- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
buci868
csendes tag
természetesen ezek tudatában írtam hogy kilóg a lóláb nekem elég megvalósíthatalannak tünt amit a gép leművelt ....persze nem mondom hogy ha lenne lehetőség és láthatnám, hogy az a sok bonus amit kap azzal hogy jött össze neki a kb.90.-100.körre; és megtudta venni a szökséges pontokkal, mert immortalon már kap +60% gold meg +34% faith bonus-t, akár még lehetséges is nem modnom hogy nem;
de elég lefagytam hogy a szükséges 180 greatpeople pontból nekem már megvolt 100 míg a következő játékosnak alig 20 és pár kör múlva már nem volt lehetőségem semmire ......
midnegy már megnyertem a játékot e nélkül is ....de még nekem nem sikerült empreoron meg imortalon sem összehozni vallást ....a stonehanget meg, megépíteni ezeken a szinteken szinte lehetetlen(legalább is nekem lehetőségem sem volt) ..eleve hogy két várossal indít az elején... míg én harcosokat gyártok addigra már egyik városa a gépnek csak ezzel foglalkozik na meg pl immortalon +60%-os production bonus a is van -
-
buci868
csendes tag
small pálya méret ..hmmm nekem az nagyon kicsinek hatott én standaron játszok amit az alap beállítás dob 8 játékossal....
nálam amit fentebb írtam immortal on Aztec-el rettentő unalmas lett a vége még válaszhattam is magamba hogy kulturális vagy űr vagy domination győzelmet akarok .... viszont ami nagyon idegesítő volt,hogy mennyire csal az AI.
Eddig emperoron és itt immortalon is egyszer sem sikerült az, hogy legyen vallásom; most is még az 5 ből volt 2 hely, körönként 7 greatpeople ponttal törtem előrre én vezettem(ugye látni a többi játékos pontjait is) majd egyszer csak mind a két hely elkelt úgy hogy kb a 90. kör környékén jártunk és egyszerüen esélytelen, hogy addigra megtudja venni akár pénzért akár vallási pontokért mert az elején jártak és több ezzer kellett volna akár ebből akár abból hozzá.....
ami tök fura még, hogy mind patch előtt és után is az AI egyszer sem épített légierőt, de még válaszlépésként sem vagy védekezés céljából sem mikor már 6-7 bombázóval szórom a városait.....azt viszont észre vettem hogy a patch után előszeretettel kezdett 2-3 csillagos seregeket csinálni....[ Szerkesztve ]
-
buci868
csendes tag
válasz atainprison #182 üzenetére
én is egyet értek azzal, hogy kingen és felette felesleges scout al bajlódni, kell a pár warrior(slinger én nem szoktam csak mikor már van 2 warriorom) rögtön az elején, mert ha nem a szomszéd, de a sok barbár eléggé tudja hátráltatni az embert...
-
buci868
csendes tag
mekkora méretű pályán játszol? , hogy "nem háborúztam még" mint írod , nekem kingen és felette patch előtt és után sem nem volt olyan játékom standard méreten (de még prince-en sem emlékszem) ahol első 100 körön belül ne támadott volna meg csak úgy egy két szomszédos nép , főleg ha az aztec van melletted akkor már az első 30 kör után betámad simán 3-4 eagle warrior-al....
most kezdtem el egyett imortal-on Aztec-al (kicsit kilóg a többi közül, vele a legkönnyebb szerintem nehéz fokozaton eleve az eagle warrior jóval erősebb mint a sima na meg az ellenségből buildert csinál és még a builder betudd segíteni a district-ek építésébe) és azt a taktikát kezdtem mint a gép szokott aztec-al , elején már bedaráltam két város államot majd a mellettem lévő németeket 130 körben már van 7 városom rakás builderem eagle warrioroknak köszönhető ...imortalon azé ez igencsak jó kezdésre sikeredett....[ Szerkesztve ]
-
buci868
csendes tag
igen elég hülye az AI van most egy emperor játékom spanyolokkal elején ledobott egy nyúlfarknyi szigetre onnan kezdtem(kontinens map-on) iszonyatos hátrányban voltam fejlettség terén de a végére simán össze jön a domination győzelem csak arra kellett figyelnem hogy egy két 3as szintű kémmel mindig szabotáljam az űrprogramjukat azoknak az ellenfeleknek akik ebbe az irányba mentek ...de már olyan lapos hogy egyszerűen nincsen kedvem befejezni ....
-
-
buci868
csendes tag
lehet nem hiba csak sokszor nem érzem életszerűnek ...nekem volt olyan kiélezett játék, hogy nagyon jó jött volna pl a katonai területet áttudtam volna tenni a város ellenkező sarkába miután van neki védekező képessége, mert mikor még építettem akkor abba az irányba tettem ahol a szomszédos ellenséges város volt de utána meg a másik oldalon lévő város ellen ahol támadtak nagyon jól jött volna ... vagy ha elfoglalok egy várost és az ő katonai területét helyezném át stb.... vagy a játék vége felé mikor már van olyan nagy városa az embernek mikor inkább egy katonai területet áldozna fel vagy akár egy szent területet(mert már nincsen rá szükség ) és nem egy jó bányát vagy farmot aminek nagy a termelése hogy vagy egy űrkikötőt letegyen vagy egy csodát megépítsen vagy egy part menti város ahol eleve sokkal kisebb az a terület ahova lehet építkezni a tenger miatt néha jól jönne hogy mikor már nem kell egy szent terület akkor inkább egy kulturális területet tennék oda mert már arra lenne szükségem(főleg a hely hiány miatt) ....bár mondjuk én standard map on játszok lehet nincsen annyi városom mint nektek ......mellesleg olyan fura hogy ie4000-től a modern korig miért is ne lehetne átépíteni egy területet tán nincsen rá idő "?" ....
...ha nagyon azt akarjátok hogy a döntéseknek legyen súlya akkor ne használjátok a save game opciót akkor tényleg lesz minden döntésnek súlya -
buci868
csendes tag
válasz #75376384 #145 üzenetére
király végre jön a patch egész jó dolgok vannak benne... de most tényleg nem voltak képesek vagy csak én nem látom, hogy megoldják azt, hogy ellehessen távolítani vagy legalább addig eltávolítani míg nincsen kész egy district ??? azé szerintem ezt mindenki szívesen látta volna a változások között !!! .....na de remélem a köv. patch re megoldják ....
[ Szerkesztve ]
-
buci868
csendes tag
három king győzelem után elkezdtem emperoron na ott volt meglepetés mire elkezdtem felderíteni a környezetem egy legyártott felderítővel addigra a szomszédok akikkel találkoztam két városa volt dolgozója meg 3-4 warrior na akkor megkerestem a neten mik a bónuszok a gépnek ilyen szinten
http://civ6.gamepedia.com/Game_difficulty
és jól gondoltam empreroron két settlersel kezd meg builderrel meg 3 warrioral ...ez így már combos
és még a többi tech bonus stb.... -
buci868
csendes tag
válasz #75376384 #91 üzenetére
igen a diplomácia főleg az elején nagyon idegesítő ; a háborúzásnál ezt a warmonger es témát is szokni kell még nekem ez is érdekesre sikerült bár rossznak nem mondanám....
legutóbb amit írtam a king fokozatra vissza vonom ha nem egy nagyon harcias nép mellé kerüllök az elején és a kezdeti barbár (ugy vettem észre két lovas meg lovas íjász combo van , néha töbször) azon túlvan az ember akkor már nem olyan vészes .... cleopátrával végig vittem egy tudományos győzelmet epic sebességen.... -
buci868
csendes tag
válasz #75376384 #89 üzenetére
hát ez az...5 részben is nagy csalódás volt hogy az AI azzal operál hogy szinte behozhatatlan előnyöket kap minnél nehezebb a szint ....ott sikerült egyszer kétszer emperor-on nyerni de sok "szerencse" kellett hozzá ....
amit most tolok kingen oroszokkal(ezt dobta a gép) már 40 kör után !!! a mellettem lévő aztec bedarált 2 város államot utána meg a mellette lévő kinát kb 60. körre ; olyan serege volt ami elékézelhetetlen csak úgy hogy eleve előnyökkel indult .......
kár azt hittem jobban rágyurnak az AI-ra....[ Szerkesztve ]
-
buci868
csendes tag
Szevasztok
Ti milyen nehézségi szinten toljátok ?? eddig prince en "bemelegítettem" a kingre de míg az előző elég könnyű addig a king elég nagy ugrás nagyon nehéz ....az AI meg...kész olyan érzésem van mint ha az 5.rész AI át egy kicsit csiszolták volna és annyi szinte ugyan az....
A játék amúgy nagyon fasza hozza a feelinget rendesen ....de remélem jönnek majd a DLCk hamar meg a patchek mert nagyon ráférne .....[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest