Új hozzászólás Aktív témák
-
Vertic
aktív tag
erre egyedül jöttél rá? gratulálok
szerintem ez mindegyik játékkal így van, nem mondtál vele újat, csakhogy ebben az esetben tényleg szar a fizika, ami mondom nem lenne baj, ha nem überfasza szimulátorként próbálnák eladni. Szórakozni el lehet vele, de nekem nem nyújtja azt, amit egy szimulátortól elvárok. És ennek semmi köze ahhoz, hogy tudom vezetni vagy nem. (mellesleg szerintem könnyű vezetni - más kérdés, hogy milyen idővel érek célba)
Szívesen játszok mondjuk a gta sorozattal is, bár finoman fogalmazva nem tökéletes a fizikája, de ott nem is az a lényeg. Viszont egy cmr-ben pont az lenne. na mind1.'' ... tehát háromig számolj, és ameddig számolsz az három legyen ... ''
-
Vertic
aktív tag
jaja, én is pontosan ezt mondom. Egyáltalán nem érezni az autót, nincs felfüggesztés, valóban, mintha légpárnást vezetnél. grr. semmi baj nem lenne ezzel, ha nem vernék a mellüket, hogy milyen fasza szimulátort csinálnak. Aki szimulátort akar látni, próbálja ki a GPL-t (igaz már régi), nascar racing 2003 seasont, LFS-t, aztán megtudja miről beszélek...
A másik meg, hogy csak nekem tűnik úgy, mintha a kocsi modelljei össze lennének nyomva hosszanti irányban, meg szélességben is (magyarul túl magasak) a bent ülő fickók fejei meg kétszer akkorának tűnnek mint kellene?
[Szerkesztve]'' ... tehát háromig számolj, és ameddig számolsz az három legyen ... ''
-
Vertic
aktív tag
ja, akkor nem, de akkor elvileg nem is nagyon kellene bármit érezni (csak ha a kereket is fordítja az ütközés miatt), viszont a háromban én sehol nem éreztem szinte semmilyen ffb effektet maxon se, most meg az út ráz rendesen
'' ... tehát háromig számolj, és ameddig számolsz az három legyen ... ''
-
Vertic
aktív tag
Hábazz, a valódi kocsikban szerinted mér nem csak négy gomb van, hogy gáz, fék, jobbra, balra?
Nekem annyira amúgy nem jön be a cucc, még mindig túlságosan arcade jellegű szerintem... nem érzem, hogy lenne súlya a kocsinak, vagy impulzusa, túl könnyű még mindig egy hiba után visszahozni... tereptárgyak vagy törhetetlenek, vagy szintén nincs súlyuk, nem lassítják a kocsit úgy vettem észre.
Force feedback jobb lett viszont, az jó pont, grafika meg a hangok szépek, de ez kevés sajna, hogy jó legyen az egész'' ... tehát háromig számolj, és ameddig számolsz az három legyen ... ''
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Need for Speed Heat (PC, PS4, XO)
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest