- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Bejelentkeztek a TikTok amerikai ágazatáért
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
-
IT café
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
joci761
tag
válasz Ragga.Bob #6372 üzenetére
A CIS AV része sokat fejlődött, nyugodtan használhatod. Kellő védelmet nyújt. Ha fokozni akarod a védelmet MBAM esetleg. Jól el van vele. De megteheted azt is, hogy csak a tűzfalt rakod fel Defense+ támogatása mellett, és választasz hozzá v. milyen vírusirtót. Elég jól kijön b.melyikkel
Comodo forever
-
ludla
őstag
válasz Ragga.Bob #4211 üzenetére
Köszi ezen már túl vagyok, és nem hozott eredményt.
Valami nekem nem tiszta ezzel a Comodoval, most hogy egymás után vagy 5x futtattam a leak testet már 330-at ért el, és csak a sandboxot kapcsoltam ki mert állandóan berakta a CLT.exe fájlt Már csak a Coat marad pirosban
De ha bekapcsoltam a sandboxot újra 140https://www.facebook.com/groups/blackPantherOS/
-
Ragga.Bob
tag
válasz Ragga.Bob #4164 üzenetére
Kérdésre update (annak, aki hasonló problémában érdekelt): miután áttúrtam a netet és a comodo eredeti támogatói fórumát, ahol rengeteg ötlet felmerült a probléma orvoslására (hasztalanul), az egyetlen javaslat, ami megoldás lehet, az a cis eltávolítása vagy kikapcsolása. Úgy látszik, a comodo nem képes megoldani ezt a problémát.
"The only place success comes before work is in the dictionary." (Vince Lombardi)
-
blattida
nagyúr
válasz Ragga.Bob #4164 üzenetére
Minden java-ra vonatkozó szabályt törölj a tűzfal és a defense+ szabályok közül, majd ha ismét futtatod, ne a sandboxban tedd!
Nhorbee
Ne engedélyezd a hálózati megosztást.
A láthatatlan portok varázslóban pedig válaszd a harmadik opciót.[ Szerkesztve ]
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- World of Warcraft Burning Crusade Collector's edition bontatlan
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- World of Warcraft Mists of Pandaria Collector s edition
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!