Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz petymeg #5604 üzenetére
Ez a színkombó nekem is bejött, találtam egy hasonlót a Store-ban (TAQ-56). Egész jó cuccok vannak rajta, de a sajátom sokkal ütősebb. Viszont marha jól néz ki!
Land: Nekem más kínom van... Pár napja kikapcsolt crossplay mellett alig talál lobbit (Xbox), bekapcsolás után viszont sokszor ez a látvány fogad:
Na ez azért túlzás. Utoljára a CW-t toltam PC-n, ott sem rakott össze ennyi emberrel arról a platformról.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
Kobe
veterán
válasz petymeg #5596 üzenetére
Felesleges porogni rajta.
A money glitch mukodik DMz ben gazmaszkra is. Ha nem penzzel jatszod el, hanem gazmaszkkal, vegtelen gazmaszkot ad - backpackben valami 5690%os elettartamu gazmaszkot mutat.
Ellovod, megvarod amig elterjed a nafta es mindenki exfilel a palyarol, utana szepen nyugodtan gazmaszkban nekiallsz contractozni meg kemikust vadaszni tok egyedul a palyan. -
Wans
aktív tag
válasz petymeg #5604 üzenetére
Ja, így már vágom. Hát ezt nemtom, hogy kell kimenteni. Egyáltalán multiba át lehet hozni ezt a blueprintet? Nekem is föltűnt, hogy nincs meg a blueprint, csak a fegyver, de nem foglalkoztam vele. Azt hittem nem is lehet azt kimenteni.
Origin: Provoxion, Steam: provoxion, Xbox: WansHUN#7006
-
KaitouP
nagyúr
válasz petymeg #5550 üzenetére
Előfordul, igen. Lehet, hogy helyenként elég strictnek van beállítva a kritérium, és nem számol el olyasmit amit elszámolhatna.
Játssz a PlayStationCommunity ünnepi nyereményjátékán értékes videojátékokért! Részletek: https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/adventi-nyeremenyaradat-2024-vard-velunk-egyutt-a-karacsonyt
-
-
Linem
senior tag
válasz petymeg #5567 üzenetére
Akkor valószínű közben éppen lejárt, csak nem cserélte. Vannak ilyen beragadások még, amikor valami nem frissül azonnal, csak újraindítás után.
#5559 Kobe Az indokaid többségét elfodagom, hogy létezhetnek. Viszont a gránátot nem tudom elképzelni, hogy a skillen kívül milyen módon tudja pont odadobni? Beépített hőkövetővel?
Amúgy nincs ezzel gond, engem is sűrűn reportolnak. Ha ettől valaki jobban alszik, akkor tegye nyugodtan.[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz petymeg #5379 üzenetére
Google: [link]
The Resupply is one of the Bonus Perks available in Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022).
Spawn with an additional Lethal. Equipment recharges over 25 seconds.
Resupply is not in Warzone 2 as Perks will not be available in Call of Duty: Warzone 2.0 at launch.
⭐ Stella
-
Wans
aktív tag
válasz petymeg #4392 üzenetére
Sokszor van is olyan, hogy mint egy félkegyelmű járkálok körbe és keresem az embert aztan csak ezt a pattogó labdát találom. De szerintem nem csak az ellenfél gránátját, hanem a csapattársamét is szoktam néha kergetni. Még egyszer nem használtam, de aki dobálja ezeket és, ha ugyanazt látja, amit én azt nem tudom elhinni, hogy néha saját magát nem sz*patja be vele.
Origin: Provoxion, Steam: provoxion, Xbox: WansHUN#7006
-
kill_switch
senior tag
válasz petymeg #4072 üzenetére
Ja, ahogy a többiek is írják, azért javítja a lézer a statokat szépen. ADS-t is javítja, meg a hipfire-nek is kedvező egyik másik. Kiszúrni ki lehet, de sokszor van, hogy attól is becsokizok, hogy megjelenik egy csapattárs mögöttem aki használja és csak azt látom, hogy bejön a képbe a nagy zöld csík én meg keresem, hogy honnan látnak rám épp, miközben sehonnan.
Más... elkezdődtek az indokolatlan reportok. Tegnap már kaptam egyet toxic texting miatt. Ebben csak az a szép, hogy semmi lehetőség nincs vétóra, vagy valamire, csak dobják hogy itt a szabályzat, tanulmányozd vagy repülsz. Pedig szívesen jeleztem volna, hogy ugyan már nézzenek már valahogy bele az accountomba, mert onnan még én nem üzentem ebbe a játékba senkinek, a voice chat-et meg hírből sem ismerem, mert nem beszélgetek senkivel játék közben. Valakinek nem tetszett, hogy tegnap a launchereket húztam kicsit. -
KaitouP
nagyúr
válasz petymeg #4072 üzenetére
Nem feltétlen látható az mindig olyan jól. Egy jobb játékos lehet kiszúrja, meg egy szűkebb folyosón is jobban látható, de nem feltétlen adja el jobban a pozit, mintha mondjuk Dead Silence nélkül sprintelnél. Én tegnap a SP-R 208-re raktam fel próbaként, jó köröm volt, aprítottam őket Embassy-n.
Játssz a PlayStationCommunity ünnepi nyereményjátékán értékes videojátékokért! Részletek: https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/adventi-nyeremenyaradat-2024-vard-velunk-egyutt-a-karacsonyt
-
nutella1
őstag
válasz petymeg #4059 üzenetére
Megmondom őszintén, csak kísérletezgetni szoktam én is. Mint tegnap este ezzel a render resolution-image scaling párossal. Ha valami le van lakatolva, akkor biztosan valami mást aktíváltál a beállításokban, ami annak a felnyitását gátolja. Mit szeretnél aktíválni?
[ Szerkesztve ]
https://www.instagram.com/pacsi_kulturalis_kozpont/
-
KaitouP
nagyúr
válasz petymeg #4035 üzenetére
Pedig ez a hivatalos tájékoztató. Ha esetleg látsz frissebbet, szólj, megnézem én is majd. De köszi, hogy jelezted!
-
Hunner
senior tag
válasz petymeg #3963 üzenetére
Vannak pedig olyanok akik mindenféle extra segítség nélkül így játszanak.
Én a múltkor ebbe futottam bele 95-öt lő egy kör hardpoint alatt. A stílusa kifogásolható, a lobby valszeg VPN-ezett bot lobby, de a quickscope+aimassist combo amit látni a videon, az valódi skill. Azért mondom csak, mert láttam controlleres cod játékost aki controller cammal tolta, agybeteg hogyan használják. És az a gyerek full tiszta volt, direkt utánamentem, rendezvényeken nyilvánosan is ugyanúgy meglőtte amit streamen, szóval nem volt semmi csalafintaság.Erre egyébként pont jó az SBBM, ilyenekkel én soha nem fogok találkozni
Oneplus 8 Pro - Canon EOS 600D - EOS M50 - Sigma 18-200 f/3.5-6.3 DC OS HSM II - Canon 50 f/1.8 STM
-
geckowize
őstag
válasz petymeg #3821 üzenetére
Camo húzóknak ajánlom a következő Google Spreadsheetet:
Modern Warfare II Camo Challenge Tracker TemplateFájl->Másolat készítése és indulhat a kitöltés
Bármilyen hibát vesztek észre, szóljatok, javítom.
-
Hunner
senior tag
válasz petymeg #3831 üzenetére
Ne aggódj, ha kinyitottad se hagyja majd hogy egérrel ráállj
Őszintén hiszem, hogy ezt a CoD felhasználói felületet UX képzésben résztvevőknek tanítani fogják elrettentő példaként.
Oneplus 8 Pro - Canon EOS 600D - EOS M50 - Sigma 18-200 f/3.5-6.3 DC OS HSM II - Canon 50 f/1.8 STM
-
Hunner
senior tag
válasz petymeg #3825 üzenetére
Ahogy a kolléga is mondta, magának az arany camonak is van egy challange-e. A jobbfelsőn állva nyomj egy D-t átugrik rá és meg tudod nézni mit kell csinálni hogy kinyisd.
-
laragirl83
őstag
válasz petymeg #3592 üzenetére
Próbáltam, AB ki, antivirus ki, ugyanúgy kicrashelt.
Elleben most mentem közel 2 órát game, 0 crashel, az on-demand texture streaminget offoltam.
gigabyte x670 aorus elite ax * 7800x3d * corsair icue h170i elite lcd * 32gb g.skill tridentz 6000 * sapphire 7900xtx nitro+ vapor x * samsung evo 980 pro 1tb * fractal design meshify 2 xl tgd * gigabyte g32qc
-
jozefgucci1
addikt
válasz petymeg #3569 üzenetére
Valamint vagy a killcam bugos vagy a beállításokkal lehet mókolni , mert sokszor látom ha lelőnek füstön át a killcamban nincs füst .
Amúgy ha valakit ennyire zavar a konzolos rásegítés akkor PC-n egy jobb egér makróval még nagyobb kompenzációt tud adni
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Kobe
veterán
válasz petymeg #3429 üzenetére
nálam random crashel TDMben, Invasionben, Co-opban is
Amit találtam hogy bugois a sniper távcső, rázoomolva beragadnak emberek illetve el eltűnnek a figurák. Amikor éppen követnéd a usert és épp eltűnik az elég "vicces"
meg amikor Invasionben az üres helikopterből üres kábeleken ereszkedik le a semmi.... -
őstag
-
Spizzi
tag
válasz petymeg #1289 üzenetére
Teljesen független, sztoriját még nem ismerjük, abban biztosan lesz valami kapcsolat, de ha a megszerzett tárgyakra, fegyverekre, skinekre gondolsz akkor nem, teljesen új kezdet. Egyedül a CP-k maradnak meg az előző részből és esetleg az XP Token-ek, de utóbbiról még nincs hivatalos nyilatkozat, szerintem azok nem lesznek átvihetők tekintve, hogy teljesen más a weapon leveling működése.
De a CP-k is csak akkor, ha:
Battle.net -> Battle.net ✅
Battle.net -> Steam ❌[ Szerkesztve ]
7900XTX / 7800X3D / 32GB 6000MHz
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- DIGI Mobil
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Politika
- Horgász topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest