. Ha nyertünk, akkor egyfolytában módosították a rankomat, mert egy csapattársam csalt címszóval és kibaszták.A rankom mingyárt nova 3-2-1 és így tovább. Ha épp nem csal senki, akkor olyan retardált csapattársakat kapok, hogy inkább kilépnék legszívesebben a 3.-kör után.Szóval csak így tovább,gratt a sashoz
Teljesen normális vagyok! Fejemben a hangok is megmondták :-)
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz lkristóf #70527 üzenetére
Az a jó, amikor látod, hogy az ellenfél csapatában megy a teamkill és a votekick , elvileg nagyobb esélyed van rá, hogy oda kerüljenek az ilyen emberek (4:5 arányban)
Én is ki szoktam kapni ilyeneket, pedig elvileg magas a trustom. (ha ismerősökkel megyek, nekem szólni szokott, hogy alacsonyabb a társaim rate-je, fordítva még nem mondtak nekem ilyet) -
takessz
senior tag
válasz lkristóf #46338 üzenetére
Szóval akkor a profik pl akik ezena felbontáson tolják azoknak is életlen a kép vagy monitor függö a dolog elég nagy a monitorom 22 colos 51 cm széles kerete max 2 cm tehát nagy a kijelzö is maga .)
Apple iPhone 14 256GB Midnight Black iOS 17.6.1 | Apple Watch Series 4 Nike Edition | PlayStation 5 825 GB "Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest