Új hozzászólás Aktív témák
-
Gery15
addikt
válasz Gery15 #14927 üzenetére
Na sikerült le takarítanom... minden sz@art bevetettem. Töröltem először AMD uninstalal maradtak fent cuccok, aztán Driver Sweeper maradtak fent... berágtam és manuálisan elő kerestem a mappákat és úgy töröltem minden szarját. Most meg teszem fel és megnézem, hogy fog-e menni a CCC.
Közben fel is raktam, de ez írja...:"A telepítés befejeződött ( a telepítés során figyelmeztetések jelentek meg). A naplófájlban megtalálja a részletes leírást". Megnézem mindenhova az volt írva, hogy sikeres, hibaüzeneteknél pedig semmi sem volt írva.
[ Szerkesztve ]
HyperX
-
_DiEGO_
őstag
válasz Gery15 #14960 üzenetére
No meg XP Dx9.0c max .... emiatt is felejtős már .... az meg hogy kihangsúlyozval, hogy speckó driver a Rage -hoz .... Win7-hez
Itt a Catalyst Rage Perfomance driver
A találó módon csak Rage Performance Driver névre keresztelt szoftver kifejezetten a Radeon HD 5000-es és Radeon HD 6000-es sorozatú videokártyákhoz készült. Ezekhez a termékekhez – egykártyás módban – az előző driver kiadáshoz képest jelentős gyorsulások érhetőek el. Maga a frissítés hétfőn jött ki, úgyhogy a múlt hét folyamán megjelent Catalyst 11.9-nél újabb szoftverről van szó, azaz azoknak is érdemes letölteniük, akik a Catalyst 11.9-es változatát, illetve a Catalyst 11.10 Preview drivert letöltötték és telepítették. A Rage Performance Driver Windows 7-re készített változatát a fenti linken lehet beszerezni.
[ Szerkesztve ]
-
sYs
tag
válasz Gery15 #14974 üzenetére
Erdekes, en nem torlom le a drivert csak rarakom a masikat es nem is restartolok es mukodik.
Egyebkent itt egy ujabb driver, amiben BF3 es Rage cucca is benne vannak.
http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/GPU122AMDCat1110PreDriverV2.aspx
[ Szerkesztve ]
-
_DiEGO_
őstag
válasz Gery15 #14974 üzenetére
Mielőtt hülyének néznétek: Windows 7 64bit, és 6950-es kártya. Szóval a rendszerrel és a kártyával nem lehet baj.
Már a kiemelt résszel is baj van, ugye-ugye.... mert egy telepítés végeztével NEM képes Win7 sem kitakarítani maga után a TEMP - Ideiglenes fájlok könytár - mappát . Ezt manuálisan kell mindig megoldani . Egy rendes Uninstall után csak kettő mappát kell még törölni a vga driver után : Program Files-ben : ATI és ATI Technologies ....
Soha mást nem teszek ... és érdekes módon semmi gond nincs nálam ... de mint mondottam eddig is : Win7 X86 -ot használok[ Szerkesztve ]
-
_DiEGO_
őstag
válasz Gery15 #14981 üzenetére
De ugye uninstal NEM automatán , hanem egyedi és mindent kipipálni , hogy mindent töröljön .... mert a csomag szintén mindent tartalmaz , driver, ccc,avivo, opencl, stb... illetve ha , épp egy régebbit tennék vá újabbra , akkor meg jelzi h a gépen a telepítendő fájlnál ujabb van fenn ... törli az frissebb verziót ? illenkor IGEN a jó válasz , mert nem lenne jó egy korábbi verzióhoz ... csak gondot okoz/na... van ott jópár dolog amit uninstallálni kell - ha már ujabb van / volna ...
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Gery15 #15360 üzenetére
Ezt írták az egyik Facebookos oldalamon:
AMD barely got an official driver out last month! Is the AMD GPU Driver team starting to suffer now that Terry Makedon is no longer part of it?
Ezek szerint nem kizárt, hogy azért lett ilyen az új driver, mert Terry Makedon már nincs a csapatban.
⭐ Stella
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz Gery15 #15512 üzenetére
TDP-limitet állítasz be. Mínusz beállítással kényszeríted a kártyát, hogy egy bizonyos szintnél ne fogyasszon többet. Ilyenkor a magórajel automatikusan úgy kerül beállításra, hogy az alacsonyabb fogyasztási szint teljesüljön. A plusz beállításnak főleg tuningnál van értelme, mivel a 0% úgy van kalibrálva, hogy az alapértelmezett magórajel állandó legyen. Esetleg a Furmark esetében történhet órajelcsökkentés.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
AtHoS
nagyúr
válasz Gery15 #15666 üzenetére
Véletlen benéztem ide, erre csak így mellékesen megemlítve olvasom. Na mondom ez mi a fene lehet.
Megnéztem a hivatalos oldalán, de igazából sok mindent nem láttam ott hirtelen, bár biztos van infó róla milyen HW kell hozzá, hogy egyáltalán legyen értelme.Egyébként nem hangzik rosszul az amit megvalósít.
Kíváncsi vagyok hogyan lehet előcsalni a képességet ill. maga a működtetés hogyan megy végbe.
Kell-e hozzá speckó lejátszó vagy bármelyikkel képes működni?read-only mode on the forum
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz Gery15 #15764 üzenetére
Remélem ezzel a kártyával nem moddoltál BIOS-t.
Ha igen, akkor használd az alternatív BIOS-t, elvileg van rajta. De azt sose módosítsd!!! Az a baj, hogy ez a BIOS moddolás jól csak referenciatermékekkel működik. Más esetben még ha vissza is rakod a régi BIOS-t a Catalyst nem fogja normálisan felismerni.[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
AtHoS
nagyúr
válasz Gery15 #15776 üzenetére
Azért néhány alátámasztó linket beilleszthetnél "vagdalkozás" helyett a sikeres Dirt3 Edition 6950 -> 6970 műtétekről
SecuV6
"jelenleg a legfrisebb 11.11a driverem van"
Melyik a nem legfrissebb 11.11a driver?
De hogy magyarra fordítsam a mondandód (vessző, megfelelő tagolás beleképzelése a mondandódba, bár lehet nem az lesz az értelme amit leírtál), nem a 11.11a a legfrissebb. 12 hsz-al a tied előttit olvastad már?A CF-hez sajna nem tudok mit hozzáfűzni, hacsak azt nem, hogy a legfrissebb Application Profiles legyen telepítve [link] bár lehet nem ez a legfrissebb
[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
AtHoS
nagyúr
válasz Gery15 #15791 üzenetére
" Nem is érteném azt az ember aki ilyet vesz és ezt le venné róla."
No azért én el tudok képzelni légtől komolyabb hűtést is VGA-ra
Gyorsba előkaptam a dobozát (Dirt3-at is regelni kéne, ahhoz meg kell úgyis a kuponról fénykép ahogy hallottam) és a nálam lévő CF hidas verzió
-
AtHoS
nagyúr
válasz Gery15 #15796 üzenetére
Amikor ezt vettem jóval olcsóbb volt, mint bármelyik ref modell használtan. No persze ez kihagyhatatlan ajánlat volt akkor. Plusz ugye a Dirt3 is csökkenti a VGA árát
Mivel vizes rendszerem van, így elgondolkodtam a VGA vizezésén, de asszem jó lesz így léggel is. 30k-t nem hiszem, hogy kiadok egy 69x0 blokkért, főleg, hogy az se biztos jó a kártyára, mivel nem ref modell.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Építő/felújító topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robotporszívók
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- Vezetékes FEJhallgatók
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- PowerColor AMD Radeon RX 6600 XT HellHound 8GB használt videokártya eladó garanciával!
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest