Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Facebook és Messenger
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- macOS PC-re
- Milyen routert?
- Windows 10
- Milyen switch-et vegyek?
- Total Commander
Új hozzászólás Aktív témák
-
ROM-a-RiO
csendes tag
hi
Hallottam olyat, hogy külföldön másolt cd-s online játékért elég kemény büntetést szabnak ki. Mit tudtok erről? Lehet abból gond, ha interneten játszok crackelt játékkal? -
chop
őstag
up
-
chop
őstag
vmi apro hiba van a colinnal(vagy a gepemmel), ugyanis a kocsi hatuljan a lampak kornyeken eleg surun villannak fel zold ''fenyek''. asszem ha visszarakom alaporajelre a kartyat, akkor is ott van. nalatok is?
inno 6600GT-rol van szo
thx -
engusz
veterán
válasz Vangelis #281 üzenetére
Gondolom a legújabb driver van fent. Megnézted már a Colin 04 readme fájlját? Hátha írnak benne valami okosat.
Viszont az aláírásoddal még mindig nem csináltál semmit. Kérlek olvasd el az alapelveket.Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
Vangelis
félisten
ide se nagyon járnak
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
Vangelis
félisten
hali fanok kellene egy info
Aureal vortex mx300 és hogyan tudom normálisan megoldani hozzá a hangot
köszi
mert cseppet pár hangocska hiányzikFogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
tuctuc
aktív tag
Haveromnál csinálja ugyanezt a hang, a navigátor ''bereked'', ha egyre gondolunk.
Mind a demo-nál, mind a teljesnél előfordul. Valószínűleg driver probléma (hang), nála egy A7N8X alaplapi MCP (nem soundstorm) chip van, és mindegyik audio driver-rel (3.13 és 4.24 Nforce unified) csinálja. Próbáld meg hangkártyával...
Nálam ugyanaz a chip más codec-kel (c-media) full jó. Tehát driver.22 éve a PH-n
-
maszat
senior tag
Nem tudom hogy mi lehet a hiba, de ''futam'' alatt kb 20 másidpercig sisteregm aztán tiszta, aztán megint, szépen váltakozva.
A hang mindig hallatszik, a sisergés csak egy plusz hang, alatta továbbra is ott a motor+stb
Ez a demo hülyesége, vagy micsoda? -
Juan G
veterán
ki akartuk haverral próbálni a multi demot, ő hostolt, én joinolni akarok de nem tudok rámenni a join-ra mert szürke a felirat...pedig a listában ott van a hostolt game, de nem tudom kiválasztani...
Tudja valaki mi a megoldás??????????????This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone.
-
c.zsolti
őstag
Nekem nem akar elindulni ez a sz@r!
Valakinek nem volt hasonló problémája?
Miután megjelenik a soundblasteres logo utána fehér képernyő, aztán nem történik semmi...
Valmi ötlet?
XP+sp1, ForceWare 56.64 van a gépen...
-
westlake
félisten
az ember azzal henceg, amivel tud
Play nice!
-
iguana
őstag
válasz Kuznyikov #269 üzenetére
nem hencegtem, poénként jegyeztem meg.
mint már előtte is írtam a demora iszonyú ratty az irányítás. ''légpárnás hajó wrc matricázással''. nekem nem jön be. ennyi. fél óra szenvedés után meguntam. asszem megy is a /dev/null- ba14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
-
Kuznyikov
aktív tag
Nem akarok beleszólni, de nem kellene sztem a ware..lással hencegni. Aki ismeri a PH!-t azért ne, aki nem az meg azért ne mert itt NEM szokás! Különben is lehetne egy picikét jobban tartani ezektől a dolgoktól... Sztem.
Inkább írjatok, hogy milyen! Mondjuk, hogy megvette akinek megvan...
Pályák jók? Van jóó sok? Neten lehetne nyomatni? Mondjuk egy privat gépen csinálva egy HOST-ot? Tényleg 4 CD? Fel is telepíti mindet mi? -
aDamker
aktív tag
En meg mar vegig is vittem Saxo-val
Subaru folyamatban....... -
Kuznyikov
aktív tag
Én meg üvöltözök itt: Mikor megyünk már egymás ellen neten?!?
(persze halkan: még mindig nem játszottam a fullal )
Na jó. Majd ha kicsit konkrétabb lesz a dolog még visszatérünk rá...
[Szerkesztve] -
iguana
őstag
leghalkabban: játszom
14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
-
ciao
senior tag
ma árp 02 jelenik meg a teljes játék a codemasters honlapja szerint
Mindenkit felpofoztatok a bakterral!
-
ciao
senior tag
sb live!-val nem gyors a hang, viszont semmi köze a valódi autók hangjához és ez egy negyedik generációs autós játéknál elfogadhatatlan az irányítás grafika sirály
Mindenkit felpofoztatok a bakterral!
-
Kuznyikov
aktív tag
Huhuhúúú! Mikor lesz majd egy jó kis netes verseny? (persze még nincs is meg, de nemsokára! ) Ki lenne benne egy jó kis championchipbe? Rögtön bele a közepébe, kevés gyakorlás, sok meglepetés Na? (csak halkan, félve kérdem: vajon TUTI! lesz benne netes rész )
-
ToBeY
nagyúr
Létezik hogy van már full verzióju Colin 04
Mégcsak nem rég jöt ki a Colin3
[Szerkesztve] -
aDamker
aktív tag
Halkan megsugom kinn van a gamma
-
heihachi
addikt
válasz heihachi #253 üzenetére
Most látom csak eléggé leszóltam a gámát, bocs mindenkitől.
Pedig van egy csomó minden, ami nagyon király, de a legfontosabb: XP 2100+/GF4TI/512 mellett nálam jobban fut, mint a harmadik rész, és még szebb is (az autó legalábbis). Ez mindenképpen királyság!"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
heihachi
addikt
Ez csak az Év véleményem, nem kötelező vele egyetérteni:
Annak idején a Colin 1 korszakalkotó volt. Abban az időben igazi szimulátornak számított, olyat nyújtott, amit semmi más.
Aztán a kettő már egy iszonyatosan gagyi arcade játékká szelídült, a három meg valahol a kettő között volt, de még mindíg elég gagyi.
A négy szerintem egy az egyben olyan mint a három. Semmivel nem szebb, Az hogy az utó jobban csillog szvsz semmit nem számít, mivel csak hátulról látom.
A kocsi 40-nél is simán elmegy keresztbe, gázadás és gázelvétel abszolút nem számít a kanyarokban. Szóval arcade a javából. A gond csak az, hogy nem érezni a kocsi erejét. Nem érzed, hogy egy 300 lóerős szörnyeteg többszáz ''nyútonméter'' nyomatékkal. A Toca Race Driverben ezt lehetett érezni (nem hasonlítgatni akarom a két játékot, de legalább az erő érzete ott megvolt).
Szerintem semmivel nem nyújt többe, mint a harmadik rész. Rókabőr."Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
tuctuc
aktív tag
Április 2.-án jön az első fecske a három közül. (hármat kell még aludni)
22 éve a PH-n
-
Juan G
veterán
hát ez már majdnem 1 éve megjelent videó, nézd meg a legújabbakat, lealázza a colin4-et grafikában, meg mindenben ...
Bővebben: linkThis body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone.
-
Thom!
veterán
OFF
Xpand Rally egyenesen az NV-től ''DX9 support''
Bővebben: link -
divot
veterán
Próbáljátok ki havas pályán is:
Bővebben: link -
Kuznyikov
aktív tag
Szerintem nem lesz ez rossz cucc! Nem az igazi, de egy Colin 2és1/2-nek megteszi. Szép is, menni is lehet rajta, meg lehet szokni na! És a lényeg!!! Multiban nyomatjuk majd ezerrel egymás nyakán loholva, és ha béna is az irányítás vagy akármi, akkor is egyformán lesz béna vagy jó mindenkinek, és lehet JÓÓÓ nagyokat multizni!!! Ez a lényeg! Legalábbis szerintem... (erősen reménykedek, hogy nem lesz elcseszve a multi része!)
-
tuctuc
aktív tag
válasz Adrian Mole #239 üzenetére
www.bhmotorsports.com
CMR4 Demo Clean Racing Hotlaps & Ghostlaps [08-03-2004 | JZ | Comments (0) ]
Yes, ghostlaps are finaly online. Not only that. We are pleased to announce that ''Clean Racing Competition'' is online as well. Read the rules here. We still have the ''All Goes Competition'' as well. Ghostlaps will be checked by our supervisors. To compete you need to redownload and reinstall the GTO program (version 2.0.1 or newer) and switch the ''Mode'' selector to ''Clean Racing''. The selector is located below the ''Game:'' selection box. Have fun!
Itt a ''Fair play'' változat is. A héten pedig a teljes verzió?22 éve a PH-n
-
Juan G
veterán
mindaz ami a colin 4 -ben jó, a Flatout-ban fog értelmet nyerni...
This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone.
-
tuctuc
aktív tag
Bővebben: link
Oktatóanyag a japán pályáról, sajnos nem én követtem el...22 éve a PH-n
-
tuctuc
aktív tag
Bővebben: link
Oktatóanyag a japán pályáról, sajnos nem én követtem el...22 éve a PH-n
-
Loretto
veterán
végre kis késéssel én is megnéztem a gamét.kellemes csalódás volt.bár a egy kicsit csuszkált a cuccos.nem lesz rocc.
Soirée...
-
At-boy
tag
válasz wildrain #233 üzenetére
Az a pálya csúcs itt volt a pécsi szerpentinen a tavalyi hegyin!
Nagyon kente neki a Barna mindenkit úgy elporolt a kategóriába mint az állat!
De a Puma se egy egyszerű autó!
Ja és a témához is kéne szólni sztem nem lett sokkal jobb mint a 3!
Már csak a Burns rallyban+ az Xpand rallyban bízom, hátha.... -
wildrain
addikt
És van egy fickó mellette, aki felügyeli a dolgait, amolyan menedzser, úgyhogy vége a verseny előtti éjszakai ivászatoknak, meg ökörködéseknek. Mellesleg az első versenyén, valami hegyiversenyen pályacsúcsot ment a Pumával. Ő azt mondta, hogy nem ő volt, hanem a kocsi, de szerintem ő is erősen benne volt abban az időeredményben.
-
-
tuctuc
aktív tag
Japán: 3:10:58 Finn: 2:02:90 USA maradt 2:46:21
Kőváry tényleg Pumával fog nyomulni? Vagy már megy is? Kíváncsi vagyok.22 éve a PH-n
-
Juan G
veterán
az első részt egyik folytatás se nyomta le...kár hogy nálam nem indul XP-n , mármint az első rész...
[Szerkesztve]This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone.
-
Spensers
aktív tag
Hi
Nekem a Colin 1 nagyaon bejött annó, de a 2-3 az egy nagy adag kaki volt Mind garfika,hang,irányítás.
Remélem a 4-ben ezeket a kornak megfelelően módosították, én eddig amiket láttam róla képeket úgy tűnik valami jó várható én is gyorsan letőltöm a demot meglesem milett belőle... -
tuctuc
aktív tag
Semmi baj nincs a 2-ben a multival, sőt! Szerintem jobb is, mint a Rally Trophy, mert ott lehet ütközni, itt meg szellemképet látsz, ami inkább utal arra, hogy a rallyt időre mérik. Azért mondtam, hogy a multiban látod, ha az ellenfél levág, és így könnyebb kezelni a dolgokat (+mehetsz utána az új úton)
Offroad-ban a screamer 4x4-et csak látásból ismerem. Az insane szerintem jó, és a master rallye-vel is lehet nyomulni, bár mind2 arcade. A paris-dakar játék viszont gyatra lett. Talán kihoznak valami újat ebben a műfajban is.22 éve a PH-n
-
-
tuctuc
aktív tag
''Asi'' Aschenbrenner György (Mitsubishi Lancer EVO 7) a magyar rallybajnokság elhíresült figurája, aki mindíg megtalálja a ''rövidebb utat'', ő a nagy levágós kis hazánkban. De ezt csak viccnek írtam. A duen.hu-n fentvan egy videó róla, amikor a fehérvár rallyn a laktanyánál átkel a mezőn, majd folytatja, mint aki jól végezte dolgát.
Felraktam az időket a bhmotorsports-ra, de nem találtam olyan opciót, hogy melyik fakkba tegye (rendes vs. levágós), pedig írták, hogy lesz ilyen. Érdekes.
Most a demóval ''elökörködünk'', aztán ha megjön a final, és lesz benne online, akkor úgyis elindul a rendes verseny, és ha úgy oldják meg a multit, mint a 2-ben, akkor úgyis látszanak majd a ''csalók''. Addig meg gyere offroadozni , vagy rakjuk fel az insane-t.22 éve a PH-n
-
biker
nagyúr
Vagy regisztráljak újra ''Asi''-ként?
ezt nem értem, nem tudom mire mondod.
Itt elkezdük írni az időket, hogy legyen valami competition, persze, hogy azt rakjuk fel, hogy A-ból B-be milyen gyorsan érünk oda. Most ez miért baj?
Mindenki tud különbséget tenni rally és off-road között.
háát, az offroad lényege megtalálni a legrövidebb utat A és B pont között, azon a leggyorsabban végigmenni
A rally lényege a kijelölt pályán a leggyorsabban végigmenni.
amugy nekem mindegy, ki hogy megy, nem szállok versenybe, csak jeleztem, nem egészen ez a játék lényege.Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
tuctuc
aktív tag
Én végigmentem normálisan a pályákon, majd miután láttam az időket, végigmentem már tényleg 110%-on, és miután akkor is elmaradt, kezdtem el levágni. De végigmehetek úgy is, hogy a kocsi egyik fele mindíg az úton van, hisz az emészthető a rendes rallykban is. Vagy regisztráljak újra ''Asi''-ként?
Ha durván levágsz, visszarak itt is, és többet vesztesz, mint nyersz rajta...
Japánon pl. nem is vágtam le sehol, mert nem lehet.
A bhmotorsports.com-on lehet regisztrálni, és felküldeni az időidet egy progival, van két külön lista, egy levágós és egy rendes, ahol videókkal kell bizonyítanod, ha rákérdeznek. Szerintem nézz körül ott, biker, majd fellököm én is az időket.
Itt elkezdük írni az időket, hogy legyen valami competition, persze, hogy azt rakjuk fel, hogy A-ból B-be milyen gyorsan érünk oda. Most ez miért baj?
Mindenki tud különbséget tenni rally és off-road között.
ETCC és F1 bajnokságba majd megyek, de májusra revízionálják a hálózatot, addig nincs értelme nyomnom úgy, hogy azon parázok, mikor szakad a netem, és ezért mikor zárnak ki.
[Szerkesztve]22 éve a PH-n
-
AI
tag
Én xbox-on tolom, és itt nem engedi levágni (túlságosan) a kanyarokat. Kicsit lehet, de ha jól emlékszem akkor valamelyik aszfaltos rali leírásában említi is, hogy levágással lehet időt nyerni. Pc-n nemtom hogy van, 600-as celkán esélytelen lenne kipróbálni...
[Szerkesztve]42
-
biker
nagyúr
mentem egy kicsit, murván sztem egész tűrhető az irányítás.
azonban az rendkívül zavar, hogy sokan frenkiznek a jobbnál jobb időkkel, amit többen nem is titkolva pályalevágásokkal érnek el.
a pálya azért van, hogy azon menj
rallyban is kizárnak pályalevágásokért, nem csak F1-ben.
ezt a részt sajna kihagyták a játékból, a 2ben volt utoljára az, hogy ha nem a pályán mentél, annyira lefojtotta az autót, hogy nem érte meg.
ezt sajnálom...
én mindenesetre szeretek a pályán menni, hiszen én tudok különbséget tenni a rally és az off-road között.
ennyi, lehet anyázni, bíromElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
tuctuc
aktív tag
Update: USA: 2:46:21 Japan: 3:14:03 Finn: 2:05:17
22 éve a PH-n
-
zoji
csendes tag
Hali. Mára ennyi. USA 02.47.79
Ajándék csónak ne nézd a lapát
-
Szajborg
csendes tag
Én vért izzadva billentyüvel mentem USA ba 2:54-et ,de számomra a 2:45 elég elérhetetlennek tünik ilyen irányitás mellett.Igy is egy-két helyen röviditek :-/ Nehéz kiszámitani a mozgást.
Dédanyám olyan öreg volt, hogy mikor mondtam neki, hogy viselkedjen korához illoen, meghalt.
-
Skullkid
csendes tag
A demo letölthető a Codemasters oldalárol is. www.codemasters.co.uk
-
wildrain
addikt
A villanyoszlop annyira nem is vészes, de a csatornagyűrű erősen meglepett. Szerintem sokkal jobb, mint mondjuk az eddigi colinokban. (A 4-et még csak most töltöm le másodszor, mert az első file hibás volt, így erről még nem tudok mit mondani. Bár páran már említették, hogy u.a. mint korábban.) Jól van modellezve az ütés erőssége. Nem minden ütésre repkednek szanaszét a dolgok, pl amikor a reklámtáblát épphogy érinti a kocsi, a tábla ennek megfelelően csak megbillen, viszont amikor behajt közéjük ezerrel, akkor nem elcsúsznak (colin3), hanem szétrepülnek. Nem lehet 100%-ig megítélni, hogy mikor hogy viselkednének a tárgyak, de játékprogramban ennél élethűbbet még nem láttam. Persze, ez mind kaki, ha a kocsi viselkedése nem megfelelő...
-
Adrian Mole
senior tag
Nah, kiprószáltam. Szerintem fejlődött a fizika, nem annyira lebeg az autó, ez főleg a külső nézetre igaz. A külső kamera a visszajátszásra marha jó, mintha tényleg kézikamera lenne. Jók a ''talajváltások'' is, ez főleg a japán pálya kanyarlevágásainál, illetve a finn pályánál, egyes süllyedős helyeken érezhető. Tetszik, hogy végre van beállítási lehetőség.
Nagy negatívum, hogy nincs magyar zászló42
-
biker
nagyúr
erősen röhelyes, ahogy a villanyoszlop egyben pattog, illetve amikor a 2méter átmérőlyű csatornagyűrűt kiüti, és pattog a földön, ott menne szarrá az autó egyből
szóval ez sem jobb, csak a másik véglet....Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
Juan G
veterán
kijött egy új videó az xpand rallyból, ami a tereptárgyakkal történő ütközéseket reprezentálja...egyértelmű hogy a colin4 elbújhat mögötte jó erősen...
Bővebben: linkThis body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone.
-
engusz
veterán
02:58:41
Hogyan csináljátok? Alig fékezek és megyek mint a villám. Jó van pár kanyar, amit jobban is belehetne venni, de nem hiszem, hogy több mint 10 másodpercet jelentene. De megeshet.Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
biker
nagyúr
annyira nem szörnyű, letöltöttem
jó hallani a gumi csuszasat fékezéskor
ez pozitívum, a horrorisztikus gépzabálás már nem...Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- One mobilszolgáltatások
- Milyen széket vegyek?
- Asztalos klub
- iPhone topik
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest