Hirdetés
-
IT café
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BITBOYS
addikt
Napokban olvastam, lehet hamarosan érkezik a Plunder ide is. Részemről az ideális lenne, és azt gondolom sokan vannak ezzel így.
Multiba pedig a régebbi játékmódok kellenének, pl. Capture the flag ami nekem nagyon hiányzik.
Illetve megnéztem pár vidit egy őskövület játékról, pontosabban a Half-Life multit. Tele van izgalmas játékmóddal, csak ugye a grafika ami mára szemkifolyatós -
KaitouP
nagyúr
Nem-nem, nincs univerzális, bárhol használható kiadás, ezt nyugodtan kommunikálhatod.
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest