Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
joci761
tag
válasz Johnny Cage #6774 üzenetére
Hol hallottál rosszakat a CIS /vírusirtó részéről? Sokat fejlődött. Régebben voltak vele kapcsolatban hiányosságok,de szerintem már nincs vele gond..ja és egyik vírusirtó program sem tökéletes..
[ Szerkesztve ]
Comodo forever
-
joci761
tag
-
joci761
tag
Elvileg megy a frissítés :-)
Comodo forever
-
joci761
tag
Na úgy látom frissültünk:
Latest Database Version:
11386
Release Date (all times GMT):
31-Jan-2012 03:22:22
Number of Definitions Added Today:
87205
Total Definitions:
15166229
Comodo forever
-
joci761
tag
Sziasztok!
Valaki tud arról valamit miért nincs január 28-óta frissítés a Comodohoz?
Latest Database Version:
11377
Release Date (all times GMT):
28-Jan-2012 02:47:06
Number of Definitions Added Today:
24357
Total Definitions:
15105769Comodo forever
-
joci761
tag
válasz Ragga.Bob #6372 üzenetére
A CIS AV része sokat fejlődött, nyugodtan használhatod. Kellő védelmet nyújt. Ha fokozni akarod a védelmet MBAM esetleg. Jól el van vele. De megteheted azt is, hogy csak a tűzfalt rakod fel Defense+ támogatása mellett, és választasz hozzá v. milyen vírusirtót. Elég jól kijön b.melyikkel
Comodo forever
-
joci761
tag
A CIS Pro-ban hol találok a wifire vonatkozó beállítást? Vagy egyáltalán ez külön van valahol?
Comodo forever
-
joci761
tag
Ez a program mióta létezik?
http://win7.ucoz.es/clearpic/1/cpm.png
Comodo forever
-
joci761
tag
válasz BlackSeven #4406 üzenetére
Laca hozzászólását kövesd remélem bejön: (#3828)
Bemásolom ide:
Nálam is volt ilyen... Kiírom ide, lehet másnak is jól jön.
A tűzfal beállítások hálózati biztonsági házirendeknél töröld a szabályok közül a system dolgokat.
A láthatatlan portok varázslónál állítsd értesítés bejövő kapcsolódáskor-ra.
Indítsd újra a gépet.
Elvileg rá fog kérdezni a bejövő kapcsolatokra.
Én ott szoktam tiltani a 445, 443, 135, 137, 139 portokat.[ Szerkesztve ]
Comodo forever
-
joci761
tag
-
joci761
tag
Segítséget kérnék. Telepítés után (5-ös CIS) hol tudom a Secure DNS-t beállítani a Comodon belül? Vagy csak a Windows hálózati résznél megy? IP-t nem tudom..
Köszi a segítségeteket előre is.Comodo forever
-
joci761
tag
http://sashland.de/portal/2010/06/12/der-grose-sl-portal-malware-test-2010/#more-5315
Comodo forever
-
joci761
tag
Nyugodtan frissítheted nem lesz gond. A 4.1 920-as update sok problémát megoldott.De ha gondolod csinálhatsz tiszta telepítést is, csak mentsd el a configot.
Comodo forever
-
joci761
tag
Dolgoznak a fiúk...serényen...csak így tovább...
Comodo forever
-
joci761
tag
Üdvözlünk a Comodosok táborában!
Comodo forever
-
joci761
tag
Nagyon kihalt a fórum.... Lehet, hogy már csak én használok Comodot
Szerintem ha rágyúrnak a Sandboxra nem lesz ez rossz....Legalábbis reméljük...
Nálam most ki van kapcsolva a sandbox. Így nincs bajom vele....Comodo forever
-
joci761
tag
Szerintem annyira nem lett rossz ez a 4.1. Én például leszedtem és csináltam egy új telepítést. Most egész jól működik, bár kell még dolgozni a fiúknak. Egyenlőre a homokozót kikapcsoltam...Homokozó nélkül a le ak test maximális 340/340. Homokozóval sehogy nem tudtam 220/340 fölé tornázni...
Comodo forever
-
joci761
tag
Néha a Start menüre kattintásnál megáll, oldalra kattintok majd ismét start menü így már tudok benne haladni. mindezt Xp sp3 alatt...
Comodo forever
-
joci761
tag
Bekapcsolt Sandbox mellet a leak test 220/330. Kikapcsolt homokozóval 330/330...
Comodo forever
-
joci761
tag
Tökéletes védelem nincs, ezt tudjuk. A CIS ingyenességéhez képest jól védi a gépet, az tény hogy átlag felhasználónak meggyűlhet vele a baja. Én sem annyira régen használom, egy kis időt rá kell fordítani a megismerésére, kicsit jobban kell figyelni mint egy "átlagos" vírusvédelmi programnál. Szerintem ki lehet jönni vele. Az igazság az, hogy emberi tulajdonság szeretjük a kényelmet. "Ne kérdezgessen már a védelmi program engem, tegye a dolgát". sokan így vannak. Sőt régebben én is így voltam, ma már más a helyzet elvagyok a Comodoval. Bár tény, hogy sokat foglalko(ztam)zom vele. Jó proginak tartom de tény, hogy figyelni kell rá, ezért nem mindenki szereti.
Comodo forever
-
joci761
tag
Kicsit off, nem CIS téma..A Comodo Dragon mennyire jó most jelenleg? Értem azt megbizható, stabil?
Comodo forever
-
joci761
tag
Blattida csak egy kérdés, hogy fog működni a Defense+ game módban?
Comodo forever
-
joci761
tag
Nálam akkor van gond ha a CIS-t futtatom, tehát fut egy full scan. Illetve ha az MBAM aktív védelme be van kapcsolva akkor a CIS-re kattintva nehezen jön fel menü, magyarul olyan minta "szaggatna" mikor a CIS fülein kattintok, tehát nem pattognak a menük...belassít...
Comodo forever
-
joci761
tag
Abban az esten ha a vírusvédelem állapottartó beállításokkal fut, milyen védelmet ad nekem? Gondolok arra, hogy csak azokat ellenőrzi amiket letöltök a NET-ről illetve amik megváltoztak? Célszerűbb a nagyobb biztonság érdekében a valós idejűt használni vagy az állapottartó is megfelel Defense+-al + Tűzfal?
Comodo forever
-
joci761
tag
-
joci761
tag
Pár hónappal ezelőtt megváltam a CIS-től, mert kereséskor a proci terhelésem felmetn 100%-ra. Mivel CIS fan vagyok nem hagyott nyugodni a gondolat újra feltettem. Arra jöttem rá ha aktív védelemként az MBAM is mellette van akkor bizony a terhelés max.ra fut nálam. Ha az MBAM kikerül az aktív progrmaok közül akkor minden ok. Ezt csak azért írom le, mert lehet, hogy más is járt így. Tehát ha a sárkány egyedül "figyel" nálam minden OK
Comodo forever
-
joci761
tag
válasz blattida #2761 üzenetére
Én a megjelenéskor feltettem a 4-es CIS-t. Kereséskor felment a proci terhelésem 100%-ra. AMD procim van. Igazán arra lennék kíváncsi, hogy az azóta frissített CIS-ben ezt orvosolhatták-e? Vagy ez jelentős mértékben nem változott. Pedig semmi extra nincs a gépemen...
Comodo forever
-
joci761
tag
Az lenne a kérdésem, hogy a 4.1-es verzióban megoldották már azt, hogy vírusellenőrzésnél, tehát ha lefuttatok egy fullscant, akkor nem megy fel a proci tehelés 100%-ra?
Comodo forever
-
joci761
tag
Bocs most látom a tűfal részre irtad...fáradt vagyok...megyek is aludni..
Comodo forever
-
joci761
tag
Nem p1-es gépem van. Bár ezt gondolom nem komolyan mondtad. Nem kell az Avirát bántani. Nálam is Avira fut igaz a Comodo tűfalával, mivel a Comodo Antivirus része számomra nem megfelelő, keresésnél egy dupla magos procit eszik meg...úgy kifagy mint a szél. Igaz csak egy AMD-m van...
Comodo forever
-
joci761
tag
Mikor futtatom a vírusellenőrzést, a feladatkezelőben a CPU használat 100%-ra ugrik. No ez mitől lehet?És itt paff......
Comodo forever
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Politika
- Autós topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Gaming notebook topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest