- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Synology NAS
- Proxmox VE
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asustor NAS
- Az AMD készen áll, hogy elindítsa a chipgyártást a TSMC arizonai gyárában
- Nem landolhatnak SpaceX rakéták a Bahama-szigeteken
- Milyen routert?
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsodaPOK
senior tag
Egy megoldás lehet: IRC.
Koleszban csináltunk kicsiben IRC servert, arra csatlakozott aki akart. (Nehogy már át kelljen menni a másik szobába)
Emlékeim szerint a server része gyakorlatilag egy exe volt, 0 konfigurálás kellett. Kliensnek ott a mIRC, magyar. Csoportoknak megfelelnek a szobák. Fájlátvitelt nem tudom, hogy lehetséges-e. -
mageska
csendes tag
Sziasztok!
Szükségem lenne egy legalább 60 klienst kiszolgáló chat programra. A lényeg hogy FREEWARE legyen, és tudjon MAGYARUL.
Csak windowsok vannak a hálózatban, win2k és Xp. Próbáltam már párat de nem találtam olyat ami pofás is lenne ( legalább hasonló kinézetű mint pl msn )
és tudott volna magyarul. Nem lenne rossz ha tudná a progi: Csoportok létrehozása, esetleg a fájlátvitel, de az nem feltétlenül szükséges.
Segítségeteket előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- sziku69: Szólánc.
- Fujifilm X
- Óvodások homokozója
- Android szakmai topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kuponkunyeráló
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 dokkoló (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest