- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Mozilla Firefox
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Linux kezdőknek
- Fedora Linux
Aktív témák
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
polonic #10114 üzenetére
Értem. Csak a build szám alapján pl. a 1.8.3 build 15104 a legnagyobb számozású, és ha minden igaz az a legújabb utorrent.
Amúgy feltettem a 1.9-ből a legújabbat, és eddig úgy néz k nálam nem jó. Letöltés max 500K, a feltöltés 1-2K.
Lehet, hogy sok a seed serveres tag ezeknél a torrenteknél.Azért érdekes lehet az oldal szemszögéből, hogy a kliensek tesztelés céljából már vagy 20x leötlöttem a dragonball film első 100Mb-ját.
Közben olvastam, hogy a portnál jelenthet valamit a 443, mert ugye az a HTTPs portja, és azt nem korlátozhatja a szolgáltató. De szerintem nem jelent semmi plusz, sőt lassabban kapcsolódik, és egy pár percig mindig piros a torrent iconja.
Valami mást kellene kitalálni.
Még olvastam, hogy proxy-val próbálkoznak átvágni a korlátozást páran...
Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ukrajnai háború
- Óvodások homokozója
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konzol Screenshot
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest