Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
Pipó
őstag
Most látom, van a Mi.landban is, majd ott veszek. Köszi a segítséget. Üdv, Pipó
Kis fekete szir-szar rózsaszín biszbasszal a tetején? - Az is vaaan!
-
Pipó
őstag
Halihó!
A Varázspálcán tényleg van, de a kettő együtt is csak kb. 1000 Ft. Ennyiért is kihozzák? Üdv, PipóKis fekete szir-szar rózsaszín biszbasszal a tetején? - Az is vaaan!
-
G@ben
addikt
Nekem van ilyenem és 12 cm-es Coolink ventivel tökéletesen megy. Nem tudom, mennyire szabályoz le, de amikor 5V-on járattam a ventit, akkor kb hasonló volt a légszállítása, mint ezzel a minimum fordulaton.
Ha meg két venti van rajta két csatlakozóval, akkor értelemszerűen kettő potit kell venni.Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
Pipó
őstag
Sziasztok!
Coolink U1L2 hűtőm van, ami 4700-at pörög. Szeretném egy kicsit lejjebb venni a fordulatszámát és találtam erre egy potmétert a Coolink oldalán. Már csak kellene tudnom, hogy hol lehet ilyet kapni, mennyiért, és van-e valakinek tapasztalata vele. Ja és még egy. Mivel a hűtőmön két venti van, egy vagy kettő potméter kell, hogy mindkét ventit szabályozza.
Köszi előre is! Üdv, PipóKis fekete szir-szar rózsaszín biszbasszal a tetején? - Az is vaaan!
Aktív témák
- PlayStation 5
- Logitech Z906
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Spórolós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...