- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenWRT topic
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Proxmox VE
- Microsoft Excel topic
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beowulf_78
addikt
válasz Alister71 #5517 üzenetére
Persze, "elvileg" kint van....az AMD mégis valamiért péntek óta képtelen feltenni. Nem hinném hogy szórakozásból csúsznak ennyit. Persze nincs kizárva, hogy u.a. lesz fent náluk is, ami már több oldalon is elérhető péntek óta. Én azért mégis inkább az ő oldalukra feltett drivert használnám.
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
finest
addikt
válasz Alister71 #5609 üzenetére
Jaj, ma a Catalyst topikban mindenkinek elgurult a gyógyszere? Inkább hagyjuk. Nem kérdeztem semmit. Ha valaki megnézné a kérdésem a Power Play beállításaira irányul. Azt hittem lesz itt, aki tudja, h melyiket mikor használja a driver, ehelyett csak ökörködtök. Megy a hsz-gyűjtés, vagy mi van?
Beowulf_78:Sok helyre feltehetném ezt a kérdést, de a Power Play elég Ati Catalyst specifikus dolog ahhoz, h itt tegyem fel. És igen, majd csak lesz, aki tud érdemben hozzászólni, ha meg nem felteszem máshol is a kérdést, csak azt nem értem, h ha érdemben nem tudtok válaszolni, minek osztjátok az észt, h hova tegyem fel a kérdést stb.???
[ Szerkesztve ]
“Don’t shoot, I’m Globish.”
-
puttputt
őstag
válasz Alister71 #5879 üzenetére
Csak törlés végén kér, telepítésnél ez sem, viszont; ha nem indítom újra az új után, akkor nem fog menni a Catalyst Control C.
Azért a tweaker verzió érdekel, mert méretekkel jobb, stabilabb, gyorsabb lett a 9.5 javítottja...
Történetesen, a CCC előnyeit én sem igazán tapasztaltam még, de nem baj, ha fut és fent van... Meg annak jó, aki meri húzni a kártyáját.
[ Szerkesztve ]
:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
puttputt
őstag
válasz Alister71 #5914 üzenetére
Ajánlott a custom mode, mert amúgy elég sok felesleges és más hardverrel összeakadó cuccot tud telepíteni... így nekem az a WoW regisztráció, a HDMI driver, Catalyst reg. csak bekavart. Ez utóbbi végképp... - nem is üzemel a Catalyst reg. az oldaluk szerint.
Sokan fel sem rakják a CCC-t, abban is van valami...[ Szerkesztve ]
:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
puttputt
őstag
válasz Alister71 #5916 üzenetére
Nem igazán értem mi a probléma (bár nem hiszem, hogy lenne bármi is).
Kirészleteztem, amit te nem, - mivel nekem is szokott lenni gondom az Express (Gyors) telepítéssel, erre reflektáltam mindössze.
Hozzátartozik, hogy folyamatosan kékhalállal "köszönt be" a gép, mikor felraktam a HDMI-audio drivert. Hátha, másnak is hasznos lehet az információ, mert számomra elég kellemetlen volt.
/A CCC-ről pedig nem szóltál semmit, észrevételem szerint, de javíts ki./
Bocsánat, ha félreértettem valamit.:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
puttputt
őstag
válasz Alister71 #5918 üzenetére
Elvileg én is tudtam Fene sem gondolta, hogy a HDMI-driver nálam ennyire bekavar...
Illetve érdekes a telepítési metódus Vista Ultimate x64 alatt:
1. Előző teljes törlése
2. Újraindítás
3. Legújabb verzió feltelepítése
4. Újraindítás
Máskülönben nem megy a CCC..., vagy csak nagyon nagy nehézségek árán.
Ne kérdezd miért, nem jöttem rá, csak erre a tákolt "megoldásra".
Mondjuk, a többi (Catalyst reg. és egyebek...) valóban felesleges; már mint információ is.:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
Tomi7887
aktív tag
válasz Alister71 #5934 üzenetére
Lord Vader mindent tudsz! Az általad ajánlott fórumba belelapozva pont ott nyitottam ki ahol egy bizonoys AtiTrayTools nevű programról irnak. Ebben az esetben az a segítség, így lehetséges engelyézni az s-video tv-t és állítani a többi opciót. Ezt mások okulására és az irántad érzett mély tisztelet okán fejtettem itt ki.Köszönöm a segítséget.
-
-
Tomi7887
aktív tag
válasz Alister71 #5936 üzenetére
Valószínűleg félreértettél, mert nekem is radeonom volt, működött a kimenet. Vettem egy új kártyát és az új catalystban sehogy sem tudtam bekapcsolni a régi típusú tévémet, sem kiterjesztett asztalként, sem klón módban. Ezzel próbálkoztam a windowsban is és az eredmény mindenhol ugyanaz volt: egyszerűen visszaszürkült, amikor engedélyeztem, kvázi ledobott.
Kb. 3 órát kerestem google-ben és különböző fórumokon: az eredmény az lett hogy az általam legmegbízhatóbb fórumba irtam.. és kaptam kitűnő választ tőled, amelyben megtaláltam a megoldást. Mégegyszer köszönöm.
Nem szoktam gúnyolódni! Az örömöm azért volt kitörő, mert válaszoltál vagy 10 percen belül és azonnal megtaláltam a számomra megfelelő megoldást.-
-
AtHoS
nagyúr
válasz Alister71 #5944 üzenetére
Hát ha lassan "véglegessé" válik a win7 akkor talán. Addig meg jó az XP is
Bár azt hiszem XP akkor is marad még a gépen a Win7 mellett.
Ennek technikai okai vannak és nem személyes: Diablo2-höz MH nemigen fut majd Win7 alatt szvsz, így marad az XP is ha Diablo2-zni támadna kedvem.read-only mode on the forum
-
gabi133
aktív tag
válasz Alister71 #5946 üzenetére
Ezt nem teljesen értem. "ne erőltessük az újakat, amiket már az újabb OS-ekre optimalizálnak" Az XP nem egy újabb OS. Az XP-re nem tehetek pl.Win7 drivert. Ha pedig csinálnak XP-s verziót is, akkor vagy csinálják meg normálisan, vagy ne adjanak ki hozzá drivert.
Egyébként nem volt tuning, a régi drivert CCleaner-rel távolítottam el, és nem értem miért kellene más kártyát kipróbálni, ha ez eddig az összes korábbi driverrel gond nélkül működött. De azért köszönöm, hogy megpróbáltok segíteni.
Ui.: Win7-et majd végleges verzióban szeretnék használni. Illetve nem hiszem, hogy jelenleg minden program futna rajta, azok közül amiket én használok.
-
strar
tag
-
janos666
nagyúr
válasz Alister71 #6066 üzenetére
Jaja, a "csodadriver várás"-t (a missiás várás analógiára) a friss széria mejelenése utáni hónapokra kell tartalékolni. Még úgy is uncsi, nem csak ha kiterjed az egész életciklusra.
Bár biztos van még valaki, aki várja a megfelelő drivert, a natív DX10-es játékhoz, hogy jól meghajtsa a 2900XT-jét (szénné is feszelte már a CPU-ját, nehogy az fogja meg...).
Főleg azért, mert ha ez megtörtént, akkor végre nyugodtan eladhatja, és vehet valami rendes VGA-t.Én 22-23.-ára saccolom a 9.7-et, és nem lepődök meg ha gyakorlatilag ugyanazt tudja, mint ami nekem már 1 hete a gépemen van, csak picit magasabb lesz a build szám, ás pár nappal lesz frissebb.
[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
katt777
félisten
válasz Alister71 #9161 üzenetére
Nem kottyan meg? Próbáltad DX10-ben Very High grafikával? Olyan szaggatást fogsz látni, ellenségeknél meg diavetítést, hogy csak na. Még AA nélkül is. Hiába van 40-50FPS-ed, az optimalizálatlanság miatt simán 20 alá esik a terhelőbb részeknél.
Ha csak nem raktak a meghajtóba valami csalást 10.5-tel, mert 10.3-4-gyel a fentieket tapasztaltam.DS ott hagy a System32 könyvtárban a driverrel később felülírt 5 fájlt (futtasd csak 2x egymás után, újra meg fogja találni), ill. reg-bejegyzéseket is meghagy. Ettől függetlenül nem rossz progi, csak az is okozott már problémát egyeseknél.
[ Szerkesztve ]
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
zodo
nagyúr
válasz Alister71 #12987 üzenetére
Mint írtam nálam se volt még vele gond, semmilyen formában.
Kérdés talán hogy ki, mit és hol enged törölni a proginak.11.4 telepítőjével eltávolítottam a régit és új driver fel, de sehol a CC ablaka, de rákattintva a menüben sem indul csak mintha töltene és ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
zodo
nagyúr
válasz Alister71 #12993 üzenetére
Lehet hogy vicces, de én is.
Lefutott az élményindex, restart aztán kiderül.
Vicc hogy tegnap feltettem egy másik vinyóra a Linux Mint-et ami simán feltette a 10.4-es drivert (én nem frissítettem a repókat) holott köztudott hogy nem "Ati pártiak" azon op. rendszerek. -
Aylarth
tag
válasz Alister71 #12999 üzenetére
Lord Vader és Daffni2 !
Köszönöm a gyors válaszokat!
Úgy eddig és ezen kívül nem volt baj vele. Játékoknál semmi probléma nem fordult még elő.
Ellenőriztem a csatlakozását és porosnak sem mondhatnám.
Nem lehet esetleg mégis v.mi software-es megoldással helyrehozni?
- az órajelcsökkentés már ki lett próbálva -
Alpachino
veterán
-
Gerisz
addikt
válasz Alister71 #14954 üzenetére
"AMD szoftvermérnökei egy speciális Catalyst drivert készítettek, amely Windows 7-es operációs rendszerekhez való és kifejezetten az id Software Rage című játékához használható. A szoftver különböző optimalizációk segítségével növeli a játék stabilitását a Radeon HD 5000-es, illetve Radeon HD 6000-es sorozatú videokártyával ellátott rendszerek esetében, sőt, még jelentősebb teljesítménynövekedést is kínál." [link]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
- MSI AMD Radeon RX 6600 XT MECH 2 8GB OC használt videokártya garanciával!
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest