-
IT café
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
Csipások teljesen kiidegelnek. Az előző részekben (MW és CW) fél év alatt nem láttam annyit mint ebben 10-12 óra alatt. Plusz nagyon hiányzik a HC mód. De legalább a "kilépés" bugot javították.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
Én az első nap óta használom, valóban nagyon hatékony, imádom! De sajnos napról napra egyre többen levágják, h mi repül feléjük, és kb minden harmadik-negyedik le lesz szedve. Az első napon még mindenki végig mozizta a saját halálát.
Nekem egyszer összejött belőle egy quad kill is, egy triple-ről videóm is van.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Videokártyás segítséget kérnék! Sokat bosszankodok amiatt, h nincs HC, de ennek ellenére nagyon bejön a játék - az egyik legjobb CoD amivel valaha játszottam! Úgy döntöttem, h megveszem PC-re is, viszont a gépemben jelenleg nincs videokártya. Hardveraprón nézelődök, DualQHD felbontáshoz melyik kártyával járnék jobban, 6800X/6900X vagy egy 3080-nal? 3080 és 3080 Ti már volt a gépemben, azokkal kis butítás után után megvolt a 100-120fps (CW). DLSS sokat segített, nem találtam róla infót, h az FSR milyen ennél a játéknál? Illetve nem tudom, h ennek a játéknak mennyivel nagyobb a gépigénye mint a Cold War-nak volt.
-
nagyúr
válasz Pickle Rick #3204 üzenetére
Köszi a gyors választ, ez nem túl biztató. 16:9-en játszol?
-
nagyúr
válasz Pickle Rick #3223 üzenetére
Ez azért rossz hír, mert nekem kétszer annyi pixelem van. Ezek szerint esélytelen a 100-120 fps egy 3080 Ti-jal?? 6900X gondolom ugyanez.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Na ez már biztatóbb, köszi! Nem tudom miért de úgy gondoltam, h nem lehet sokkal nagyobb a gépigénye mint a CW-nak volt.
Pickle Rick: Köszi még egyszer! Ne fáradj vele, azóta találtam pár videót a YT-on. A 3080 határeset, de talán elég lehet nekem. Nem akarok megint 3080 Ti venni, tudom, h alig adott többet mint a 3080-as kártyám, és most majdnem másfélszer annyiba kerül az aprón.
FSR-ről nincs infótok? Van olyan hatékony mint a DLSS? A 6900XT-s kártyák igen jó árban mennek.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz KaitouP #4091 üzenetére
boogie84: Jó kérdés. Én is csak arra várok.
Szerk.: Itt már írnak róla. "The Tier 1 playlist will be available at the start of Season 01; this playlist will feature decreased health, limited HUD elements, and friendly fire turned on for a more mil-sim-like experience."
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz gyuribácsi88 #4700 üzenetére
Nekem továbbra sem jelzi (Xbox).
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz petymeg #5604 üzenetére
Ez a színkombó nekem is bejött, találtam egy hasonlót a Store-ban (TAQ-56). Egész jó cuccok vannak rajta, de a sajátom sokkal ütősebb. Viszont marha jól néz ki!
Land: Nekem más kínom van... Pár napja kikapcsolt crossplay mellett alig talál lobbit (Xbox), bekapcsolás után viszont sokszor ez a látvány fogad:
Na ez azért túlzás. Utoljára a CW-t toltam PC-n, ott sem rakott össze ennyi emberrel arról a platformról.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz Corpuscle #5625 üzenetére
Ez így nagyon nem OK. Nem értem, h miért a playstationösök kiváltsága a játékon beül kapcsolható crossplay?! Szánalmas. Komolyan elgondolkodtam azon, h megveszem PS-re is, de arra a platformra nincs normális kontrollerem. 130k HUF kiadás (játék plusz kontroller) viszont kicsit túlzó egy játék miatt amivel nem játszom 150 óránál többet.
Szerk.: Normális fejesem sincs PS-re, az is 80-100k.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
Tegnap este egy kicsit kiakasztott a CoD. Pontosabban a Battle Pass. Már hetek óta nincs kedvem játszani, csak az hajtott, h megszerezzem a Mortal's Bane-t (kedvencem az M4). Többnyire csak kínlódás volt már a játék, úgy tűnt, h soha nem érek a végére. Tegnap elértem a 171-es szintet, fullos lett a BP és végre megkaptam a fegyvert... és rájöttem, h lézerrel van szerelve. Szóval kuka.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz kill_switch #7536 üzenetére
Köszi, én úgy tudtam, h a blueprintes fegyvereket nem lehet módosítani. Még csak 7-8 éve CoD-ozok.
Mondjuk ugyanúgy nincs kedvem már játszani vele. Megvárom a Season 2-t, hátha majd akkor...[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anime filmek és sorozatok
- Programozás topic
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- alza vélemények - tapasztalatok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
- Eladó a címben szereplő Xiaomi 14T Pro Titan Gray (szürke) 12GB/512GB telefon! Bontatlan, új!
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest