Hirdetés
-
IT café
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
markknight
veterán
-
ricogsm
őstag
Csak én érzem úgy, hogy a Level XP szintek lassan mennek hiába van duoble XP?
első 250 szintig gyorsabban felment a szint. Most megMSI GE76 RAIDER i7-11800H RTX 3080 8GB 155W TGP FHD 300Hz
-
Evome
senior tag
Srácok, esetleg tudja valaki milyen opciók vannak, mit lehet csinálni ha a daily bonus küldetések nem mozognak ?
Megcsinálom a daily 3 alap küldetést, és az utána lévő 2 bónusz opció nem működik napok óta.Próbáltam Hardcore módot, próbáltram quick play-en/ground waron... de sehol se adja meg a progresst
Humans Killing Humans Since birth of Humans
-
Linem
senior tag
Nyugi, én is kaptam figyelmeztetést az offensive név miatt.
Plusz a chat miatt is már hármat. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy nem is figyeltem a notification menüt. Amikor jelzett, mindig azt hittem, hogy valamelyik challenge kész lett. Erre ma nézem, hogy már 4 napja, 3 napja, és tegnap is kaptam figyelmeztetést offensive beírás miatt. Pedig olyan csúnyát nem is írtam, csak válaszoltam pár "ez" beírásra, azt is magyarul. Úgy látszik, hogy értették..
Most már megnyugodhatnak. Átírtam a nevem, és kikapcsoltam a chat-et.
-
nutella1
őstag
Előbbi eset. HC Domination. Csávó 27:0-ás KD-val vezeti a listát, ellenfélnél. Nem foglal semmit, mi 7-9 foglalásnál járunk, ám gyengébb pozitív stattal, viszont a bénákat és a kocaplayereket darálja. Meccs vége előtt eltűnik az ember. Sajnos esténként, de főleg éjszakánként sok ilyen van. Ja? Konzolos az illető.
[ Szerkesztve ]
https://www.instagram.com/pacsi_kulturalis_kozpont/
-
kiezTe90
senior tag
Emberek, hogy a tökömbe lehet az, hogy a meccs közepéig mindenkit letudok lőni utána meg kell egy emberbe 1 tár? Látom hogy hitelem, de a fegyverem hírtelen elkezd heal lövedéket kilőni?
Vagy mi? Ma már eldobáltam a kontrollert és inkább hagytam mert 10 meccsből 8 ilyen. A meccs feléig teljesen hiteles engem is lelőnek de nem baj. De utána meg nem tudok senkit lelőni, mert hiába lövöm semmi.Egyre többször egyetértek Thanosal...
-
ricogsm
őstag
Szájer Józsi accountot elfogadják?
Gondolkodom rajta, hogy átírom.MSI GE76 RAIDER i7-11800H RTX 3080 8GB 155W TGP FHD 300Hz
-
sixpak
nagyúr
válasz Szellem. #8777 üzenetére
20 éve sixpak a nevem, szinte minden játékban, én is kaptam már ilyen figyelmeztetést, sőt offensive chat warning-ot is, többször is....mindezt úgy, hogy a büdös életbe nem használtam a chat-et, azt sem tudom melyik gomb az...
Sok cocksucker, ha lelövöd végignyomja az összes report lehetőséget.
Persze ezek a retkek meg szarnak a false reportokra....[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Szellem.
nagyúr
Na, nálam most gurult el a gyógyszer az Activision felé. Ma kaptam egy reportot, hogy Offensive az Account nevem. Nem titok évek óta a Szellem nevet használom, ami ugye a Ghost magyar változata. Mióta offensive ez? Ezek baszki meg sem nézik, hogy mit reportálnak, csak küldik ész nélkül az üzeneteket. A sok szemét szar csaló baszki, az továbbra is játszik, azoknak a reportjával nem foglalkoznak. Hányadék egy cég.
Hát azért se módosítom.
[ Szerkesztve ]
-
ricogsm
őstag
válasz markknight #8772 üzenetére
Első linkre ezt dobja: Error 1011 Ray ID: 7aa77c3d4ce09bdd • 2023-03-19 17:37:47 UTCAccess denied
[ Szerkesztve ]
MSI GE76 RAIDER i7-11800H RTX 3080 8GB 155W TGP FHD 300Hz
-
markknight
veterán
Én is ritkán hallom, értelmét eddig nem nagyon láttam használni. Marad a dead silence, mert sunyi dög vagyok.
Más: Találkoztam olyan taggal aki megvette a mostani Ghost-os bundle-öt. Nagyon jól néz ki ez a skull breaker M4 és a death effectje is kiváló, alig vártam, hogy leszedjem és ellopjam tőle a fegyót. [link]
Van is coinom, be is húznám, de a bundle-ös Ghost meg nem tetszik, mert képesek voltak rádobni egy napszemüveget csórira. Oké, oké Ghoston általában mindig van napszemüveg, de akkor is betonszar ahogy fest csóri [link]
Jó lenne ha bevezetnék azt, hogy külön-külön lehessen venni skineket ne csak bundle-ökben. Ugyanis, engem nem érdekel a fegyverhez adott +1 blueprint, a ghost skin meg a lom charm. Talán több bevételt termelne a játék ha nem ragaszkodnának ehhez a 2400 coin / bundle szisztémához.
Egyébként az ős COD-osokat kérdezem, hogy játékon belül a bundle-ök szoktak kapni discountot?
[ Szerkesztve ]
-
Linem
senior tag
válasz markknight #8769 üzenetére
Ezt a field upgradet nem is használtam még, de valószínű ez az. Nekem úgy rémlik, hogy futottunk előre, aztán ahogy bementünk az épületbe már nekikezdett, de akkor lehet kicsivel később, amikor az elsőt megkapta.
Nem sűrűn használhatják, mert csak mostanság pár alkalommal hallottam.[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
nagyúr
DuplaXp hétvége van, de a battle.net kliens kiírta, hogy hétfőn délután 1-3 között karbantartás, vagy leállás lesz.
-
Linem
senior tag
Pár napja valamelyik operátor brutálisan ordít, amikor meccs elején megyünk be valahova. Bár lehet, hogy csak nekem újdonság, de eddig még nem hallottam.
Nem a burger kinges? Elsőre rendesen megijedtem, úgy kiabál, mint egy medve. Miket ki nem találnak...[ Szerkesztve ]
-
BandiHUN
veterán
válasz Szellem. #8759 üzenetére
Nekem sem számolta tegnap se. Viszont én azt is megfigyeltem, hogy hibásan is jelenik meg ilyenkor, mintha lenne még egy 3. feladat is, ami nem látszik, és számtalanszor volt, hogy valamivel valami mást csinálva beadta, és ilyenkor 6! feladatot is mutat az értesítéseknél... Persze a legtöbbször nem találom ki, mi a feladat, viszont vanhogy a rejtettet hamarabb csinálom meg, és akkor beadja, ha a két látható kész. Hogy nem tudják javítani... Mint ahogy most a 2 táras shotival mindkettővel ott vagyok megrekedve, hogy nem számolja a double killeket, lakat van ott. Persze rég maxosak, és minden más kész rajtuk...
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Szellem.
nagyúr
válasz markknight #8755 üzenetére
Nem az eventre gondolok hanem bal oldalon a dialy challengre. 3 van es ha azt megcsonalod alatta megjelenik 2 bonusz chalenge. Azokat nem szàmolja.
-
Linem
senior tag
válasz markknight #8757 üzenetére
Szerintem az a gond, hogy nincs benne a tár a pisztolyban, de ugye ez azért van, hogy ilyenkor még ne szaladgáljon megtöltött fegyverrel, csak a meccs kezdeténél tölti meg.
-
markknight
veterán
válasz Szellem. #8753 üzenetére
Mire gondolsz az eventre? Ott nekem már a Sniper / Marksman megvan, ugyanis ezeket a fegyókat húzom.
Ráadásul az update óta csak a meccs végén írja ki, hogy rankot léptem, de a fegyver szintlépésről meccs közben semmi infót nem ad.. nekem kell nyomogatnom a pause gombot és megnézni a loadoutomat, hogy hogyan áll a szintezés.
[ Szerkesztve ]
-
Takax12
csendes tag
Sziasztok!
DMZ portyázáshoz keresek csapattársat.
Általában este 10-11-tól 1-2-ig szoktam játszani. -
Szellem.
nagyúr
Ez piszok elszomorító, hogy nem képesek kijavítani, hogy a bónusz chalengeket elszámolja.
Azt hiszem ezért jogosan "sír" az ember, ha már fizetett egy játékért, nem kevés pénzt. -
csabiks
senior tag
A piacos nekem eddig kimaradt valahogy, az tetszik, a farmos már nekem nagy, az új pálya viszont instant lobbiból kilépős 😀 én nem hiszen el hogy az bárkinek is tetszik.
"The loudest one in the room is the weakest one in the room."
-
lowzor
veterán
Viccnek is rosszak ezek a hatalmas pályák egy COD-ban...Valaki szóljon már nekik, hogy COD-hoz és nem BF-hez kéne pályát tervezni. Vagy akkor legalább 20 embert pakoljanak rájuk, vagy legyen egy külön 10v10 kategória, ahol ezek vannak, és 6v6-ból szedjék ki őket.
-
markknight
veterán
Leginkább domination meg hardpoint ahol lehet használni, illetve fontos kiemelni, hogy nem minden ablakból, sarokról lehet elindítani a rakétát mert valamikor instant a fejedbe robban az egész és ez az a pont ami nincs jól kitalálva, mert egyik pályán ablakból okés az indítás, más pályán ugyanolyan ablakból de azonos távolságra már robbansz vele. A maximum felhúzás azért tűnik könnyebnek mert ha ügyes az ember akkor nem egyesével, hármasával négyesével szedi az ellent. Én a sima RPG-t szeretem, mindennemű nehézség nélkül sikerült aranyba raknom.
-
Linem
senior tag
válasz Szellem. #8748 üzenetére
Ahogy lacesz is írta. Én minden részben kihúztam eddig. Alapból a célzás nehezebb vele, mint a többi launcherrel, mert nem direktbe oda lövi azonnal, de mégis a tapasztalatom szerint sokkal gyorsabb és könnyebb felhúzni maximum szintre és camora is, mint a többit. Ügyes célzással többször is az egész csapatot leszedtem 5-6 killel. Azért az RPG nem ennyire hatékony.
A legegyszerűbb módja, hogy keresek egy pontot a pályán, ahol sűrűn szoktak lenni játékosok, még ha akkor éppen nincs is ott senki, mert amire betalál, addigra spawn pont lesz, vagy lehet. Ehhez nyilván kell egy kis pályaismeret. (A shipmenten sokkal könnyebb, mert ott két sarok van, ahol állandóan vannak, de ha ismered a pályákat, hogy hova szokott sűrűn újra ledobni a játék, akkor azokon is menni fog). Szóval becélzom a részt, jelzi pár másodperc múlva, hogy mehet a lövés, és elindítom. Mivel kell hely a rakétakilövéshez felfelé irányban, így nem minden pályarészen használható, például ahol fedett átjárók vannak a közeledben, vagy romok, vagy belső részek, ezeknél nem jó. Ilyen helyeken hátrébb kell állni, vagy keresni egy hosszabb nyitott részt. -
Szellem.
nagyúr
válasz laceszgamer #8747 üzenetére
Ok, de akkor ugyan úgy kell vele cèlozni mint a többivel?
-
laceszgamer
addikt
válasz Szellem. #8740 üzenetére
Pedig az OP nagyon amúgy, igaz kb csak shipmenten. Területre kell vele célozni, kell neki pár mp míg befogja a célt, utána kilüövi a levegőbe aztán zutty vissza a placcra.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
lowzor
veterán
válasz markknight #8744 üzenetére
Tényleg menő, de ki lehet védekezni Cold Blooded-al, és néhány pálya szinte teljesen fedett, ott kb semmit nem ér. Ha több killt akarsz, akkor jobb a Wheelson.
-
markknight
veterán
válasz markknight #8743 üzenetére
Mármint nem is az, hogy menő hanem a feeling ahogy bejön. Hivsz egy bazi nagy vadászgépet és alapból rakétákkal indít. Aztán tud követni és amíg futkározol, lövöldözöl, addig ő szedi áldozatait. Ha leszedik akkor random helyre lezuhan, a robbanás ismét gyilkol. Legcoolabb UAV
-
lowzor
veterán
válasz markknight #8741 üzenetére
A "guruló robottal" rohadt nagyot lehet kaszálni. Nem is értem, hogy miért mindenki a VTOL-t használja, mikor az gyengébb.
-
markknight
veterán
válasz Szellem. #8740 üzenetére
Shipment + hardpointon még elmegy, random átlősz a másik oldalra aztán vagy beleszaladnak vagy nem, de a többi pályán használni nem lehet. Volt már olyan, hogy fury killy szereztem vele, de legtöbbször nagy nulla az egész.
Ezt a trükköt nem tudom miként kell én is láma módon használom. Viszont szerencsére megvan a level 15, most leváltom és elő nem veszem többet.
Ezen kívül két dolgot utálok, egyik a az a guruló robot meg a lerakhato gépágyú ami mindenkit kidarál aki arra szalad. Meh
[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
nagyúr
válasz markknight #8739 üzenetére
Na ez az a rakétavető amit sosem tudtam használni. Tudom lámának tűnik, de ez van.
Hogy a fenébe van az, hogy elkezdődik a meccs a shipmenten és az átellenben, takarásban lévő ellenfél, már lövi is ránk a rakétát? Ezt hogy kell csinálni vele? -
markknight
veterán
Ilyen reteg fegyvert, hogy Jokr.. nem is értem, minek? Csak a szivatás miatt van ez is.
-
Acheron
őstag
válasz nutella1 #8736 üzenetére
Ez azért már a 2019 -ben is megvolt, sima multiból nehéz volt kihozni az összes rankot (nem a season -t, azt mindig végig lehetett csinálni) Ellenben pl plunerben (már amikor volt) pikk - pakk össze lehetett szedni a max rankot is. Már aki szeretett a WZ -ban bohóckodni (a plundert is mérgezte a sok "hunter")
De sima multiban - háát, ugyanaz volt mint most, kínkeservvel lehet(ett) haladni. -
nutella1
őstag
Egyébként ez lenne a normál haladási mód, ami most van, dupla xp alatt. Egyébként úgy érzi magát az ember, haladás szempontjából mint egy vájár, aki a büdös életben nem ér céljához.
-
nagyúr
válasz markknight #8733 üzenetére
Van dupla és nekem most számolta
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Linem
senior tag
válasz markknight #8733 üzenetére
Nincs dupla xp, és nem számol semmit, csak nekem.
-
markknight
veterán
Most akkor van dupla xp vagy nincs? Kamusok
-
SipiBcs
őstag
Tegnap sem számolta a bónusz kihívást, ma sem... Remek...
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
Acheron
őstag
válasz viperabácsi #8719 üzenetére
Tippre olyan módokban játszol, ahol botok is vannak (Invasion, Ground war) A botokat hiába irtod, nem számolja a küldetésekhez, legalábbis nem 1:1 -ben.
Sima multiban (6v6 pályákon) nem szabadna ilyennek előfordulnia.
Ahha, közben látom megoldódott, akkor más volt a félreértés oka.[ Szerkesztve ]
-
Mr X
veterán
válasz viperabácsi #8727 üzenetére
Ott van, hogy "from behind".
-
protegum
aktív tag
válasz viperabácsi #8715 üzenetére
Ha event-es melee kill, akkor azt hátulról kell.
-
adrian94
őstag
Napi challenge-ek számolását ismét sikerült elb***ni... Ha valami működik, ahhoz minek nyúlnak hozzá?
Az elején rossz volt, majd javították, most megint rossz..
-
markknight
veterán
Ilyenkor küldd el mit ír a gém és lefordítjuk neked. Szerintem valamit mindig máshogy értelmezel
-
Szellem.
nagyúr
Az az ingyenhétvégés aki csal, az csicska. És én inkább erről beszélek. Tegnap belefutottam olyanokba akik úgy aimbotoltak, hogy csak pislogtunk és többen is írtak a public csetbe. Persze, a rendszer is hibás, hogy nem szedi ki, de senki nem kérte, hogy tegye fel a csaló programot és így játszon.
-
Szellem.
nagyúr
Tudod a "csicska" jelzőm, jelen esetben nem a kezdő szintjének szólt, hanem annak, hogy vagy a rendszer emeli fel az ilyen embert a játékban, hogy azt érezze "kurva pro" és vegye meg a játékot, vagy csaló! Szinte mindegyik tegnap ilyen volt. És ez ha tetszik, ha nem felháborító. Vagy csal, vagy a rendszer hiteti el velük, hogy isteni jól megy, és vedd meg a játékot.
-
Mr X
veterán
Operator az ember kill. Van még AI kill, az bot.
-
viperabácsi
addikt
Valaki mondja meg nekem légyszi , mi a külömbség a síma és az operátor kill között ? 30-40 killem van egy meccsen ebből az event 1-2 őt számol mikor operátor kill a feladat
Az Űr veszélyes hely , főleg , ha a két füled között van !
-
nutella1
őstag
válasz Szellem. #8707 üzenetére
Kedvenc szokása ennek a játéknak, hogy bedob lobby közepébe-végére, eleve vesztes csapatba. ..és mindig ugyanaz a képlet. Az ellenfél csapatából a mieinket könnyedebbnél is könnyedebben ledarálják. Mintha botok lennénk, akiket kénye-kedvére lövöldözhet bárki. Imádom. A sokadik ilyen szutyok-xarból lépek ki.
-
Szellem.
nagyúr
Jó, hogy sikerült megoldani, hogy szàmolja a bonusz küldetéseket. Kiírja hogy longshot de nem szamolja. Ugyan ez a semtex killel
-
WoodrufF
tag
Felraktam a játékot most, hogy ingyenesen kipróbálható, de hiába nyomkodom "press any key to start" a kezdőképernyőnél nem történik semmi, nem indul el.
Mi lehet a gond? -
Szellem.
nagyúr
Hirtelen akik 8ngyenesen jàtszanak ès low levelen vannak hirtelen mindegyik kurva profi lett.
12-es szintű csicska úgy lövi meg a 60-70 killt hogy csak figyelek. -
törölt tag
válasz Szellem. #8698 üzenetére
Azért mert eltolták a szerencsétlenek erre a hétvégére a duplaxp-t. PS-en mondjuk csak dupla rank xp-t ír, lehet visual bug, lehet nem, de kva idegesítő.. akárhányszor leülök és játszani akarok egy jót csak felbasznak a sorozatos hülyeségeikkel, remélem a Microsoft gatyába rázza őket ha sikerül a felvásárlás mert egyre lejjebb süllyed ez a hajó… de legalább 4.5 hónappal a megjelenés után kaptunk egy új mapot
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Ukrajnai háború
- Path of Exile 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asszociációs játék. :)
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Sorozatok
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- Autós topik
- További aktív témák...
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest