- Hamarosan kiderül, hogy a Trump-kormány szétdarabolja-e a Metát
- Nem kaphat a mellette lévő atomerőműből több áramot az Amazon adatközpont
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Így tréningezi az AI-modelleket az EU-ban a Meta
- 500 milliárd dollárnyi AI-szervert gyárt le az USA-ban az NVIDIA
- Vírusirtó topic
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- ArchiCAD és Artlantis topik
- Spotify
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Elképesztő tervei vannak Grönlanddal a Szilícium-völgynek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Internet és kábel TV hálózatokról kötetlenül
- Windows 10
-
IT café
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
joci761
tag
válasz
Ragga.Bob #6372 üzenetére
A CIS AV része sokat fejlődött, nyugodtan használhatod. Kellő védelmet nyújt. Ha fokozni akarod a védelmet MBAM esetleg. Jól el van vele. De megteheted azt is, hogy csak a tűzfalt rakod fel Defense+ támogatása mellett, és választasz hozzá v. milyen vírusirtót. Elég jól kijön b.melyikkel
-
ludla
őstag
válasz
Ragga.Bob #4211 üzenetére
Köszi ezen már túl vagyok, és nem hozott eredményt.
Valami nekem nem tiszta ezzel a Comodoval, most hogy egymás után vagy 5x futtattam a leak testet már 330-at ért el, és csak a sandboxot kapcsoltam ki mert állandóan berakta a CLT.exe fájltMár csak a Coat marad pirosban
De ha bekapcsoltam a sandboxot újra 140 -
Ragga.Bob
tag
válasz
Ragga.Bob #4164 üzenetére
Kérdésre update (annak, aki hasonló problémában érdekelt): miután áttúrtam a netet és a comodo eredeti támogatói fórumát, ahol rengeteg ötlet felmerült a probléma orvoslására (hasztalanul), az egyetlen javaslat, ami megoldás lehet, az a cis eltávolítása vagy kikapcsolása. Úgy látszik, a comodo nem képes megoldani ezt a problémát.
-
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Piper3D látványtervező szoftver
- AMD RYZEN - Monster Hunter Wilds game bundle
- Office 2021 Professional Plus, Office Pro Plus 2021 online 32/64 bit - MEGA akció!
- Windows 7 Home Premium, Pro, Ultimate és Windows 8, 8.1 Pro licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akciók!
- World of Warcraft : War Within ! Battlenet GIFT ! Game time !
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest