Aktív témák
-
Szerintem azt bemondja ha kell, ha nem! Nekem többször előfordult, hogy ilyen bemondás után is 1-2 perc alatt ügyintézőhöz jutottam, ahogy a fordítottja is, hogy nem jelezte előre, mégis sokat kellett várni! Elkezdi mondani, hogy a hátralévő várakozási idő több mint 5 perc, aztán még 3 perc múlva is több, mint 5 perc... Szóval ez teljesen rnd dolog szerintem. Amúgy meg ezért tartom az 550Ft-os upc telefont, mert egyrészt van több ismerős, akivel így ingyen beszélek, másrészt meg ha valami hiba van, akkor azon elzenél az ügyfélszolgálat kihangosítva ameddig akar, és majd ha a túloldalon felveszik, akkor én is felveszem! Na persze ez csak akkor igaz, ha a telefont nem érinti a hiba! Ezen kívül írhatsz nekik weben is, én volt mikor itt kértem visszahívást, tekintettel arra, hogy nem működött a upc-s telefonom! A 1221-et, ha ez a tábla igaz, akkor délidőben, kora délután érdemes hívni!
-
jerry311
nagyúr
Ha valahol kimaradas van, amit ki is lehet tenni IVR-ba, akkor azt ugyfelszam vagy iranyitoszam alapjan bemondja az automata. Ha nincs automatad hibabemondas, akkor egyedi hiba vagy olyan kis teruletre korlatozodik, amit nem lehet automatan bemondatni.
Probald oket koran reggel vagy keso ejjel hivni, akkor kevesebbet kell varni. -
modemshop
csendes tag
Egész pontosan nem tudom a Tomatoban hogy lehet. TCP MSS-t nem valószínű, hogy lehet állítani, általában minden router/eszköz az MSS-t MTU-40-re teszik. Tehát ha 1500 az MTU, akkor a TCP MSS 1460 lesz. Próbáld meg az MTU-t 1450-re levenni. Elvileg akkor magától 1410-re teszi majd az MSS-t. Egy próbát megér.
üdv
-
-
Apollyon
Korrektor
A p2p korlát nem korlát hanem priorizálás... Egyébként van akinél van, van akinél nincs. Legalábbis én nem vettem észre, kicsit több mint 2MB le ha töltök, 300K fel.
Ha túlléped szólnak h nem kéne, aztán ha mégis nyomod tovább akkor 90%-kal lassítanak (tehát 20Mbit esetében ez 2Mbit) dádá, ha továbbra sem nyugszol akkor szólnak még párszor aztán szerződésbontás, és jön a fekete autó öltönyös emberekkel, géppuskákkal
Aktív témák
- Proxmox VE
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 11
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topic
- LEGO klub
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Nagyszerű állapotú, dobozos ASUS Prime Z270-P
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Álmodj nagyot: RTX4060-tulajdonosként! 0% THM-re is!
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest