Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tanulok

újonc

Sziasztok!

Új vagyok még itt, valószínűleg ezerszer megválaszoltátok már a következő kérdést, de ne haragudjatok , hogy én is felteszem. Szóval megtetszett ez a hálózatos téma egyetemen egy félév alatt, mondanom sem kell nem sok mindent tanultam, de legalább megízleltem.A tudásom körülbelül: TCP/IP, OSI modell különböző rétegeinek feladata felületesen, gyakoribb protokollok helye a modellben meg némi fogalom a működésükről, és a http://www.subnettingquestions.com/ kérdéseire meg tudom adni a választ :). A kérdésem az lenne konkrétan, hogy bár tudom, hogy nagy hátrány hogy élőben semmiféle komolyabb eszközt nem láttam, de sikerülhet-e az ICND1->ICND2 út 1 év alatt.
    Természetesen úgy, hogy az ismereteket is megszerzem, mert tudok az egyszerűbb módról is, de az nem érdekel. A tervem beszerezni a Wendell Odom féle könyveket amiket elolvasva remélhetőleg megszerzem az elméleti hátteret. A gns3-mal tervezem a gyakorlati részét gyakorolgatni, de arra is szívesen veszem az ötleteket az ennek a szintnek megfelelő gyakorlati feladatokat!

Előre is köszönöm a válaszokat!

Új hozzászólás Aktív témák