- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Bejelentkeztek a TikTok amerikai ágazatáért
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
-
IT café
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blattida
nagyúr
válasz g.gergo #5724 üzenetére
A nyelvi fájlban történt változás már több, mint egy hónapos, én eddig nem vettem észre, most javítottam és föl is töltöttem nekik, nem tudom, mikor kerül be egy frissítésbe, most már ezt is automatikusan lehúzza a program...
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
blattida
nagyúr
válasz g.gergo #5720 üzenetére
Szevasz!
Szerintem az alapbeállítás is megfelelő, főleg, ha az automatikus szabályalkotás inaktívra van állítva. Maximum korlátozottra érdemes állítani, följebb már semmi nem fut le rendesen és megfigyelhetően.
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
BigManus
addikt
válasz g.gergo #3927 üzenetére
Az nem gáz, hogy nem ismeri a CIS, mert van amit nem ismer.
Csak az aggaszt, hogy hogyan képes a fájl rendszer módosításokat végezni úgy, hogy a CIS meg sem rezzen. Vagyis azt írta, a sandboxban fut, de mégsem ott, mert módosításokat tudott végrehajtani.Nem a győzelem a részvétel hanem a fontos...
-
blattida
nagyúr
válasz g.gergo #3693 üzenetére
Az előbbit nem, az utóbbi viszont igen, csak azért nem olyan egyszerű, mert különböző sorokból vannak összerakva a szövegek és van, ahol egy karakterrel beljebb kell kezdeni a sort, például ez is ilyen, de ez a fordítás közben nem, csak használatkor derül ki...
-
félisten
válasz g.gergo #3616 üzenetére
Hali!
Az Összegzés menü/Megelőzés csoport/Biztonságos "linken" katt(ezen van alapban), majd ezután kikapcsolod a csúszkával.
Mondjuk nekem ez újdonság, hogy ha csak az AV részét telepíted, akkor is felkerül a D+, bevallom erről eddig nem tudtam...vante
Igen, azt a logikát én sem szoktam érteni, hogy néhol miért korlátozzák a jelszó méretét ennyire alul, amior az lenne a normális, ha mindenféle karaktert lehetne használni és legalább 8 karakter hosszú lenne.ZCoyote
"...egy megszerzett jelszót sima brute force-al megtörni..."
Azt már minek, ha megszerezted...Tényleg csak érdekességnek szántam ezt a táblázatot, a vége is érdekes, én nagyon gyakran tapasztalom, hogy milyen nevetséges jelszavakat adnak a user-ek, és csodálkoznak ha feltörik, vagy kapásból mindenki tudja.
(Volt egy srác, aki EMO, na milyen jelszót adott meg mindenhova? )Fire.
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- TCL LCD és LED TV-k
- Adobe Photoshop
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Politika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Autós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...